Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Lev Dogyin, Yuri Kordonsky, Silviu Purcărete előadásaival folytatódik az Interferenciák Fesztivál

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál második hetében a világirodalom olyan meghatározó szerzőinek színművei lesznek láthatóak, mint William Shakespeare (A vihar), A. P. Csehov (Platonov), Makszim Gorkij (A mélyben), Roger Vitrac (Viktor, avagy gyermekuralom) és Henrik Ibsen (Rosmersholm). A következő napok előadásainak…

Zeng a lélek, zeng a szó… előadás Gyimesközéplokon

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes,  Zeng a lélek, zeng a szó… című előadását mutatja be, november 28-án, szombaton  18.30- tól, Gyimesközéplokon a Művelődési Házban. Az előadásra a belépés ingyenes mindazok számára, akik népviseletben vesznek részt az előadáson. Várjuk a gyimesi tánccsoportok , családok és érdeklődők…

Zeng a lélek, zeng a szó… előadás Szentegyházán

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes 2020. november 27-én, péntek 19.00 órától Szentegyházán, a Gábor Áron Művelődési Házban mutatja be Zeng a lélek, zeng a szó… című műsorát. A Zeng a lélek, zeng a szó… című folklórműsor, a ma embere számára már idegenként, távoliként tűnő élet pillanatokból, érzésekből, merít. Ezen pillanatok…

Online előadásokkal várják az érdeklődőket az ELTE Bölcsészettudományi Karán a Kutatók éjszakája keretében

Az ELTE Bölcsészettudományi Karának (BTK) 11 intézete és doktori iskolája összesen 38 online előadással várja a humán tudományok iránt érdeklődőket pénteken, a Kutatók Éjszakáján.

Pszichológusok ingyenes online előadásokkal segítik a lelki egészség megőrzését a járvány idején

Tagadhatatlan, hogy a koronavírus-járvány mindenkit megvisel. Vannak, akik a betegség fizikai tüneteit szenvedik el, és vannak, akik a lelki tüneteit. Magyarország legnevesebb pszichológusai november végén ingyenes online előadásokat tartanak a lelki egészség megőrzéséért.  

Így kezdj bele a tőzsdei grafikonelemzésbe -Online előadás

Azt, hogy az árfolyamok pontosan merre mennek, senki sem tudja. Olyan módszerek, amelyek segítségével hosszabb távon a valószínűségeket magunk mellé tudjuk állítani, azonban szép számmal léteznek. A grafikonelemzés is egy ilyen terület, amellyel következő online előadásunk foglalkozik.

Jennifer Lopez élete legdögösebb előadását nyomta le az AMA-gálán

Joy
-
 Ma 11:18Bulvár

Az énekesnőről egyre nehezebb elhinni, hogy 51 éves!

Online előadás a Momentánnal: Náray Tamás lesz az improvizációs társulat vendége

November 24-én, kedd este 8 órától, a Művészetek Völgyéből jól ismert Momentán Társulat Náray Tamás vendégszereplésével tart online improvizációs előadást.

Online előadás a gorzsai vaskori leletekről

infoVáros
-
 Ma 10:13Megyei

A Korok, kultúrák, lelőhelyek régészeti sorozat következő estjét az eredetileg meghirdetett időpontban videómegosztó csatornáján közvetíti a Tornyai János Múzeum.

Álarcos énekes: Feke Pali konkrétan megsiratott mindenkit az előadásával

Az Egér álarca a népszerű színészt, a Junior Príma és Artisjus díjas Feke Pált rejtette! A Álarcos énekes: Feke Pali konkrétan megsiratott mindenkit az előadásával bejegyzés először a Filmsor oldalon jelent meg.

A párkapcsolat anyagi kérdései – Online előadás lesz csütörtökön

Feol
-
 Ma 07:10Kultúra

„A koronavírus által okozott helyzet pontosan megmutatta, hogy kinek mennyi tartaléka van. Érzelmileg, stressztűrő képességileg és anyagilag is.”

Virtuális egyetemi előadások az adventi vasárnapokon

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Muraba Európai Területi Társulás a járványhelyzet nehézségei közepette is teszi a dolgát a határtérségben, mind szlovéniai, mind a magyar oldalon. Jelenleg épp egy nyugdíjasegyetem megvalósításán fáradoznak – a körülményekre való tekintettel, virtuálisan.

Két nő, olthatatlan irodalomszomj, számos közös előadás

Képmás
-
 Tegnap 18:48Életmód

Juhász Anna és Ugron Zsolna a magyar irodalmi élet megkerülhetetlen alakjai, dívái. Nevük összeforrt a Várkert Irodalommal, amely jelenleg Magyarország legnépszerűbb kulturális sorozata. Kezdetekről, év végi projektekről és e-book „uralomról” is beszélgettünk.