Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elvetélt Alec Baldwin felesége

Hilaria Baldwin csak pár hónapja közölte, hogy várandós, most egy szomorú hírt kellett bejelentenie.

Szintet lépett Közép- és Kelet-Európában a digitális reklámpiac, de erős maradt a tévé is

Media1
-
  Ma 09:25 Média

A régióban robbanásszerű növekedést mutatnak a digitális kiadások, miközben a kültéri hirdetések a harmadik helyre léptek elő a televíziós és az online felületek mögött, a nyomtatott média pedig jelentősen visszaesett. A tévé még mindig erős, még ha egyes országokban, például Magyarországon az online már meg is előzi. A nemrég…

Kiderült: Így hat valójában az emberi szervezetre a marihuána

Femcafe
-
  Ma 09:22 Egészség

Új összefüggésekre világított rá egy friss kutatás.

Veszélyes szint felé indult a forint – Vissza tud még fordulni?

Az utóbbi hetekben a gyengülés felé mozdult a forint, egyértelműen alulteljesítő volt a magyar deviza, így közel került korábbi történelmi mélypontjához. Kedd reggelre kicsit enyhült a nyomás a forinton, de így is 334 körül kezdi a napot az euróval szemben, egy százalékon belül van a szeptemberi csúcs.

Német képviselők: A Fidesznek a Néppártban a helye

Német képviselők szerint a Fidesznek az Európai Néppártban van a helye - közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.

Harsányi Levente nem hord mindig tiszta alsót

24
-
  Ma 09:10 Színes

Szerinte ez csak a nőknek a fixa ideája.

A 17 milliárdos projekttel felsülő Bánki Eriket valahogy nem akarta lemondatni a Fidesz

Az önkormányzat gazdasági bizottságának elnökévé választott Nyőgéri Lajos miatt nagy aggodalmaskodásba kezdett a Fidesz pécsi lerakata, miután kiderült, három olyan céget szüntettek meg kényszertörléssel az elmúlt években, ahol politikus cégvezető, tulajdonos vagy résztulajdonos volt. Ugyanez a társaság valahogy nem aggódott akkor, mikor…

Nem mintaszerű a Mintaapák

Port
-
  Ma 09:10 Film

Négy különböző, mégis furcsán hasonló apukát ismerünk meg a TV2 új napi sorozatában, és a legfurcsább az egészben, hogy szinte egyikük sem szimpatikus.

Berecz Zsombor nem adja fel

Berecz Zsombor már élete végéig finnes marad, nem tervezi, hogy a World Sailing közgyűlésének döntése miatt Tokió után hajóosztályt vált. A világbajnoki cím védője jelenleg is az olimpiára készül, a görögországi edzőtáborból mondta el véleményét a kialakult helyzetről, a hunsail.hu-nak. Szerinte egy apró esély van még arra, hogy a finndingi olimpia

Már bőrönd is készül műanyagszemétből

Vezess
-
  Ma 09:07 Életmód

A gyártók kezdik felismerni, hogy a jelenlegi helyzet tarthatatlan.

Brad Pitt és Emma Stone visszatér a némafilmkorszakba

est.hu
-
  Ma 09:07 Film

A Kaliforniai álom rendezőjének új filmjéért, a Babylonért licitháború folyt a Paramount és a Lionsgate stúdiók között. Az előbbi nyert.

Bundesliga: már el is mentek a kölniek Dárdaiért – sajtóhír

A Bild információi szerint az edzőt kereső 1. FC Köln vezetői hétfőn Berlinbe utaztak, hogy tárgyaljanak a Hertha alkalmazásában álló Dárdai Pál szerződtetésétől.

Már élesben tesztelik az új rendszert a magyar bankok

Javában zajlik az azonnali átutalási rendszer éles tesztüzeme, a rendszer iránt a bankszektoron kívüli szereplők is érdeklődnek.