Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 348 hír

Párbeszéd a gazdaságról: itt vannak az új fizetési megoldások

Infostart
-
  Ma 17:10 Gazdaság

A fintech megoldások alapjaiban alakítják át a pénzügyi szektort, és a piac felügyeletét is változásra kényszerítik - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának legutóbbi adásából, amelynek Szombati Anikó, a jegybank ügyvezető igazgatója és Bilibók Botond, a Hold alapkezelő vezérigazgatója a vendége.

Színekben és ízekben gazdag Termelői Piac Tallóson

Körkép
-
  Ma 17:09 Határtalan

Újfent vásárolgatni hívták az érdeklődőket az Esterházy-kastély udvarára, ahol novemberi piacot tartottak. Árultak sajtokat, chillis készítményeket, édességeket, savanyúságot, dekorációt, textilárut, de még ékszereket is. A szervezők az őszi dekorációra is odafigyeltek. Számukra fontos, hogy egy családias, jó hangulatú vásáron mindenki elérhető áro

A Költségvetési Tanács első embere is reálisnak tartja a gazdasági növekedést

VG
-
  Ma 16:09 Gazdaság

Kedvezően alakulnak idén a magyar gazdaság mutatói, véli Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke.

Újabb gazdaságvédelmi akciótervet kíván elfogadni a kormány a következő év legelején

Megjegyezte: ugyan Soros György és "kegyeltjei" mindent megtettek annak megakadályozás

Székelyföldi gazdaságfejlesztés: Maros megyében is elkezdődött a támogatási szerződések megkötése

A mezőgazdaságból élők hathatós támogatását tűzte ki célul a Pro Economica Egyesület. Azt szeretnék, hogy minél több fiatal maradjon szülőföldjén – nyilatkozta az egyesület elnöke Dédán, ahol 78 nyertes pályázóval kötötték meg a támogatási szerződéseket csütörtökön.

A kék gazdaságtól a meteogyógyászatig

Végre megértettük? címmel rendezték meg idén a X. Magyar Fenntarthatósági Csúcsot november 19-én. A konferencia középpontjában a jelenlegi helyzet bemutatása mellett a hétköznapi megoldások álltak, az, hogy az egyes vállalatok hogyan vehetnek részt a fenntartható fejlődési célok teljesítésében.

Tuzson Bence: A hatékonyság, a szaktudás és a felelősség erősíti a magyar gazdaságot

Az Országos Közbeszerzési Találkozón bemutatják a részben, vagy teljes egészében állami cégek és intézmények informatikai beszerzéseit új, egységes keretbe foglaló Digitális Kormányzati Ügynökséget is.

Második gazdaságvédelmi akciótervet kíván elfogadni a kormány

Várhatóan öt százalék körül alakul a magyar gazdaság idei növekedése – mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Elhunyt Dr. Rósás Bálintné

múosz
-
  Ma 15:04 Média

Az MTI volt munkatársa, a Daily News/Neueste Nachrichten tikárságának egykori vezetője, Dr. Rósás Bálintné „Hilda” életének közel 90. esztendejében elhunyt. Földi maradványait 2019. december 3 -án 9 órakor evangélikus szertartás szerint a Farkasréti Temetőben helyezik örök nyugalomra – tájékoztatta a család a MÚOSZ-t.

Évek óta nem érkezett ilyen rossz hír a magyar gazdaságból

Portfolio
-
  Ma 15:03 Gazdaság

Romlik a magyar üzleti környezet és pesszimistábbá váltak a vállalatok – derült ki az MKIK GVI legfrissebb vállalati konjunktúravizsgálatából, amely 2268 vállalkozás vezetőjének válaszain alapul. Az eredmények szerint a konjunktúramutató értéke 2019 októberében 46 pontra esett vissza az áprilisi 58 pontról, ez az érték 2015 októbere óta a legalacso

Gulyás: második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni

Várhatóan öt százalék körül alakul a magyar gazdaság idei növekedése - mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kedvezően alakulnak idén a magyar gazdaság mutatói

Tartható a 4 százalék feletti, 5 százalékot közelítő gazdasági növekedési üteme idén.

Tuzson: A hatékonyság, a szaktudás és a felelősség erősíti a magyar gazdaságot

Az Országos Közbeszerzési Találkozó segít megerősíteni a közbeszerzési gyakorlatot Magyarországon – jelentette ki az államtitkár.

Tuzson Bence: A hatékonyság, a szaktudás és a felelősség erősíti a magyar gazdaságot

Találkozón bemutatták az állami cégek és intézmények informatikai beszerzéseire fejlesztett új elektronikus rendszert.

Kovács Árpád: Kedvezően alakulnak idén a magyar gazdaság mutatói

Az adóbevételek drasztikusan szépen alakultak, az adóelkerülés mértéke tíz százalék alá csökkent, ilyen még nem volt – mondta a Költségvetési Tanács elnöke.