Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kicsit sietős volt a sofőrnek, egy vezetői hiba után elképesztően nagyot csattant – videó

Csak akkor előzzünk, ha biztonságosan be is tudjuk fejezni, az autót pedig jól tudjuk kezelni. Kissé elmérte egy Nissan sofőrje a dolgokat, amikor megpróbálta megelőzni a besorolni igyekvő kamiont az Egyesült Államok egyik autópályáján – derül ki a teherautó fedélzeti kamerájának felvételéből, amelyet a bpiautósok.hu osztott meg. Az…

A tartalékokat élik fel az önkormányzatok, hogy túléljék 2021-et

HVG
-
 Ma 06:30Gazdaság

Szigorú, feszes költségvetéssel és a tartalékok elhasználásával próbálják a legtöbb városban megőrizni a pénzügyi működőképességet, de többen hitelfelvételre vagy értékpapírok eladására is rákényszerülnek. Van, ahol az iparűzési adó megfelezése miatt adott állami kompenzáció annyira elég, hogy egy kicsit kint legyen a vízből a város,…

Megkapta a második oltást: Nagy álma válik valóra Szulák Andinak

Ripost
-
 Ma 06:15Bulvár

Már nehezen viselte a bezártságot, de fegyelmezetten kitartott az oltásig Szulák Andrea.

Nagy Zsolt: “Még akkurátusabban szeretnék dolgozni “

A Bóta Café vendége volt Nagy Zsolt, aki többek között arról mesélt a műsorban, hogy miért nem lesz soha díjazott színész, milyen volt a Krétakörrel végigutazni a világot, milyen kapcsolatban állt az alkohollal és miként tekint ma a világra és önmagára.

Hatalmas játszóvár nyílik a siófoki Nagystrandon

A tervek szerint május 14-én megnyitja kapuit a siófoki Nagystrand, ahol számos újdonság várja majd a vendégeket. Június 1-jétől ugyanitt birtokba vehetik a gyerekek Európa legnagyobb vízparti játszóvárát.

Online lesz látható az Ibusár Bíró Kriszta nagy sikerű előadásában

Parti Nagy Lajos darabját 2007-ben mutatták be Pelsőczy Réka rendezésében. Most online is látható, május 26-án tűzi műsorára az eSzínház.

Visszatér a jelenléti oktatás a nagyobb gyerekeknek is

November eleje óta először ülnek az iskolapadokba a felsősök és a középiskolások, hétfőtől a digitális oktatást náluk is felváltja a jelenléti.

Interjú a járvány frontvonalából

Index
-
 Ma 05:58Színes

A mentők napja alkalmából az Országos Mentőszolgálat főigazgatóját kérdeztük az elmúlt év rendhagyó kihívásairól és tanulságairól. Nagyinterjú.

A szabályszegések tömkelege a balatoni horgászoknál

Berek
-
 Ma 05:30Életmód

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. munkatársai az elmúlt hónapban 55 alkalommal tettek feljelentést renitens horgászokkal szemben. Az éjszakai órákban

Spanyol Nagydíj - Hamilton hatodszor győzött Barcelonában

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíjat vasárnap, és ezzel növelte az előnyét az összetettben.

A nagyobbaknak is nyitnak az iskolák – „a gyerekek szociális és mentális állapota nagyon rossz képet mutat”

Telex
-
 Ma 05:10Belföld

A szakszervezet két hete járványügyileg még korainak tartotta az újranyitást, ugyanakkor elismerik, hogy a gyerekeket mentálisan megterheli az otthontanulás. Úgy tudják, csaknem száz osztályban kellett karantént elrendelni.

Nagyvállalatoknak segít a Széchenyi István Egyetem Big Data Kutatócsoportja

Nagyvállalatok gyártási folyamatainak optimalizálásában nyújt segítséget a győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Kutatóközpontjában a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézettel (SZTAKI) való szoros együttműködésben megalakult Big Data Kutatócsoport. A mesterséges intelligencia eszközeit is alkalmazó módszerek…

Járványügyi intézkedések enyhítését ünneplőkkel szemben intézkedtek rendőrök Brüsszelben

Feloldották az este tíz és reggel hat óra közötti időszakra fél évvel ezelőtt elrendelt kijárási tilalmat.