Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 467 hír

Orbán Viktor: Az államnak segítenie kell a nemzeti és családi közösségek megerősítését

A miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort, akinek A liberalizmus kudarca című kötetét a napokban mutatják be Budapesten.

Orbán Viktor: Az államnak segítenie kell a nemzeti és családi közösségek megerősítését

A miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort csütörtök délután.

Orbán Viktor: Az államnak segítenie kell a nemzeti és családi közösségek megerősítését

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután a Karmelita kolostorban fogadta Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort.

Világnapi programok és szűrés szombaton Veszprémben

November 14-e a diabétesz világnapja. A cukorbetegséget századunk legsúlyosabb egészségügyi problémái egyikének tartják a szakemberek; 425 millió embert érint, a többségük 2-es típusú diabéteszes. A betegség nem gyógyítható, de a kockázatait csökkenteni lehet. Korai diagnózisával és kezelésével pedig a fenyegető ér-, vese- és…

Láttatni tudod a gondolataidat a Prezi Videóval – bemutatták a cég új programját

A Prezi Videóval olyan filmeket tudunk gyorsan, könnyen és olcsón felvenni, amelyekhez korábban green-box technológiára vagy dizájnerek sok órás utómunkájára volt szükség.

Egyre többen csatlakoznak az országos fásítási programhoz

A Vértesi Erdő Zrt. is csatlakozik az Országfásítási Programhoz, melyben az állami erdőgazdaságok területeiken több mint 550 hektár új erdőt telepítenek.

A családi fészekből kirepülve lettek gólyák

Teol
-
  Ma 17:30 Megyei

Letették különleges esküjüket a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar elsős hallgatói szerdán.

Számos program segíti a cukorbetegeket  

hirado.hu
-
  Ma 17:26 Belföld

November 14-én világszerte a cukorbetegséggel élőkre figyelnek.

Nem jár a gödöllői HÉV a hétvégén egy szakaszon

Pótlóbuszok közlekednek a 8-as, gödöllői vonalon Mogyoród és Gödöllő között a hétvégén.

Karbantartás miatt nem jár a gödöllői HÉV a hétvégén egy szakaszon

Karbantartás miatt a HÉV-szerelvények helyett pótlóbuszok közlekednek a 8-as, gödöllői vonalon Mogyoród és Gödöllő között a hétvégén.A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint szombaton és vasárnap 8 és 18 óra között kell buszra szállni az említett szakaszon. A H8 jelzésű autóbusz Mogyoród és Gödöllő között Szentjakab…

Gazdasági miniszter: Folytatódni fog az üdülési jegyek programja

Nem áll szándékában a kormánynak felszámolni az üdülési jegyek rendszerét, ezeket továbbra is kapni fogják az erre jogosultak - jelentette ki csütörtökön Virgil Popescu gazdasági, energiaügyi és vállalkozásokért felelős miniszter.

Andrea Bocelli zeneoktatási programmal segíti a konfliktus sújtotta övezetekben élő gyerekeket

A Voices of the World (A világ hangjai) elnevezésű többéves program a világhírű operaénekes 2016-os Voices of Haiti projektjének kiterjesztése, amelynek keretében többek között zenés terápiát, képzést, próbákat és ételt biztosítottak 12 ezer gyereknek a világ egyik legszegényebb országában. A Voices of the World program Szaúd-Arábia…

Hétvégén filmet forgatnak az Alkotmány utcában

Filmforgatás miatt lesz ideiglenes forgalomkorlátozás november 16-án és 17-én.Tilos megállninovember 16-án 0 órától 17-én 24 óráig,az Alkotmány utca 14. szám és a 18. szám között,az Alkotmány utca 17. szám és a 29. szám között.Szakaszosan és időszakosan lezárjáknovember 17-én 15 órától 20 óráig az Alkotmány utcát, a Hold…

Robotméhvel tanulnak programozni a bécsi kisiskolások

HVG
-
  Ma 16:31 Életmód

Bee-Bot a neve annak a programozható robotméhnek, amellyel a számítógépes gondolkodásra tanítják a bécsi óvodásokat és kisiskolásokat. A méhecskével egy hónapig színesíthetik a foglalkozásokat a pedagógusok, akiket tippekkel és gyakorlati felhasználási ötletekkel is segítenek.