Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Plakátkiállítással ünnepli 30 éves visegrádi csoportot a budapesti Lengyel Intézet

A tárlat az intézet Andrássy úti Platán Galériájában látható február végéig.

Plakátkiállítással ünnepli 30 éves visegrádi csoportot a budapesti Lengyel Intézet

A tárlat az intézet Andrássy úti Platán Galériájában látható február végéig.

Nem menekülhetnek az erzsébetvárosi útonállók

A gyanú szerint gépkocsiból figyelték áldozatukat, hogy mikor téphető le róla a táska.

Egy utas sérült meg a Kemecsei úton történt balesetben

A vétlen jármű egyik utasa megsérült – írta a nyiregyhaza.hu.

Súlyosították a "hálapénzt" kérő budapesti nőgyógyász büntetését

A szabadságvesztés tartamát, felfüggesztésének próbaidejét és a pénzbüntetést tekintve is súlyosította a "hálapénzt" kérő budapesti nőgyógyász büntetését a Fővárosi Ítélőtábla szerdán, a bíróság a nőgyógyászt három évre eltiltotta az orvosi foglalkozás gyakorlásától - közölte a másodfokon eljáró hatóság a törvényszéki honlapon.

Hármas karambol történt a Kállói úton, a felek nem tudtak megegyezni

Nyíregyháza
-
 Tegnap 19:22Belföld

Hármas karambol történt a Kállói úton, az egyik autós a vasúti átjáró előtt fékezett, a mögötte érkező még meg tudott állni, azonban a harmadik sofőr ezt már későn vette észre, és beléjük rohant.

Két évre súlyosbította  a hálapénzt kérő budapesti nőgyógyász büntetését a bíróság

A bíróság az orvost három évre el is tiltotta a foglalkozása gyakorlásától. Az ügyészség korábbi közlése szerint a 74 éves férfi egy budapesti egészségügyi intézményben dolgozott, és 2014–2017 között öt páciensétől kért pénzt – egyes esetekben kapott is. Az MTI azt írja, az ítélőtábla közleménye szerint a férfi nyugdíjba vonulását követően…

Súlyosította a „hálapénzt” kérő budapesti nőgyógyász büntetését a Fővárosi Ítélőtábla

A szabadságvesztés tartamát, felfüggesztésének próbaidejét és a pénzbüntetést tekintve is súlyosította a „hálapénzt” kérő budapesti nőgyógyász büntetését a Fővárosi Ítélőtábla szerdán: a bíróság a nőgyógyászt három évre eltiltotta az orvosi foglalkozás gyakorlásától – közölte a másodfokon eljáró hatóság a törvényszéki honlapon.

A „hálapénzt" követelő budapesti nőgyógyász büntetését súlyosbította a bíróság

A szabadságvesztés tartamát, felfüggesztésének próbaidejét és a pénzbüntetést tekintve is súlyosította a „hálapénzt" kérő budapesti nőgyógyász büntetését a Fővárosi Ítélőtábla szerdán. A bíróság a nőgyógyászt három évre eltiltotta az orvosi foglalkozás gyakorlásától – közölte a másodfokon eljáró hatóság a törvényszéki honlapon.

Súlyosabb büntetést kértek a "hálapénzt" kérő budapesti nőgyógyászra

A szabadságvesztés tartamát, felfüggesztésének próbaidejét és a pénzbüntetést tekintve is súlyosította a "hálapénzt" kérő budapesti nőgyógyász büntetését a Fővárosi Ítélőtábla szerdán, a bíróság a nőgyógyászt három évre eltiltotta az orvosi foglalkozás gyakorlásától – közölte a másodfokon eljáró hatóság a törvényszéki honlapon. …

Baleset az Erzsébet hídon, dugó van

Baleset történt az Erzsébet hídon a Döbrentei tér után a belső sávban szerdán kora este, jelezte a BKK.Olvasónk, András pedig fotót is küldött: úgy fest, a balesetben három autó is érintett, és bár nem látszik nagy törés, a helyszínre rendőr és mentő is érkezett.

„100 ezer a tarifám” – 2 évet és 3 millió forint pénzbírságot kapott a hálapénzt követelő budapesti nőgyógyász

Volt, hogy az orvos ugyan kapott pénzt, de kevesellte az összeget, és 150-160 ezer forintot kért. A Fővárosi Ítélőtábla súlyosbította a 74 éves orvos büntetését.