Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mozgalmas tavasz vár Pregitzer Fruzsinára – Sógornők és önálló est

Nyíregyháza
-
  Ma 14:46 Belföld

Pregitzer Fruzsina számára mozgalmasnak ígérkezik a tavasz.

Czank Dóra a paragrafusok mellett a divat világában is jól kiismeri magát

Beol
-
  Ma 14:40 Belföld

Tanított, rendezvényszervezőként is helytállt, majd jogászként tevékenykedett a közelmúltig a négygyermekes Czank Dóra, aki ma már azzal foglalkozik, hogy segítséget nyújtson másoknak az öltözködés terén.

Három újabb modell, ami rosszabb lett, mint elődje

Folytatva sorozatunkat azokról az autókról, amelynek újabb modelljei rosszabbra sikerültek, mint a korábbiak, mindjárt itt egy olyan autó, ami Magyarországon nem is volt nagyon ismert és igazából rosszabbnak a belső értékét tekintve nem nevezhetjük a korábbi változatokhoz képest, viszont a külseje masszívan elriasztotta a vevőket.

Gyerekek rajzait várják a nemzeti park munkatársai

Pécsi Újság
-
  Ma 13:30 Megyei

„A denevérek élete" címmel a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a Barlangok Hónapja alkalmából gyermekrajz-pályázatot hirdet, amelyre szeretettel várják az óvodás és az általános iskolás gyerekek alkotásait.    A beküldendő pályamunkák:• méret meghatározása: max. A/3-as lapméret• technikája: nincs megkötve• paszpartuval ellátva…

A Dal 2020: Ma este lesz a második elődöntő!

Ma este lesz A Dal 2020 második elődöntője. A Duna Televízió és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthatnak a nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

Nőnapi ellenőrzések várhatóak

Győr Plusz
-
  Ma 13:07 Megyei

Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését is. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

70 ezer forintért "várásolt meg" egy embert, hogy aztán kényszermunkán dolgoztassa

Emberkereskedelem gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 21 éves salgótarjáni férfi ellen. A több embert kényszermunkán dolgoztató gyanúsítottat a bíróság letartóztatta.

Ma este ismét szurkolhatunk a vasi zenekarnak A Dal elődöntőjében

Vaol
-
  Ma 13:00 Kultúra

Ma este ismét felcsendül a zenekar Valamiért című száma.

A rendszerváltás történetében máig sok a feltárásra váró fejezet

Gondola
-
  Ma 12:52 Kultúra

Interjú Nyári Gáborral, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) új főigazgatójával.

A főváros zöldstopot rendelt el a Városligetben

A Fővárosi Közgyűlés zöldstopot rendelt el a Városligetben, a saját maga által kihirdetett klímavészhelyzetet is semmibe véve - reagált a Fővárosi Közgyűlés által a Városliget területére szerdán megszavazott változtatási tilalomra Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa, aki szombat délelőtti sajtótájékoztatóján további részleteket

Nem akar azonos nemű esküvőkön fotózni, ezért beperelt egy egész várost

Humen
-
  Ma 12:25 Életmód

  Az amerikai fotóst, Chelsey Nelsont meglehetősen felzaklatta, hogy városa, a hétszázezres Louisville esélyegyenlőségi rendeletben szabályozza, nem érheti az LMBTQ polgárokat diszkrimináció. Méghozzá elég régóta: 1999-ben Kentucky államban ők voltak az elsők, akik ilyen rendeletet hoztak. Nelson most ennek akar véget vetni. Ő ugyanis…

Liget Budapest - Baán László: A főváros zöldstopot rendelt el a Városligetben

Mandiner
-
  Ma 12:24 Belföld

A Fővárosi Közgyűlés egyeztetés nélkül elfogadta a változtatási tilalmat elrendelő előterjesztést, ezért le kell állítani a Városliget zöldfelületét célzó összes folyamatban lévő fejlesztést.

Esti fényben tündököl a Balaton-felvidék büszke vára

A Sümegi Vár az ország egyik legszebb, viszonylag épen megmaradt középkori erődje, amelyről pazar drónfotókat készített Mészáros Norbert. A középkori építmény téli naplementében mutatta meg szépségeit. Sümeg vára a Balaton-felvidék nyugati részén, a környező tájegységből kiemelkedő magányos hegycsúcs tetején található.…

A város múltjának fontos darabjaival gyarapodott a Tornyai múzeum

Kiss Lajos nyomdokain haladva címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeum helytörténeti és néprajzi gyűjteménye 2019. évi gyarapodásának legérdekesebb tárgyait bemutató kiállítása. Tavaly több ezer tárgy, fotó és dokumentum önzetlen felajánlás és vásárlás eredményeként kerülhetett a közgyűjtemény birtokába.