Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Balesetveszély miatt bezárt a siófoki Galerius fürdő

Balesetveszély és különféle műszaki problémák miatt bezárt Siófok Galerius fürdője – jelentette az MTI. A fürdő bizonytalan ideig tart zárva, a szükséges felújítások legalább 1 évig fognak tartani. Fel kell…

Marco Rossi: Hihetetlen, hogy Münchenben csalódottak vagyunk egy 2-2 miatt

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a kiesés miatt csalódott, de a teljesítménnyel elégedett.

Országszerte gondok vannak a Telekom hálózatával

Műszaki hiba miatt akadozik a Telekom szolgáltatása a magyar felhasználóknál. A szolgáltató Facebook-oldalára írt kommentek szerint se térerő, se mobilinternet nem volt sok helyen. A háborgó felhasználóknak azt ajánlják, kapcsolódjanak a 2G-s hálózatra, de jelenleg már a 3G-s hálózat is elérhető A 4G-vel továbbra is gondok vannak. Műszaki…

A csodálatos magyarok miatt senki nem foglalkozott Cristiano Ronaldóval a Puskás Arénában

A portugál-francia volt az Eb-történelem első meccse, amelyen három tizenegyes volt.

Négy utca újulhat meg a félmilliárdos kormányzati támogatásból

Mint az ittlakunk.hu is megírta, a kormány 579 millió forintot biztosít Pesterzsébetnek útfelújítás céljára.A pénzt a kerület saját fenntartású útjaira fogja elkölteni, főleg olyan területekre, amik már régóta megértek a felújításra – jelezte közösségi oldalán Juhák Tamás képviselő.A tervek szerint a következő utcaszakaszokat újítja meg az önkormán

5+1 híres nő, aki büszke arra, hogy kis mellei vannak

Joy
-
 Tegnap 22:13Bulvár

Manapság mindenki nagyot akar. Nagy mellet, nagy és kerek feneket, nagy és dús ajkakat, nagy szempillát, nagy körmöt és nagy hajat. De szerencsére akadnak még nők, akik teljesen elégedettek természet adta szépségükkel, és érdemes rájuk odafigyelni!

Angela Merkel megkongatta vészharangot a delta variáns, és külön is a britek miatt

Egységes, egyeztetett és fegyelmezett szabálykövetést szorgalmazott a német kancellár a Bundestag előtt mondott beszédében a Delta-variáns európai terjedése miatt, külön is felróva, hogy egyes tagállamok szabad, ellenőrzés mentes belépést készülnek adni a nyáron például a brit polgároknak.

A kormány bocsánatot kért a 2013-as szepsi razzia miatt

Parameter
-
 Tegnap 21:35Határtalan

Elnézést kért a méltánytalanságokért és a szenvedésért is, amelyet az elhúzódó igazságkeresés okozott az áldozatoknak és a családjuknak. A javaslatot Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügy-miniszter és Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter terjesztették a kabinet elé. "Megengedhetetlen, hogy az állam a fegyveres egységek és az…

Horváth Évának beszóltak a terhesfotója miatt

24.hu
-
 Tegnap 21:10Bulvár

Az arcával volt probléma.

Kánikula miatt pusztulnak el a halak

Nemrég a Velencei-tó környékéről sokkoló hírt kaphattunk – a vízből tonnaszámra szedték ki a haltetemeket, ami több kérdést is felvethet. Az első, hogy alkalmas-e még a terület fürdésre, valamint, hogy a kánikula végett tényleg képesek lennének megfulladni ezek a pikkelyes élőlények? Amennyiben igen, találhatunk rá valamilyen megoldást?

Szivárvány színű logóval magyarázkodik az UEFA a müncheni stadion világítása miatt

Az európai futballszövetség azt írta, tiszteli és büszkén viseli a szivárvány színeit.

Magyarország miatt az Európai Parlament is kitűzi a szivárványzászlót

Az Európai Parlament és a tagállami kapcsolattartó irodái az LMBTIQ jogok melletti kiállásként szerda este kitűzik szivárványzászlót.

Koronavírus: Lengyelország ismét szigorít az új variáns miatt

A koronavírus új variánsainak megjelenése miatt Lengyelország éjféltől tíznapos karantént rendel el a schengeni övezeten kívüli országokból érkezők számára - jelentette be szerdán Waldemar Kraska egészségügyi miniszterhelyettes az MTI szerint. Közben Ukrajnában is megjelent a delta variáns.

A turizmus miatt magasabb átoltottságra lenne szükség Horvátországban

Az alacsony átoltottság miatt veszélybe kerülhet a turisztikai idény - mondta Vili Beros horvát egészségügyi miniszter szerdán újságíróknak, a kabinet szűkebb körű ülését követően.