Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulácsi Péter akár már idén nyáron gondolkodhatna a klubváltáson

Liner
-
 Ma 12:54Sport

Gulácsi Péter, magyar labdarúgó jelenleg az RB Leipzig csapatát erősíti, ügynöke pedig nemrégiben egy olyan információt osztott meg a nyilvánossággal, mely akár fordulatot is hozhat a focista karrierjében.

Még az idén megérkezik az elektromos M-es BMW

A cég korábban már utalt arra, hogy érkezhet egy villanyosított M-es BMW, de ekkor még nagyon titokzatos volt ennek érkezéséről.

Megkezdődik idén a marcali légimentőbázis kialakítása

Még alig haladtunk túl január közepén, a légimentőknek az idén már kétszer kellett mentést végrehajtaniuk Somogy területén. A szolgálattal kapcsolatban a sonline.hu megtudta, az előzetes terveknek megfelelően kezdődik meg Marcaliban az új légimentőbázis kialakítása 2021-ben.

Szabó Tímea: már a kormányprogramon dolgozunk

Fogadóóra rovatukban, amelyben országgyűlési képviselőktől kérdezhetnek hallgatóink, ezúttal Szabó Tímea volt a válaszadó.

Monaco - Marseille: Jól bevált szokáson minek változtatni?

Fortuna Web
-
 Ma 10:16Sport

Ha találkozik a liga két legdurvább csapata, akkor te mire fogadnál? A kérdés költői, így a magyar kultúra napja után...

Ez az 5 egyszerű, de látványos frizura, ami idén is hódítani fog

Glamour
-
 Ma 10:15Divat

Ha egy kis vagányságra vágysz, ezeket neked találták ki

Előbb elhalasztották, majd törölték: júliusban sem lesz idén riói karnevál

A világ legnagyobb szabadtéri partiját lehetetlen megtartani. A Előbb elhalasztották, majd törölték: júliusban sem lesz idén riói karnevál bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Az idén már kukoricagyomirtókat is kínál a UPL

Az idén több új készítményt vezet be a magyar növényvédőszer-piacra a UPL AgroSolutions. Online konferencián ismerhettük meg az újdonságokat és a cég idei csomagajánlatait, valamint a repcében már 7500 hektáron futó ProNutiva programot.

Idén már nem kell ebadót fizetni Pécsváradon

Korábban hasonló döntést hoztak Mohácson is, Komlón pedig már 2012 óta nem kell fizetniük a kutyatartóknak. Pécsett sincs ebadó, de a három évente esedékes ebösszeírást elvégezték a városban. A gazdiknak december 31-ig kellett visszaküldeniük az erre szolgáló kérdőívet. A legutóbbi ebösszeíráshoz képest most a…

Megvan kinek ítélték oda idén a Pro Cultura Keszthely díjat

Dr. Bertalan Zoltánnak, a Nagyváthy Néptáncegyüttes alapítójának ítélte oda posztumusz a Pro Cultura Keszthely díjat a képviselő-testület. Az 1969 óta a városban élő pedagógus kezei alól számtalan tanítvány került ki, akik nem csak a néptáncot és a biológiát szerették meg, de szellemi örökséget is kaptak útravalóul. A kitüntetést ma…

Nhl: a Dallas Stars hétgólos kiütéssel kezdte az idényt

A Dallas Stars 7–0-ra nyert a vendég Nashville Predators ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

Megkezdődik idén a marcali légimentőbázis kialakítása

Még alig haladtunk túl január közepén, a légimentőknek az idén már kétszer kellett mentést végrehajtaniuk Somogy területén. A szolgálattal kapcsolatban megtudtuk, az előzetes terveknek megfelelően kezdődik meg Marcaliban az új légimentőbázis kialakítása 2021-ben.

Viszonylag jól működött a regisztrációhoz kötött tesztelés Dunaszerdahelyen

Péntek déltől vette kezdetét Dunaszerdahelyen a lakosság tesztelése, hat különböző mintavételi ponton.

Cselgáncs: idén az ifiknek is rendeznek világversenyt

NSO
-
 Ma 08:46Sport

A fiú ifjúsági cselgáncsválogatott vezetőedzőjével, Bíró Norberttel beszélgettünk arról, milyen hatással van az U17-esekre az, hogy csak az ő korosztályukban nem rendeztek Európa-bajnokságot 2020-ban.

Közel háromszázezer fiatal munkavállaló jár jól az szja-mentességel

A munkaügyi statisztikák szerint 288 ezer fiatalt érintene a legújabb kormányzati terv, a 25 évesnél fiatalabb munkavállalókat majdan megillető személyijövedelemadó-mentesség - írta szombati számában a Magyar Nemzet, amelynek Honyek Péter adószakértő, a PwC Magyarország szakembere nyilatkozott a témáról.