Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Újabb Trónok harca sorozaton kezdhetett dolgozni az HBO, nem engedik el a Targaryen házat

Ezúttal George R.R. Martin novelláit vennék elő elvileg. Azokat a történeteket, amelyek A tűz és jég dala regényekhez hasonlóan ugyancsak megjelentek már magyar kiadásban is.

Megszólalt a karácsonykor Újpesten megkéselt rendőr: már menne dolgozni

Családja körében lábadozik az Újpesten megkéselt rendőr. Péter napról napra jobban érzi magát, és természetesen a visszatérésen gondolkodik.

Megszólalt a megkéselt újpesti rendőr, már menne vissza dolgozni

Egy ország szorított a karácsonykor megkéselt rendőrnek, aki szerencsére sokkal jobban van, ahogy az alábbi beszélgetés is mutatja.

Uniós-csúcs: Túl lassú a vakcinaellátás, dolgozni kell a mutációk nyomon követésén is

Az európai vakcinaellátás lassúsága, és a szegény országok alacsony oltottsági szintje volt a két fő téma az EU tagállami vezetőinek csütörtöki videokonferenciáján. Persze a sorok között azt is látni kell, hogy az EU saját bürokratikus lassúsága miatt van komoly lemaradásban az oltások tekintetében Nagy-Britanniával szemben is, ami a Brexit után…

Nyolc módszer, hogy fókuszáltan tudj dolgozni a mindennapokban

Roadster
-
 Tegnap 07:00Kultúra

A mentális fókuszt néhány egyszerű életmódbeli változtatással és gyakorlattal könnyedén megteremthetjük.

Alig várod, hogy leülhess egy kávézóban dolgozni, mert ott jobban ment? Tudományosan is igazolt, hogy miért.

Forbes
-
 Tegnap 05:42Karrier

Bár még eltelik néhány hónap, mire újra a kedvenc kávézónkból dolgozhatunk, mutatunk pár okot, miért érdemes várni a visszatérést. The post Alig várod, hogy leülhess egy kávézóban dolgozni, mert ott jobban ment? Tudományosan is igazolt, hogy miért. first appeared on Forbes.hu.

Álommeló: akár te is jelentkezhetsz dolgozni a lakatlan ír szigetre

Promotions
-
 21.01.21 15:35Utazás

A munka nem túl megterhelő, cserébe viszont örök élményekben lehet részed.

„Szégyenszemre a 22 éves lányom tart el, mert nem hagynak dolgozni – nélküle már az utcán lennék”

SzMo
-
 21.01.21 06:56Gazdaság

Étteremtulajdonos, szállodaigazgató, rendezvényszervező, valamint két vidéki kocsmáros mesélte el, hogyan hatott rájuk a két és fél hónapja tartó újbóli lezárás.

„Menj inkább dolgozni, öcskös!”– szidják az óceán-áetevező Rakonczay Gábort

Az extrémsportolót sokan támadják a sikertelen óceán átevezési rekordkísérlete után. A hír alatti kommentekben rengeteg volt az olyan megjegyzés, amelyeken nem káröröm, és nem is a sportoló életét féltő aggodalom érződik, hanem leplezetlen düh. Mutatjuk: „fizika törvénye… Ez nem járt iskolába? Vagy ilyen hülye, vagy direkt csinálja….…

„Menj inkább dolgozni, öcskös!” – írja a magyar kommentelő annak, aki hatszor kelt át az óceánon

Nem kell országot vezetned vagy közpénzből futballoznod ahhoz, hogy sok ember gyűlöljön. Elég, ha egyedül evezel a saját hajódban, ahogy Rakonczay Gábor tette. Vélemény.

Mihalik Enikőnek sima vasalóval vasalták a haját

24.hu
-
 21.01.20 13:21Bulvár

Érdekes, ám működő megoldás.

Rádi Balázs: Aki akar, tud dolgozni, és ehhez még csak nem is kell közfoglalkoztatottnak állni

Mandiner
-
 21.01.20 11:42Vélemény

A magyar munkaerőpiaci helyzet sokkal kedvezőbb az európai átlagnál: míg az uniós munkanélküliségi átlag 7,4 százalékos volt novemberben, a magyar ráta mindössze 4,1 százalék, sőt 2020 végén már többen dolgoztak Magyarországon, mint a vírusjárvány megjelenése előtt. Voltak, akik kételkedve fogadták a hazai foglalkoztatottságról szóló jó…

Okos autókban használt technológiák fejlesztésén fog együtt dolgozni a kínai Geely és a Tencent

Mandiner
-
 21.01.20 11:19Külföld

Okos autókban használt technológiák fejlesztésén fog együtt dolgozni a kínai Geely autógyártó és a Tencent kínai internetes óriásvállalat, jelentette be a Geely egy kedden, az internetes oldalán közzétett közleményben.

Okos autókban használt technológiák fejlesztésén fog együtt dolgozni a kínai Geely és a Tencent

ProfitLine
-
 21.01.20 07:00KülföldKína

Okos autókban használt technológiák fejlesztésén fog együtt dolgozni a kínai Geely autógyártó és a Tencent kínai internetes óriásvállalat - jelentette be a Geely egy kedden, az internetes oldalán közzétett közleményben.

Okos autókban használt technológiák fejlesztésén fog együtt dolgozni a kínai Geely és a Tencent

Okos autókban használt technológiák fejlesztésén fog együtt dolgozni a kínai Geely autógyártó és a Tencent kínai internetes óriásvállalat – jelentette be a Geely egy kedden, az internetes oldalán közzétett közleményben. A két vállalat a digitalizáció, az okos műszerfalak, az önvezető technológiák és az alacsony szén-dioxid-kibocsátást célzó fejlesz