Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az orosz Szputnyik V fejlesztői a vakcina európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg.

Sok probléma volt az Európai Gyógyszerügynökség szerint a Pfizer vakcinájával az engedélyeztetés előtt

A dark webre korábban kiszivárogtatott, a Pfizer vakcináihoz kötődő dokumentációk alapján nagy volt a nyomás az Európai Gyógyszerügynökségen a vakcinák minél gyorsabb engedélyeztetése miatt – számol be hírről a le Monde.

Brit zenészek: Vízummentessé kell tenni az európai turnékat

Caroline Dinenage brit kulturális államtitkár szerint „nyitva áll az ajtó” a megállapodás előtt, ha az EU hajlandó megfontolni London javaslatait.

A brit zenészek szerint vízummentessé kell tenni az európai turnékat

Dehir
-
 Ma 14:04Zene

London - A brit zenei élet legnevesebb képviselői követelik szerdán ismertetett közös felhívásukban, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét. Az aláírók között szerepel Schiff András zongoraművész is.

Az oroszok vakcinájuk európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői szerint februárban kezdődhet el az uniós vizsgálat.

Európai bejegyzést kértek az orosz Szputnyik V vakcinára

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg – közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI). Az RFPI tájékoztatása szerint kedden az Európai…

György László: Ha munka van, minden van!

A válságkezelés azért lehet eredményes, mert megértettük: ha munka van, minden van! - írta György László.

Az orosz vakcina európai bejegyzését kérik

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg – közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).

Lázár György: Tájkép a Capitolium elleni roham után

Akik azt várják hogy Biden külpolitikai irányvonala gyökeresen eltér majd Trumpétól, nagyot fognak csalódni. A kínai védővámok maradnak, ugyanúgy mint a Putyin elleni szankciók. Nem várható változás a közel-keleti politikában sem és a NATO szerepének további erősítése is terítéken marad. Biden óvatosan fogja megközelíteni az iráni…

Az orosz Szputnyik V fejlesztői a vakcina európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg – közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).

A lengyel kormányfő levelet írt az Európai Bizottságnak a kevesebb vakcina miatt

Mateusz Morawiecki szerint a vakcinaszállítmányok átmeneti korlátozása nagy hatással lehet a lengyel oltási programra.

Az orosz Szputnyik V fejlesztői a vakcina európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg - közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).

Minőségi és biztonságos élelmiszerek

Az intézetet a legmodernebb laboratóriumi berendezésekkel szerelték fel. Az idén folyadék- és gázkromatográfiai készülékkel bővítették a laboratóriumot, amely segítségével emberi és állati táplálékban jelenlévő mikrotoxinok, illóolajok és egyéb elemek szintjét tudják meghatározni. A gép beszerzését a Tartományi Felsőoktatási és Tudományos…

Magyar ügyben döntött az Európai Bíróság – fellélegezhetnek a határmenti kereskedők

A közelmúltban a magyar Bakati ügyben hozott ítéletével az Európai Bíróság rendet tett a külföldi utasok áfa-visszatérítési ügyeiben és láthatóan győztest hirdet a határmenti kereskedők és a NAV között folytatott küzdelemben. A bíróság ítélete azonban jó pár kérdést nyitva hagy. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalója. Mi a közös…