Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 259 hír

Hoki Erste Liga: DEAC-pályaelőny lesz, választási lehetőség nem maradt

Csíkszereda - Nyertek az Acélbikák, így behúzták a második helyet, a csíkiek pedig ötödikként zárták a középszakaszt. Szerdán: FTC-DEAC.

Orbán Balázs: Nem számít egyáltalán jó modellnek Budapest számára a Sadiq Khan vezette London

Az államtitkár egy Facebook-bejegyzést tett közzé azzal kapcsolatban, hogy Karácsony Gergely a briteknél járt, ahol a Sadiq Khan által vezetett Londont nevezte meg Budapest követendő példájának.

Örülj tovább, Dzsudzsák Balázs!

NB1
-
  Ma 19:19 Foci

A hír szent, a vélemény szabad!

Orbán Balázs: Karácsonynak gondosabban kéne megválasztania Budapest nemzetközi partnereit

A főpolgármester a Sadiq Khan által vezetett London városát nevezte meg Budapest követendő példájának

Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok Balassagyarmaton

Tizenhárom előadást mutatnak be Balassagyarmaton február 21-től 23-ig; az amatőr színházi mozgalom seregszemléjén.

Jáksó László keményen nekiment Sebestyén Balázsnak

Az nlc.hu készített egy hosszabb interjút Jáksó Lászlóval, amiben szóba kerül a Balázzsal való csatározása is. Jáksó szerint Balázs megérdemli, hogy megtapasztalja végre a másik oldalt, mert ő az évek alatt mindenkinek büntetlenül szólhatott be. Balázs tényleg nem a szívem csücske. Ennek ellenére alapvetően nem ellene mentem, hanem az…

Egyetlen hétre visszatérnek a Sixtus-kápolnába Raffaello falikárpitjai

Évszázadok után ismét együtt láthatóak a sorozat darabjai a Sixtus-kápolnában. A kárpitokat Raffaello tervezte X. Leó pápa megbízásából a pápai magánkápolnába. A különleges kiállítással ünneplik a reneszánsz festőművész és építész halálának 500. évfordulóját a Vatikáni Múzeumok.

A magyar kormány nem enged ki egyetlen elítélt bűnözőt sem a jogerős ítéletben megszabott határidő előtt

Vadai Ágnes állításával szemben a magyar kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítélt bűnözőt sem a jogerős ítéletben megszabott határidő előtt – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter.

Új pályázati lehetőség az állatok egészségéért és jólétéért

Agroinform
-
  Ma 16:41 Gazdaság

2020. március 31-ig nyújthatóak be előpályázatok az ICRAD program támogatásával megvalósuló kutatási projektekre. A transznacionális együttműködési és kutatási projektekhez finanszírozást nyújtó program főként az állatokat érintő járványügyi veszélyekre fókuszál, s ennek jegyében kiemelten támogatja a diagnosztikai eljárások és az új…

Több mint 300 községben egyetlen családorvos sincs; 1414 településen számuk elégtelen

Erdély Ma
-
  Ma 16:37 Határtalan

Több mint 300 romániai községben egyetlen családorvos sincs, 1414 településen (községek és városok) pedig számuk elégtelen, derül ki a Cătălin Petrencic orvos által kidolgozott országos térkép szerint.

dr. Tárnok Balázs: Rosszul áll a nemzeti régiók védelmében indított európai aláírásgyűjtés

Május 7-ig lehet gyűjteni az aláírásokat a Székely Nemzeti Tanács által indított, a nemzeti régiók védelméről szóló európai polgári kezdeményezéshez. Jelenleg azonban a szükséges egymillió aláírás alig tizede van még csak meg. A kezdeményezés célja, hogy az Eu kohéziós politikája kiemelt figyelemmel kezelje az őshonos kisebbségek által…

Varga Judit: A kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítéltet sem idő előtt

Vadai Ágnes állításával szemben a magyar kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítélt bűnözőt sem a jogerős ítéletben megszabott határidő előtt.

Ökológiai problémából innovatív lehetőség

Invazív tarisznyarákok páncéljából készítenek lebomló bioműanyagot Kanadában.