Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 486 hír

Halálos lakástűz: szándékosan gyújtották a budapesti családra a házat

Halálos lakástűz: szándékosan gyújtották a budapesti családra a házat - Videó

Ízléstelen tréfa áldozatai lettek a budapesti mentősök

Emberéletek múlhatnak az ilyesmin. /Országos Mentőszolgálat Még mindig akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is szívesen csinál bohócot az életmentőkből – írja bosszúsan Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Valaki ugyanis vasárnap délután egy hasba szúrt nőhöz kérték segítségeét a XIII. kerületbe. Több egységet is…

Baleset Oszkó és Vasvár között

Kisteherautó és személyautó ütközött össze Oszkó és Vasvár között, a 7361-es út 16-os kilométerénél. A vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél az utat a mentés idejére lezárták.

Baleset történt az M1-esen, Herceghalom és Mány között

A forgalom a leállósávban halad a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 33-as kilométerszelvénynél.

Baleset történt az M1-esen, Herceghalom és Mány között

Baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Herceghalom és Mány között, a 33-as kilométerszelvénynél. Az esethez műszaki mentés céljából a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak ki. A helyszínen a forgalom a leállósávban halad.

Hármas karambol történt a Pazonyi úton, az egyik vétlen sofőr megsérült

Hétfőn délelőtt a Pazonyi úton történt hármas karambol, egy személyautó figyelmetlenül hajtott ki egy telephelyről, egy vétlen járműnek ütközött, amelyet egy másik arra közlekedőnek lökött.

Az USA volt budapesti nagykövetének fia lehet Biden új külügyminisztere

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd

Tragédia! Életét vesztette egy idős pár egy budapesti lakástűzben

Life
-
 Ma 16:36Életmód

Tragédia! Életét vesztette egy idős pár egy budapesti lakástűzben

Közel félmilliárdba került eddig a Türk Tanács budapesti irodája

A magyar személyzet bérköltségei a nyitás óta 34 millió forintra rúgnak.

Őzet gázolt és korlátnak csapódott egy autó az 1-es úton

Elütött egy őzet, majd szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az 1-es főút 143-as kilométere közelében, a Győr-Moson-Sopron megyei Öttevény és Mosonújhely között. A jármű kereke az ütközés következtében kitört, az őz elpusztult. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Kikelt magából Gáspár Bea: elítélték a baleset miatt

Gáspár Bea nem hitt a fülének, amikor hétfőn a bíró őt hozta ki vétkesként a tavalyi balesetben, ahol szembe jött vele egy sofőr.

Gáspár Bea őrjöng! Elítélte a bíróság a baleset miatt

Bea asszony nem hitt a fülének, amikor hétfőn a bíró őt hozta ki vétkesként a tavalyi balesetben, ahol szembe jött vele egy sofőr...

Útszűkület a II. Rákóczi Ferenc úton és a Kossuth Lajos utcában

Csatornajavítás miatt útszűkületen kell áthajtani a II. Rákóczi Ferenc úton a Teller Ede út felé a Szent Imre térnél, valamint a Kossuth Lajos utcában a Karácsony Sándor utcánál – közölte a BKK.A forgalomkorlátozások szerda éjfélig lesznek érvényben. 

Veszélyes és ízléstelen tréfát űztek a budapesti mentőkkel

Az Országos Mentőszolgálat egy rendkívül veszélyes és ízléstelen tréfáról számolt be, ami más életét is veszélyeztetheti, különösen a koronavírus idején, amikor ennyire leterheltek.