Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 349 hír

Ismét a Google a legerősebb márka Magyarországon

VG
-
  Ma 19:22 Gazdaság

A listát minden eddiginél nagyobb jelenléttel uralja a technológiai szektor: a Google és a Samsung után szorosan a negyedik helyen a Youtube.

Egyetlen magyar márka fért fel a legerősebbek listájára

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

Nem fogadta el a békejobbot Baján a Fidesz képviselője

Nyirati Klára, a település ellenzéki polgármestere társadalmi megbizatású alpolgármesternek kérte fel a Fidesz képviselőjét, aki azt visszautasította.

Ismét a Google a legerősebb márka Magyarországon

A listát minden eddiginél nagyobb jelenléttel uralja a technológiai szektor. A harmadik helyen viszont a Pick végzett.

Itt vannak a leginnovatívabb márkák

Ismét a Google a legerősebb márka Magyarországon.

A Google a legerősebb márka Magyarországon

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók. A rangsorban a Samsung és egyetlen magyar márkaként a Pick követi - közölte a kutató cég az MTI-vel kedden.

Bekeményítenek a felek az ozsdolai erdő-visszaállamosítás ügyében

Székelyhon
-
  Ma 17:18 Határtalan

Bekeményítettek az ozsdolai közbirtokosság erdővagyonának visszaállamosításáért indított perben szemben álló felek. Erősítés érkezett mindkét oldalra.

Békejobbot nyújtott az ellenzéki polgármester Baján, de a kormánypárti képviselő nem fogadta el

ATV
-
  Ma 16:51 Belföld

Nyirati Klára, a város megválasztott polgármestere a KDNP-s Zöld László Csabánét kérte fel társadalmi megbízású (azaz nem főállású) alpolgármesternek, de a Baján ellenzékbe szorult kormánypárt ezt elutasította.

Ismét a Google a legerősebb márka Magyarországon

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók. A rangsorban a Samsung és egyetlen magyar márkaként a Pick követi – közölte a kutató cég az MTI-vel kedden. A listát minden eddiginél nagyobb jelenléttel uralja a…

Amikor a marketing csak viszi a pénzt

Amikor egy kisebb vállalkozásnak, vagy akár egy régóta a piacon lévő nagyobb vállalatnak nincs elég forrása online marketingre, az nyilván komoly akadálya a növekedésnek - írja a 7blog.hu.

Már lehet pályázni a Marketing Diamond Awardsra

A Magyar Marketing Szövetség immár ötödik alkalommal díjazza az ország legjobb marketing ügynökségét és a legkreatívabb marketinggel tevékenységgel rendelkező vállalatot.

Meghan Markle házasságáról vallott: "Fogalmam sem volt, hogy ilyen nehéz lesz"

Life
-
  Ma 16:00 Bulvár

Meghan Markle házasságáról vallott: "Fogalmam sem volt, hogy ilyen nehéz lesz"