Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kutyáját sétáltató férfit fenyegetett meg halálosan egy vadász, miközben többször a levegőbe lőtt – videó

Egy 46 éves medgyespusztai férfi tett feljelentést a Tamási Rendőrkapitányságon február 23-án a délutáni órákban ismeretlen tettes ellen, aki azt megelőzően megfenyegette őt. A sértett elmondása szerint a kora délutáni órákban a Nagykónyi-Medgyespuszta mögötti szántóföldön kutyájával sétált, amikor a másik férfi ordítozni kezdett vele, hogy…

34 százalékkal több lakás épült 2020-ban, mint egy évvel korábban

Liner
-
 Ma 17:31Életmód

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adataiból kiderült, hogy tavaly összesen 28 208 új lakás épült Magyarországon, ami 34 százalékkal magasabb érték az előző évhez képest.

Hamarosan itt a tavaszi kerti munkák ideje, számba vettük az időszerű feladatok

Heol
-
 Ma 17:30Belföld

A február mindig fordulópont egy kert életében: kint még hideg van, de a tavasz első jelei már megérkeznek, mivel a napok egyre hosszabbodnak, és egy kis napsütés is képes felmelegíteni a kertjükbe kilátogató gazdák lelkét.

Gázfőszereplő lesz Magyarország

Pletser Tamás, az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője az InfoRádió Aréna című műsorában ennek okait is felsorolta, ám az orosz gázfüggőség enyhülésére szerinte még várni kell. A magas olajárakra viszont nem.

Ez lesz az év 10 legfontosabb technológiája az MIT Technology Review szerint

Qubit
-
 Ma 17:28Infotech

Karikó Katalin és az mRNS-vakcinák idén mindent visznek, de a szaklap szerint a zöld hidrogén, a TikTok algoritmusa, az egyre emberiesedő AI és a hiperpontos GPS is ott van 2021 áttörő technológiái között.

Ausztriában több pénzt kapnak a családok, hogy leküzdjék a koronavírus-válságot

A koronavírus-járvány negatív szociális hatásainak ellensúlyozása érdekében Ausztriában megnövelik a családtámogatásra szánt összegeket - jelentette be Susanne Raab ifjúsági és családügyi miniszter szerdán Rudolf Anschober szociális és egészségügyi miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Mennyi idős a kutyád? Nem, nem 7-tel kell szorozni az évek számát

Bien
-
 Ma 17:17Életmód

De akkor mennyi idősek valójában szeretett kedvenceink?

Potápi: vállalják minél többen magyarságukat a szlovákiai népszámláláson!

A ma kérdése, hogy „szeretnénk-e, hogy legyen magyar jövő a Felvidéken.

Sokkal több fertőzöttet találnak az ingyenes budapesti szűrésen, mint tavaly év végén

A második hullám csúcsán vett hétezer-ötszáz mintának 0,6 százaléka volt pozitív, míg most, a tízezer fős szűrés felénél a kimutatott fertőzések aránya két százalék.

Beoltották a vágsellyei idősotthon lakóit

A létesítmény dolgozóit is beoltották. Dajana Hanesová, a városi hivatal szóvivője elmondta, összesen 36 olyan lakót oltottak be, akik ezt kérték, és az egészségi állapotuk lehetővé tette. „Januárban és februárban az alkalmazottakat is beoltották. Az otthon 28 dolgozója kapta meg az oltást, 18-an közülük már a második adagot is" - mondta…

Nincs többé Franco-szobor spanyol földön

2007 óta már törvény védte a spanyol diktatúra áldozatainak emlékét, az utolsó Franco-szobor 1978 óta állt Melillában.

Beoltották a vágsellyei idősotthon lakóit

Már beadták a Covid-19 elleni vakcina első adagját a vágsellyei idősotthon lakóinak.