Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Bödők Gergely: „Át kell adnom a fiamnak” – emlékek és program a 100. évfordulón

Mandiner
-
  Tegnap 22:15 Vélemény

Az kellene, hogy a bántások és a sok álszent mosolygás után mondjon valaki valami használhatót, számon kérhetőt és egyértelműt.

Karácsony Gergely akár fához is láncolná magát

Karácsony Gergely főpolgármester interjút adott a szombati RTL Klub Híradónak, amit az Index szemlézett. Beszélt a Lánchíd felújításáról, a Liget-projektről és a fővárosi kerékpárutakról is.

Karácsony Gergely: „A Lánchíd fel lesz újítva akkor is, ha beleroskadunk”

főpolgármestere az RTL Klub híradójának adott interjúban beszélt többek között a Liget-projektről, a Lánchíd felújításáról, valamint a fővárosi kerékpárutakról is.

Fához láncolná magát Karácsony Gergely

Amennyiben mégis új épületet húznak fel a Városligetben. Arról is beszélt, hogy a Lánchíd felújítása szerinte azért csúszik, mert a kormány megszívatta Budapestet a költségelvonással.

Karácsony Gergely fához láncolná magát, ha a kormány újabb épületeket akarna a Városligetben

Ha beleroskadnak, akkor is megújul a Lánchíd, így fogalmazott a főpolgármester az RTL Híradónak adott interjújában. Karácsony Gergely azt mondta, ha a kormány tartja a szavát, akkor újabb épület már nem épülhet a Városligetben, de ha mégis, akkor kész odaláncolni magát a kivágandó fákhoz, hogy megakadályozzák a munkálatokat.

Emre Can mentette meg a Dortmund bajnoki álmait

Minimális különbséggel nyerte meg a Hertha elleni bajnokit a Borussia.

Karácsony Gergely: Ha beleroskadunk, akkor is megújul a Lánchíd

Bízik benne, hogy a kormány tartja a szavát és nem épül újabb épület a Ligetben, de ha mégis, akkor kész odaláncolni magát a kivágandó fákhoz, hogy megakadályozzák a munkálatokat.

Gergely Ágnes: Szélcsend

Klubrádió
-
  Tegnap 19:22 Vélemény

A költészet napjától az egész karanténidőszak során a Klubrádió honlapján minden nap közzétettünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül. A sorozat még egy hétig tart. Ma Gergely Ágnes Szélcsend című versét hallgathatják meg a szerző előadásában.

Karácsony Gergely: Ha beleroskadunk, akkor is megújul a Lánchíd

Ha beleroskadunk, akkor is megújul a Lánchíd, így fogalmazott a főpolgármester az RTL Híradónak adott interjúban. Karácsony Gergely azt mondta, ha a kormány tartja a szavát, akkor újabb épület már nem épülhet a Városligetben, de ha mégis, akkor kész odaláncolni magát a kivágandó fákhoz, hogy megakadályozzák a munkálatokat. A…

Idén kevesebb almatermés várható Ukrajnában

KárpátHír
-
  Tegnap 18:28 Határtalan

A szakértők azután adnak pontos előrejelzést, miután világossá válik mekkora

Karácsony Gergely rengeteg virágról posztolt képeket

ATV
-
  Tegnap 15:22 Belföld

"Rózsakert a főváros szívében. Margitszigeti sétánk alkalmával ebben az időszakban érdemes ellátogatni egészen a rózsakertig, hogy megcsodálhassuk az ezer színben pompázó különleges rózsákat, amelyek tovább színesítik a főváros egyik leglátogatottabb helyszínének számító szigetet. A számos ékességgel büszkélkedő terület Budapest…

Óriási bajban a Lánchíd Karácsony Gergelyék szerencsétlenkedése miatt

A kormány adna pénzt a felújításra, Karácsonyék mégis tétováznak. Mutatjuk zavart nyilatkozataikat, amelyekben maguk sem

Kiss-B. Atilla: Belső indíttatást éreztem arra, hogy odafigyeljek az Operettszínházra

Origo
-
  Tegnap 14:35 Kultúra

A Budapesti Operettszínház igazgatója a karanténidőszakról és a visszatérés utáni bemutatókról is beszélt.

Almás rétes mézes puszedlivel

Nosalty
-
  Tegnap 14:25 Recept

Eredetileg ez egy Jamie Oliver recept, de angol alapanyagok híján "magyarosítottam", nem kis sikerrel. Egyszerű, és mégis különleges.

Keservesen megsínylették a májusi fagyokat a lengyel almaültetvények

Magro
-
  Tegnap 13:37 Gazdaság

Nagyon súlyosan érintették a lengyel almaültetvények egy részét a május első harmadában bekövetkezett fagyok. A károk összesítésének részeredményeiből már jól látszott, hogy az idei almaszezon nem lesz mindenkinek jó. Az IEG Vu forrásai szerint közép-keleti Grojec régió nem érintett, de az ország más részein van olyan terület is, ahol 100…