Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

A Balatoni Kör elnöke saját vállalkozásaira kért és kapott több mint száz milliós támogatást a Turisztikai Ügynökségtől

444.hu
-
 Ma 08:50Belföld

Laposa Bence ajánlotta magát és barátait, a Magyar Turisztikai Ügynökség pedig ott segített, ahol a legnagyobb szükség volt rá.

Kis balatoni korrupció, Laposa Bencének maga felé hajlik a keze

Index
-
 Ma 08:04Belföld

Két érdekeltségével is a legnagyobb, 71,5 millió forintos támogatást nyerte el.

Íme a balatoni vitorlázás aranykora képeken

Már szóba került a héten, hogy a balatoni vitorlásközösség drasztikus átalakulás küszöbén áll. A feltételek inkább a luxuskategóriás jachtoknak kezdenek kedvezni és ezáltal egyre forróbb a talaj – vagyis a kikötő – a kisebb hajók alatt. Akárhogy is, a vitorlázás, mint jelenség mára teljesen egybeforrt a Balatonnal, így fejest ugrottunk a sportág, t

Durva: Így csapnak le a rendőrök a kijárási korlátozást kijátszókra

A Metropol munkatársa végigkövethette a zsaruk munkájának minden pillanatát az éjszakai járőrözés alatt – ezalatt kiderült, mi történik abban az esetben, ha valaki nem tartja be a kijárási korlátozást.

Hogyan lesz egy parasztházból vagány balatoni nyaraló?

LikeBalaton
-
 Tegnap 14:00Megyei

A Balaton-felvidék festői szépségű tájaiba nem nehéz beleszeretni. Ez történt házigazdánkkal is, aki évek óta formálja, alakítja különleges hangulatú nyaralóját – írja a lakaskultura.hu.

Így alakulnak a Balatoni Bringakör egyes szakaszai

LikeBalaton
-
 Tegnap 12:00Utazás

Ősz végére lezárult a Balatoni Bringakör fejlesztésének egy újabb szakasza is, az idén pedig folytatódik a bringakör további szakaszainak tervezése. Tavaly Balatonboglár és Balatonmáriafürdő között 22,7 km hosszú, illetve Zamárdi és Balatonlelle között összesen 3,7 km hosszú lakóutcákat érintő szakasz újult meg.

Új hajókkal bővül a balatoni flotta

Zaol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Két-két új komppal, illetve katamaránnal gyarapodik hamarosan a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) flottája, miután eredményesen zárult a közbeszerzés. A cég azt is közölte, a következő években megújulnak a kikötők és a rév­állomások is.

Te is a balatoni lánynak szurkolsz az Exatlonban?

LikeBalaton
-
 21.01.25 17:00Megyei

Az Exatlon Hungary harmadik évadában balatoni kötődésű versenyző is szerepel. A TV2 extrém sport-realityjében Buzás Dorottya erősíti a Kihívók csapatát.

Változnak a balatoni pecázás szabályai

Napi.hu
-
 21.01.25 15:20Belföld

Változnak a balatoni pecázás szabályai, több módosítást, illetve szigorításokat is tartalmaz az idei évre érvényes horgászrend.

Balatoni mintás bögrében a kávénak is jobb íze van

Talán a csodatevő schönstatti Mária hozta haza Argentínából Cornejo Krisztinát, aki különleges Balaton alakú és mintájú tálakat, tányérokat, hihetetlen színvilágú csészéket, mosdótálakat, csempét, képeket, fülbevalókat, nyakláncokat készít a Csobánc lábánál fekvő műhelyében. (Fotó: likebalaton.hu)   Ha kinézünk a gyulakeszi műhely ablakán,…

Mégsem lehet lombkorona-ösvényt építeni a védett balatoni területen: döntött a bíróság

HelloVidék
-
 21.01.25 12:01Otthon

A Pécsi Törvényszék jogerős döntése értelmében meg kell vizsgálni, hogy a beruházás várhatóan jelentős környezeti hatással jár-e. A polgármester szerint az Európában egyedülálló, cölöpökön álló magasösvényről csodálatos lenne a balatoni panoráma.

Bécsben bálozott a balatoni elit

LikeBalaton
-
 21.01.25 06:00Utazás

Kivillanó vállak, csábos tekintetek, méregdrága báli ruhák és luxusékszerek árulkodnak az arisztokrácia báli szokásairól. Korabeli leírások és divatlapok lebbentik fel a múlt titkait!

Balatoni mintás bögrében a kávénak is jobb íze van

Cornejo Krisztina különleges Balaton alakú és mintájú eszközöket készít a Csobánc lábánál fekvő műhelyében.

Simul a balatoni bringakör, élményt adnak a pedálvégre

Sonline
-
 21.01.24 18:00Belföld

Ősz végére lezárult a Balatoni Bringakör fejlesztésének egy újabb szakasza is, az idén pedig folytatódik a bringakör további szakaszainak tervezése. Tavaly Balatonboglár és Balatonmáriafürdő között összesen 22,7 km hosszú, illetve Zamárdi és Balatonlelle között összesen 3,7 km hosszú lakóutcákat érintő szakasz újult meg.

Még nem építhetnek lombkorona ösvényt a védett balatoni területen

Népszava
-
 21.01.24 09:10Belföld

Egy szemfüles alkalmazott és a Pécsi Törvényszék közbeszólt.