Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Félmilliárdra is bírságolható a magyaroknak rosszabb terméket kínáló multi

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától.

Nem olyan vízállóak az Apple mobilok, mint gondoltuk, megbüntették az Apple-t

Az olasz versenyhatóság megbüntette az Apple-t 10 millió euróra.  Az alaposabb és kevésbé elfogult tesztelők rendszeresen felhívják a figyelmet arra, hogy a vízállónak hirdetett mobiloknál bizony nincs garancia a vízkárra, ezért óvatosan kell használni a készülékeket. A gyártók ezt csak az apró betűs részben szokták közölni, legjobb esetben.…

Az RMDSZ és VMSZ is kiáll a kárpátaljai magyarok mellett

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) egy emberként áll ki a

Rád gondolok! – üzeni a Várkert Bazár adventkor

Idén hatodik alkalommal, ám rendhagyó módon tartja meg adventi programjait a Várkert Bazár: Rád gondolok! című kampányával december 1. és december 24. között az online térbe költözik. A kampány középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a Déli panoráma teraszon található különleges dekoráció áll. A kampány…

Ugyan azt a minőséget a magyaroknak is, mint a nyugat európaiaknak!

Akár félmilliárd forintra bírságolható a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multi.

A honfoglaló magyarok által is használt lófajtát helyezhetnek védelem alá

Napjainkban csupán 68 egyedet számol a hazai akhal-teke állomány, Magyarországnak kiemelt szerep juthat a megőrzésben.

Puskázás és online oktatás: ezt gondolja egy etikus

Bien
-
 Ma 12:31Életmód

Az online vizsgák és dolgozatok idején a csalás gyakorlatilag kivédhetetlen. Kwame Anthony Appiah a The New York Times-nak írta meg ezzel kapcsolatos gondolatait.

„Mi, magyarok a szabad és tisztességes világkereskedelem hívei vagyunk”

A kormány azt kéri az EU-tól, kezdje újra a szabadkereskedelmi tárgyalásokat Thaifölddel, Malajziával és Fülöp-szigetekkel.

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot, a “hektivisták” komoly károkat okoztak

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot Izraelben, iráni hekkerekre gyanakodnak - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden. The post Kibertámadás ért egy biztosító társaságot, a "hektivisták" komoly károkat okoztak first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco, utasbiztosítás.

Fontos a határon túli magyarok jó szereplése a választásokon

A baloldal 2004-ben kirekesztette a nemzetből a határon túli magyarokat, és legutóbb a Momentum is egy román párt mellett kampányolt.

Rád gondolok! – üzeni a Várkert Bazár adventkor

Idén hatodik alkalommal, ám rendhagyó módon tartja meg adventi programjait a Várkert Bazár: Rád gondolok! című kampányával december 1. és december 24. között az online térbe költözik.

Megszegte a szabályt - Komoly büntetést kapott a VV egyik játékosa

Life
-
 Ma 11:18Életmód

A villában nem telik el úgy nap, hogy ne történne valami megbotránkoztató vagy éppen felháborító dolog. Nemrég az egyik játékos, VV Renátó kapott óriási büntetést, miután megszegte a játék szabályzatát.

Gondok akadtak reggel a Budapest Bank rendszerével

Akadozik a Budapest Bank rendszere - jelezte olvasónk. Semennyire nem működik az applikáció és gondok akadnak az internetes felülettel is.

Maszkviselésben már élvonalban a magyarok

Európában több mint 5,8 ezer boltban, köztük 103 magyarban mérték fel a koronavírus elleni védekezés helyzetét. Mint kiderült, a magyar boltokban az európai átlagnál jobban ügyelnek a maszkviselésre, de egymás sarkát tapossák a vevők és az eladók.

Hajnali hiba okozott gondot a vonatközlekedésben

infoVáros
-
 Ma 10:11Megyei

Műszaki hiba miatt hosszabb menetidőre kellett számítaniuk az esztergomi vasútvonalon utazóknak kedden reggel és délelőtt.