Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Oszter Sándor a karantén után végre újra találkozott a családjával: "Jó hogy még kisfiamnak tud szólítani az édesanyám…

Blikk
-
  Ma 04:20 Bulvár

Hosszú idő után újra találkozott az Oszter család: a koronavírus veszélyének csökkenése után máris útra kelt Oszter Sándor (72), elhagyta diósjenői birtokát, hogy részt vegyen a családi ünnepeken, édesanyja, Éva néni 95, unokája, Hunor pedig 10 éves lett a közelmúltban.

Stohl Luca imádja a pizzát, alakja mégis hibátlan

Well and Fit
-
  Ma 03:41 Bulvár

Stohl Luca mindig is élt-halt a sportért, Stohl András lánya azonban a finom falatokat sem veti meg, alakja mégis tökéletes.

Tizenegymillió éves óriásteknős maradványait találták meg Németországban

Tizenegymillió éves, kétméteres óriásteknős maradványait találták meg Hamburgtól északra, egy agyagbányában folytatott ásatáson. Gerhard Höpfner, az ásatás vezetője szombaton elmondta, hogy a hatalmas teknős csontjait és

Letarolta a buszt Siófoknál a mozdonyvezető, 33-an haltak meg:„Sajnálom az áldozatokat, de elengedtem már ezt a trag…

Blikk
-
  Ma 03:30 Belföld

Amikor Kiss Ferenc (67) nyugdíjas mozdonyvezető izomtrikóban végigballag a balatonberényi Táncsics utcán, minden lépésnél megállítják a helyiek, megveregetik a vállát, beszélgetni akarnak vele.

Jó nyári befektetés – 100.000 Ft-ból lehet napelemes rendszerünk

Az MFB Bank 0%-os hitelprogramja kedvező lehetőséget kínál, a napelemes rendszert tervezőknek.

Trianon 100 – Földfogyatkozás a Vajdahunyadvár Galériában

Az impozáns Vajdahunyadvár Galéria ad otthont a trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából megvalósult Földfogyatkozás című csoportos tárlatnak.

Orbán Viktor: Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

 " Szakaszgyőzelmet arattunk" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, utalva a koronavírus-járvány első hullámára, melyet sikeresen kezelt mind a kormány, mind a magyar társadalom, azonban a háborút még nem nyertünk meg, hiszen a vírus ellen nincs vakcina. Hazánk kulcsszerepet fog játszani a vírus miatt bajban lévő országok…

Még 50 év után is rejtély, mi végzett a félelmetes bokszolóval

Index
-
  Tegnap 23:23 Sport

Sonny Listontól még Muhammad Ali is tartott, igaz, gyanúsan könnyen kiütötte. Az alvilágban is forgolódó Listont a saját ágyában találták meg holtan, természetes halálokot állapítottak meg nála, de hogy kerültek tűnyomok a karjára, miközben rettegett a tűktől?

A harmadik negyedévben már erőre kap az euróövezet gazdasága

Mandiner
-
  Tegnap 22:26 Vélemény

A harmadik negyedévben megindul a gazdasági növekedés az euróövezetben, de a második negyedévi visszaesésnél kisebb meredekséggel a müncheni ifo és a zürichi Kof gazdaságkutató intézet szerint. Az MTI-hez pénteken eljuttatott prognózis úgy ítéli meg, hogy a járványvédelmi korlátozások 8,1 százalékos GDP-csökkenést okoznak az idén az…

Júniusban négy hónapja a legkevésbé gyengült az euróövezeti gazdaság teljesítménye

Négy hónapja a legkisebb mértékben gyengült júniusban az euróövezet gazdasági teljesítménye a londoni Ihs Markit gazdaságkutató intézet felmérésének pénteken publikált eredménye szerint. A vizsgált adatok alapján a gazdaságkutatók a harmadik negyedévre már GDP-növekedést helyeztek kilátásba.

A német gazdasági miniszter szerint lassan tényleg megáll a gazdasági visszaesés

Rövidesen megáll a gazdasági visszaesés Németországban, és legkésőbb októbertől ismét elindul a növekedés, mondta a szövetségi kormány gazdasági minisztere egy vasárnapi lapinterjúban.

Határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Police
-
  Tegnap 21:30 Baleset-bűnügy

Határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 05., v - 21:30 A magát afgán állampolgárnak valló külföldit előállították.

Varga Mihály: a járvány elleni készültség fenntartása és a gazdasági növekedés egyformán cél

A pénteken elfogadott 2021-es büdzsé 4,8 százalékos növekedéssel számol, miközben az államháztartási hiány újra 3 százalék, az államadósság pedig ismét 70 százalék alá csökken.

A költségvetés célja a gazdaság-, a család- és a munkahelyvédelem

Jövőre már ismét gazdasági növekedéssel számol a kormány. A Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára a Magyar Hírlapnak nyilatkozott.

Megjelent a One-Punch Man: Road to Hero 2.0

NapiDroid
-
  Tegnap 21:20 Gaming

Ha rajongója vagy a népszerű One-Punch Man animének, akkor a most megjelent Road to Hero 2.0 neked szól, ugyanis ezzel immáron mobilon is nyomhatod a harcokat Saitamával és társaival. A napokban jelent meg a One-Punch Man: Road to Hero 2.0, ami már tölthető is Androidra és iOS-re. A játék során hősöket kell gyűjtenünk, belőlük…