Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A nőknél a Szekszárd, a férfiaknál a Haladás nyerte a futsal Magyar Kupát

A Haladás házigazdaként nyerte meg a férfi futsal Magyar Kupát, miután a vasárnapi fináléban 4-2-re jobbnak bizonyult az előző kiírásban győztes Berettyóújfalunál.

Koronavírus – Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük

Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután az MTI-t. Közleményükben azt írták:…

A Haladás nyerte a futsal Magyar Kupa döntőjét

Gólgazdag meccsen verték meg a Berettyóújfalut.

Karanténba kerülnek a magyar diákok

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok – adta hírül a Népegészségügyi központ.

Karanténba kerülnek a magyar diákok a korornavírus miatt: az olasz gócpont mellől jöttek

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő magyar diákok - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László...

Karanténba kerül 11 magyar középiskolás, miután hazatérnek Olaszországból

Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus - tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután.

Futsal: a Haladás nyerte a Magyar Kupát!

A szombathelyiek megérdemelten győzték le a döntőben a Berettyóújfalu csapatát.

Magyar iskolások érkeznek haza ma este Olaszországból - azonnal karanténba viszik őket tanárukkal és a buszvezetőkk…

Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus.

Túlzsúfoltak a magyar börtönök. Pedig hamarosan egy egész kormánynak és oligarcháinak is kell hely.

OLKT
-
  Ma 16:16 Vélemény

A tegnapi nap egyik legfontosabb híre az volt, hogy a kormány, T/9241. számon benyújtotta „a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos visszaélések megszüntetése érdekében szükséges haladéktalan intézkedésekről” (a kártérítési kifizetések azonnali leállításáról is) szóló törvényjavaslatát. Az előterjesztés legérdekesebb szakasza…

Horváth László: Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett

ATV
-
  Ma 16:16 Belföld

A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a "szabad Gyönygyöspatáért" meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra - jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes…

Koronavírus: üzent a külügy az Észak-Olaszországba utazó magyaroknak

Komoly kockázatot rejthet az út a közlemény szerint.

A Haladás nyert a Berettyóújfalu ellen a Futsal Magyar Kupában

Ugytudjuk
-
  Ma 16:09 Megyei

A szombathelyiek így a kupagyőztesek.

Magyar autómegosztó támadja be Prágát - megkezdte terjeszkedését a GreenGo

Noizz
-
  Ma 16:06 Bulvár

Tavaly ősz óta tesztelték a rendszert és úgy tűnik, a csehek rákaptak: február 20-tól Prágában is élesben indul a GreenGo autómegosztó szolgáltatása.

Volt idő, mikor egy egész stáb úgy vélte, hogy Christian Bale a világ legrosszabb színésze

IGN
-
  Ma 16:03 Film

Messze volt még A gépész és az Alelnök Christian Bale-t ma már úgy ismerjük, mint a nagy átalakulót, aki eljátszotta a Sötét Lovagot és az amerikai politika sötét oldalának egyik kulcsfiguráját is. Azonban az Amerikai pszichó forgatásán még nem mindenki látta tehetségesnek, sőt.

"Egészen elképesztő" számú kék bálna gyűlt össze egy Atlanti-óceánon fekvő szigetnél

HVG
-
  Ma 16:03 Infotech

A kereskedelmi célú bálnavadászat betiltása óta nem látott számban gyűltek össze az elmúlt hetekben a kék bálnák az Atlanti-óceánon fekvő Déli-Georgia szigetnél.