Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Tenki Réka komoly szerepet kapott

Elindult az RTL Klub új sorozata, a Mellékhatás, amely szombat esténként látható a képernyőn.

A Macskákat és más Webber-musicaleket is ingyen elérhetővé tettek

Roadster
-
  Ma 15:00 Kultúra

Felkészül Evita, Jézus Krisztus szupersztár és Az operaház fantomja.

Koronavírus: Rooney szerint szégyen, ahogyan bűnbakká tették a futballistákat

Beszámoltunk róla, hogy az angol Premier League 30 százalékos kollektív bércsökkentésre szerette volna rávenni a labdarúgókat a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben, azonban a játékosszervezet ezt elutasította. Wayne Rooney, a második ligás Derby County támadója hosszú cikkben fejtette ki, hogy szerinte a liga…

Ezen röhög az internet: majdnem kétszázezren látták már a DK filmjét, amit Orbánékról csináltak

BalraMagyar
-
  Ma 14:20 Vélemény

Eren röhög a teljes internet. Megérkezett a DK válasza a napokban napvilágot látott propagandafilmre, amit Orbán Viktor osztott meg közösségi oldalán. A filmben Orbánék kvázi szuperhősként mutatták be azt a csapatot, amely jelenleg vezeti az országot és a járvány elleni védekezést. Erre a filmre született meg a DK válasza. Mint ahogyan a párt írja:

Védekezés: Orbán Viktor ingyenessé tette a parkolást egész Magyarországon

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon - közölte az Mti-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap.

Fontos intézkedéseket tett közzé az OTP - sok ügyfél érintett

Az OTP Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását és mindent megtesz a kockázatok csökkentése, a járvány tovább terjedésének megfékezése érdekében. A bank kedvezményekkel és fejlesztésekkel is segíti, hogy az ügyfelek otthonról még könnyebben tudják intézni mindennapi pénzügyeiket - adta hírül az OTP.

Carter: a képernyős nyomozó a tettek mezejére lép

Blikk
-
  Ma 12:25 Film

A szülővárosába pihenni hazatérő képernyős nyomozó besegít a helyi rendőrség munkájába. A Carter címú amerikai krimivígjáték sorozat első évad a Sony Maxon látható vasárnap 17.00-tól (dupla epizód), ismétlés hétfőn hajnalban.

Ingyenesen letölthető hangoskönyveket tett közzé a Scolar kiadó

A szerzők, jogtulajdonosok engedélyével 90 napra ingyen letölthetővé tették a Scolar Kiadó hangoskönyveit, Erlend Loe (Doppler), Karafiáth Orsolya (Szirén), Ungvári Tamás (A feledés enciklopédiája) és Spiró György (Álmodtam neked) egy-egy munkáját – ezzel járulunk hozzá olvasóik tartalmas, otthoni időtöltéséhez. Az ajándék hangoskönyvek itt…

Vádemelési javaslatot tettek a halasi tüsfürdőtolvaj ellen

2019. július 12-én egy férfi kozmetikai termékeket tulajdonított el egy kiskunhalasi üzletből kétszer is. A rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.

„Sem nem gyóntam, sem testamentomot nem tettem”

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:14 Kultúra

Kölcsey a nagy kolerajárvány egyik gócpontjában, Szatmár vármegyében lakott, Szatmárcsekén.

Átalakította és ingyenessé tette nyelvtanuló szoftverét az iTOLC

SeniorPlus
-
  Ma 08:00 Életmód

Az iTOLC for Schools célja, hogy ne csak egy eszközt, de teljes körű szakmai, operatív és szervezési szupportot is biztosítson valamennyi regisztráló nyelvtanárnak vagy akár oktatási intézménynek, ingyenesen.

Nyílt levélben tették helyre Borkai utódját

Ez a lényeg
-
  Ma 07:00 Belföld

Dézsi Csaba András úgy véli, Pollreisz Balázs örül annak, hogy ő beteg, ezért ezt cáfolva az ellenzéki képviselő egy nyílt levelet írt a polgármesternek.