Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

2021-es horoszkóp: Mire számíthatnak idén a Nyilas jegy szülöttei?

Mire kell odafigyelniük a Nyilas jegy szülötteinek idén szerelem, karrier és egészség témában?

Nádszegen még ma is teszteltek. Dr. Bubó jól teljesített

A hétvégén kicsúcsosodó országos tesztelés után a Galántai járáshoz tartozó Nádszeg település hétfőn és kedden is folytatta a tesztelést.

A Sanofi is rááll a Pfizer-vakcinára, 100 millió adagot gyárt le idén

HVG
-
 Ma 19:16Gazdaság

A Sanofi saját vakcinája jelentősen késik, így addig besegít a Pfizer-BioNTech oltóanyag gyártásába.

Fogyni szeretnél? Ezek az ételek jolly jokerei

UniLife
-
 Ma 19:06Életmód

Hoztunk néhány szuperételt, amik segíthetnek elérni a célt.

Idén is országos fülesbagolytelelőhely-felmérést indít az MME

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) idén is meghirdeti az erdei fülesbaglyok telelőhelyeinek országos felmérését. A lak...

Idén a koronavírus miatt elmarad az influenzajárvány?

fmc
-
 Ma 18:31Megyei

Az előző évekhez képest jóval kevesebben fordulnak influenzás tünetekkel háziorvoshoz, amelynek oka többek között a maszkhasználat és a távolságtartás lehet.

Jakkel Rudolf: Az őszinte pillanatok mindenkinek jól állnak

Cívishír
-
 Ma 18:25Megyei

Rajzfilmrajzolóból lett portréfotós, de most az ő arcának sokfélesége következik.

20 sorozat, amit látnod kell idén

NLC
-
 Ma 18:20Film

Januárban új sorozatok szempontjából kicsit bepunnyadtak a streaming szolgáltatók, de nem marad így sokáig: 2021-ben változatos és gazdag lesz a választék, nagyszabású sci-fin és fantasyn át egészen régi kedvenc sitcomok visszatéréséig mindent kapunk majd. Csak győzzük szabadidővel!

Leesett a lépcsőről, és kihagyja az idény hátralévő részét a sílövőkapitány

Kihagyja a sílövő világkupaidény hátralévő fordulóit Johannes Lukas, a svéd válogatott német szövetségi kapitánya, mert vállműtétre kényszerül, ugyanis az anterselvai vk-helyszínen leesett a lépcsőről. Az operációra szerdán Münchenben kerül sor. A biatlonosok március végéig versenyeznek, és közben lesz még a szlovéniai világbajnokság…

„Különös” szalagavatók – Hagyományos alkalmak idén biztosan nem lesznek

Feol
-
 Ma 17:30Megyei

A végzős diákoknak az egyik legjobban várt eseménytől, a szalagavatótól és annak hagyományos formájától is el kellett búcsúzniuk mostanság.

Még idén érkezhet a Jóbarátok folytatása!

Metropol
-
 Ma 17:00Bulvár

Az új, extra résznek tavasszal kezdik el a forgatási munkálatait, de nem klasszikus epizódra számíthatnak a nézők, hanem egyfajta visszatekintésre.

Már indul az idény

A kiskertekben még jó ideig a téli hideg az úr, a kertművelők számára viszont már megkezdődik a szezon. Az új esztendőben tiszta lappal és reményteljes várakozással foghatunk neki a termesztésnek. Sorra vesszük azokat a biokertben alkalmazható fogásokat, amelyekkel megalapozhatjuk az egész éves vegyszermentes házikerti…

Az Mkp, illetve az Összefogás politikusai civilekkel jegyzett közös nyílt levélben kérik a kormányfőt, egyeztessenek a ket…

Több ismeret felvidéki magyar politikus, köztük Forró Krisztián, az Mkp, illetve Mózes Szabolcs, az Összefogás elnöke is aláírta azt a nyílt levelet, melynek írói azt kérik a kormányfőtől, előzze meg társadalmi egyeztetés a kettős identitás mint nemzetiségi kategória bevezetését. 

Elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

Hétfőtől vált elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel a kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

A francia belügyminiszter feloszlatná az Identitás Generációt

Felháborítónak nevezte Gérald Darmanin francia belügyminiszter az Identitás Generáció nevű csoportosulásnak az Alpokban és a Pireneusokban szervezett migránsellenes akcióit, amelyek miatt a szervezet feloszlatását helyezte kilátásba.