Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 241 hír

Itt a nyitás román módra: feloldották a kültéri maszkviselési kötelezettséget

Romániában szombattól bizonyos kivételekkel feloldják a kültéri maszkviselési kötelezettséget, eltörölték a koronavírus-járvány miatt elrendelt éjszakai kijárási tilalmat és az üzletek nyitvatartásának korlátozását - jelentette be a péntek esti kormányülés után Florin Citu miniszterelnök.

Maszkos „járványszobrot” kapott egy katedrális

A faragók a középkori szentélyt egy kifejezetten modern kori vonással egészítették ki: egy maszkot viselő arccal, ami a szentély világjárvány idején történő restaurálásának emlékét őrzi.

Megtelt a Lidl Tatán, volt, aki maszk nélkül várt a bolt előtt (Fotók)

Kemma
-
 Ma 10:45Belföld

Szombat délelőtt sokan egyszerre akarták letudni hétvégi vásárlásukat Tatán, azonban akadtak, akiknek az üzlet előtt kellett várniuk a bejutásra.

Reform előtt a rendőrség: 18 éves rendőrök, kötelező névbiléta nélkül?

Számos kisebb reform vár a szlovák rendőrségre a közeljövőben. 

Amerikában már nem kell maszk a beoltottaknak

Amerikában a beoltottak már levehetik a maszkot (Fotó: Hawaii Tribune-Herald)Eddig több mint 160 millió ember fertőződött meg koronavírussal a világon, 3,3 millióan hunytak el a szövődmények következtében.

A NAV elismerte, hogy bűncselekmény történhetett a túlárazott kínai maszkvarrógép beszerzésekor

Jobban tették volna, ha először egy olcsó asztali varrógéppel ismerkednek meg. De azon nem tudnának százmilliókat nyúlni Orbán csicskái. Ezért egy kínai maszkvarró gépért fizették ki a piaci ár tízszeresét. Külön szép, hogy a szerzemény a beígért nagy mennyiség legyártására sem képes.

Románia levette a maszkot - kültéren

Maga a miniszterelnök tett erről bejelentést péntek este.

A platánfák árnyékában szavalnak május utolsó hetén Balatonkenesén

 Balatonkenese Város Közművelődési Intézmény és Könyvtára, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Versmondók Egyesületével és a Latinovits Emlékmű Alapítvánnyal együttműködésben, Pilinszky János születésének 100. halálának 40. évfordulója alkalmából megrendezi a Pilinszky János II. országos vers- és prózamondó…

Módosult a beutazás és a maszkviselés Romániában

Románia módosította az egyes országokra alkalmazott járványügyi kockázati besorolásokat, így ezentúl kevesebb külföldről érkező utast fognak karanténba küldeni. Feloldották a kültéri maszkviselési kötelezettséget is.

Romániában feloldották a kültéri maszkviselési kötelezettséget

Romániában szombattól bizonyos kivételekkel feloldják a kültéri maszkviselési kötelezettséget, eltörölték a koronavírus-járvány miatt elrendelt éjszakai kijárási tilalmat és az üzletek nyitvatartásának korlátozását – jelentette be a péntek esti kormányülés után Florin Citu miniszterelnök.

Romániában feloldották a kültéri maszkviselési kötelezettséget

Romániában szombattól bizonyos kivételekkel feloldják a kültéri maszkviselési kötelezettséget.

Romániában feloldották a kültéri maszkviselési kötelezettséget

Romániában szombattól bizonyos kivételekkel feloldják a kültéri maszkviselési kötelezettséget, eltörölték a koronavírus-járvány miatt elrendelt éjszakai kijárási tilalmat és az üzletek nyitvatartásának korlátozását – jelentette be a péntek esti kormányülés után Florin Citu miniszterelnök. A korábbi szabályozásoktól eltérően ugyanakkor a betegségen

A vonat és a busz nem terasz : kötelező a maszk a Győr-Moson-Sopron megyei járatokon is

Kisalföld
-
 Ma 07:36Megyei

Noha egyre kedvezőbbek a járványügyi mutatók és folyamatosan nő a beoltottak száma, a MÁV-Volán-csoport továbbra is arra kérte utasait, hogy a közösségi közlekedés igénybevétele során tartsanak be minden, a védekezéssel kapcsolatos előírást.

Románia szabadtéren levette a maszkot

Maga a miniszterelnök tett erről bejelentést péntek este.

Vasárnaptól ismét kötelező a katolikus híveknek a szentmise

Az általános morális elvek továbbra is érvényesek, így aki az élethelyzete, például betegség vagy karantén miatt nem vehet részt személyesen a szentmisén, az "a vasárnapot továbbra is egyéni imával, a Szentírás olvasásával, zsolozsma végzésével, szentmise-közvetítésbe való bekapcsolódással vagy más módon szentelje meg".