Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Minden Barca-drukkrert szeretnék egyesíteni"

Sport365
-
 Ma 18:54Foci

Laporta elárulta, hogy megválasztása esetén arra törekedne, hogy Messi a klub ikonja maradjon az együttesnél.

9 hónapos kisbaba mellett tarthatunk-e tengerimalacot egy szobában?

A gyermek szempontjából semmilyen kockázatot nem jelent az állatok jelenléte a szobában

Laporta: Minden Barcelona drukkrert szeretnék egyesíteni

Sportkatlan
-
 Ma 18:48Foci

A korábbi elnök megválasztása esetén törekedne arra, hogy Lionel Messi a klubnál maradjon. Joan Laporta hivatalosan is bejelentette, hogy versenybe száll az FC Barcelona elnöki posztjáért. A klub korábbi első embere 2003 és 2010 között már irányította az egyesületet, a labdarúgócsapat történetének ez volt az egyik legfényesebb időszaka,…

Néhai vezérének tiszteletére nevezték el a Mol új egységét

Tízmillió euró beruházással új kutatási és fejlesztési központot adott át a Mol Százhalombattán a Dunai Finomítóban - közölte az olajipari társaság.

Tűz ütött ki egy lakatlan házban Sáta településen

Teljes terjedelmében égett egy lakatlan ház egyik helyisége Sáta településen, a Kolozsvári utcában. A helyszínre riasztott ózdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Brawn nem értette a tüzet a balesetnél

Formula
-
 Ma 18:42Forma1

Ross Brawn szerint meg kell érteniük, hogy mitől keletkezett ekkora tűz és azt is, hogy miért tört ketté az F1-es autó - persze van annak egy határa, hogy mit lehet kontrollálni.

Szörnyű baleset Munkácson: öt halott, köztük egy kiskorú gyermek

Szörnyű baleset történt a munkácsi járási Beregleányfalván. A balesetben egy személyautó és egy kamion ütközött össze, öten vesztették életüket.

Vigyázzatok, mert egy bug miatt pályán kívülről is lelőhetnek Nuketown-on! | Cold War

Metabro
-
 Ma 18:37Gaming

Egy bug miatt olyan helyről kempelhetik szét a meccset, ami nem is tartozik a pályához!

Elege lett a DK durva hazugságaiból egy orvostanhallgatónak

Szégyen az, ahogy egyes politikai szereplők minden gátlás nélkül, olcsó politikai haszonszerzés reményében hamis információkkal hergelik a közvéleményt, dezinformálják a védekezésben részt venni kívánókat, ezáltal is gyengíteni próbálva az ország védekezését

Árokba hajtott egy kisteherautó Barcsnál

Átszakította a szalagkorlátot és árokba hajtott egy kisteherautó Barcs és Komlósd között. A balesethez a barcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járművet.

A PIM dolgozói egységesen elhatárolódnak Demetertől

A cikkétől és annak visszavonásának mikéntjétől is. Demeter nekik írt levélben magyarázkodik.

Többen meghaltak és megsérültek egy börtönlázadásban

A fővárostól, Colombótól 15 kilométerre északra fekvő Mahar börtönben egy járványkitörést követően kezdtek el tüntetni vasárnap. A tiltakozások hétfő reggelig tartottak. A rabok a távolságtartást lehetővé tevő biztonságosabb elhelyezést követelnek, valamint rendszeres tesztelést - közölte az ország fegyintézeteiért felelős illetékes. Tusara Upulden

Egyre többen mondatnák le Demeter Szilárdot

RTL Klub
-
 Ma 18:30Bulvár

Már több mint 18 ezren írták alá azt az online petíciót, amelyben Demeter Szilárd lemondását követelik. A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője szombaton jelentetett meg cikket a kormánypárti Origón, amelyben Európát Soros György gázkamrájának nevezi. Írása ellen azonnal tiltakoztak  magyarországi és külföldi zsidó szervezetek, hétfőn pedig a…

Drámai: fegyverrel ment a nagyszombati kórházba egy fiatal férfi

A férfi korábbi áldozatát szertette volna meglátogatni. Végül a rendőrség vitte el az intézményből.