Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Így járnak a balatoni orvhalászok!

Hosszas megfigyelést követően értek tetten a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. kollégái azt a férfit a balatonboglári kikötőben, aki tiltott módon kísérelt meg halat fogni, illetve a balatonkenesei kikötőben két főre lettek figyelmesek, akik a kikötőmedencébe nagy mennyiségben télre "beállt" keszegeket gereblyézték.

Itt a bejelentés: mától újabb településekre szállít ki a Tesco

November 30-án Veszprémben és Kaposváron, illetve vonzáskörzetekben indul el a Tesco online szolgáltatása, ami a következő két hétben a zalaegerszegi és szolnoki, valamint az egri és békéscsabai régiókkal bővül. Az áruházlánc online

Nyomot hagyott az első hullám a balatoni turizmuson

A turizmus a 21. század sikertörténete, hiszen az ágazat az elmúlt években a legjelentősebb mértékű gazdasági növekedést produkálta, ugyanakkor a koronavírus-járvány a turizmus óriási sebezhetőségét is bizonyította. A vírus az éghajlatváltozásnál is jelentősebb hatást gyakorolt az iparágra – hangzott el a Balatoni Turisztikai Kutatóintézetnek a…

Nyomot hagyott az első hullám a balatoni turizmuson

A turizmus a 21. század sikertörténete, hiszen az ágazat az elmúlt években a legjelentősebb mértékű gazdasági növekedést produkálta, ugyanakkor a koronavírus-járvány a turizmus óriási sebezhetőségét is bizonyította.

Orvhorgászokat értek tetten a balatoni halőrök

Két férfi horgászott tiltott eszközzel a balatonkenesei mólón, amikor a halőrök tetten érték őket vasárnap délután.

Elítélték a balatoni drogkereskedőket

A Somogy Megyei Főügyészség emelt vádat jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer kereskedelem és más bűncselekmények miatt öt férfival szemben, akik közül négyen kereskedői láncolatot létrehozva látták el kábítószerekkel a Balaton térségében vásárlókat.

Orvhalászokat fogtak a balatoni rendőrök

Orvhalászokat fogtak a balatoni rendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 12:03 Tettenérés Balatonkenesén.

Balatoni drogkereskedőket ítéltek szabadságvesztésre

A banda tavaly júniusban bukott le, és elfogásuk után derült ki, hogy a drogdílerek tagjai az önkormányzat által bőkezűen támogatott helyi bűnmegelőzési egyesületnek.

Elítélték a balatoni drogdílereket

A Somogy Megyei Főügyészség 2020 májusában emelt vádat jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett drogkereskedelem és más bűncselekmények miatt öt férfival szemben, akik közül négyen kereskedői láncolatot létrehozva látták el kábítószerekkel a Balaton térségében vásárlókat.  A KaposPont által idézett közlemény szerint a vádirat…

Elítélték a balatoni drogdílereket

Összesen 9 évet kaptak az elkövetők.

Turbófokozatra kapcsolt a balatoni haltelepítés

Jó hír a horgászoknak, hogy 2020-ban rengeteg hal kerül a Balatonba. November utolsó hetére túlteljesítette az előírt pontytelepítési kötelezettségét a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., és a következő hetekben tovább folytatják az előnevelt pikkelyesek vízbe engedését.

Turbófokozatra kapcsolt a balatoni haltelepítés

Jó hír a horgászoknak, hogy 2020-ban rengeteg hal kerül a Balatonba. November utolsó hetére túlteljesítette az előírt pontytelepítési kötelezettségét a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., és a következő hetekben tovább folytatják az előnevelt pikkelyesek vízbe engedését. A koronavírus-járvány miatti korlátozások nem akadályozták meg a horgászo

Közel a régóta várt változás a balatoni sétányon

Hét éve tartó ügyben juthat megegyezésre Siófok és a vagyonkezelő.

Erre biztosan járnak majd a baranyai adóellenőrök

Közzétette a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV), hol ellenőriznek egészen bizonyosan a héten. Persze, máshol is feltűnhetnek a revizorok.  A NAV baranyai munkatársai november 30. és december 6. között hétfőn Pécsett, a táplálék-kiegészítőket árusító üzleteket, szerdán Siklóson, a Felszabadulás és a Széchenyi utcai csokoládé- és…

Nem szigorítanának a kisebb balatoni településeken

LikeBalaton
-
 Tegnap 14:00Megyei

Jelenleg Balatonfüreden, Veszprémben, Tapolcán, Keszthelyen és Siófokon van érvényben olyan önkormányzati rendelet, amely a frekventált szabadtéri helyeken is előírja a maszkviseletet. További részleteket mutatunk.