Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lecsaptak a szegedi nyomozók: drogterjesztő bandát fogtak el a városban

Szegedi drogterjesztő bandát fogtak el, és több mint öt kilogramm kábítószert vontak ki a piacról a nyomozók - tudatta Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szombaton a rendőrség honlapján.

Budapest és Varsó megerősítést kapott az Európai Bizottságtól!

Amennyiben az Orbán-vezette kormány valamelyest is ad még az Európai Bizottság ajánlásaira, úgy jó hírt kapott Karácsony Gergely és Rafal Trzaskowski, Budapest és Varsó polgármestere - tudatta a hírt a magyar főpolgármester közösségi oldalán.

Új könyvekkel gazdagodott a városi könyvtár

Bővült a Németh László Városi Könyvtár kínálata.

A Deutsche Wellének a budai vár felújításáról is a zsidóüldözés jut az eszébe

Mandiner
-
 Ma 09:00Belföld

V. Naszályi, Ungváry, holokauszt, Horthy-nosztalgia – budapesti riportot készített a német közmédia, amiből kiderül: a Vár és a Kossuth tér felújítása a szélsőséges nacionalizmus bizonyítéka, a zsidók pedig újra félnek.

Még várni kell a diósgyőri feltámadásra

Borsodihír
-
 Ma 08:48Foci

Nem született gól az MTK miskolci vendégjátékán.

Quintus Konrád: “Van miért dolgozni, a közönség várja az újbóli találkozást”

A Francia Box-iskola jeles képviselője, igazgatja a Császári Operát és egy luxusszállót Lagondában vesztegzár idején. Mindemellett van ideje rendőri feladatainak eleget tenni, és megszerettetni a színházat a tinédzserekkel. Quintus Konráddal, a József Attila Színház sokoldalú színművészével beszélgetett a Fidelio. Lapszemle.

Várhidi Péter máskor szurkol a Lokinak, de most nem

Haon
-
 Ma 08:00Sport

Várhidi Péter szerint a csapata nyugodtan léphet pályára, mert nem ők az esélyesek.

Varga Judit egyeztetni fog a Google vezetőivel

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Az extrém hideg megmutatta, áram nélkül összeomlás várna a világra

Origo
-
 Ma 07:40Időjárás

A rendkívüli időjárás miatti áramkimaradások miatt többen is meghaltak az Egyesült Államokban.

Új pályázat várható nyáron lakossági napelemes rendszerek támogatására

Az olcsó és innovatív energia biztosításában, a rezsicsökkentés eredményeinek megvédésében kulcsszerepe lesz a napenergia felhasználásának, a tervek szerint az idén nyáron pályázatot írnak ki lakossági napelemes rendszerek beruházási támogatására - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság…

Szombati foci: két meccs az NB I-ben, Várhidiék ellen javíthat a Loki

NB1
-
 Ma 07:32Foci

Képernyőn a Bundesliga magyaros rangadója.

A város, ahol a pénz és a politika miatt bezárt az egyetlen szakrendelő

Telex
-
 Ma 07:31Belföld

Finanszírozási gondok miatt alakult ki konfliktus a fenntartó önkormányzatok között. Összeférhetetlenségre hivatkozva elgáncsolták az ügyvezető új szerződését, két hetet is zárva tarthat a rendelő. Az abaiak nem örülnek, hogy Fehérvárra kell beutazniuk, van akinek sürgős vizsgálatra lenne szüksége.

Csipkártyával a városi buszokon

A legtöbb városi buszban már kártyaleolvasó segítségével váltható jegy. A csipkártya bevezetésével a városi tömegközlekedés megkönnyítését tervezik.

Egy jurtában nem csak lakni lehet: így lett pazar terápiás helyszín a városszéli erdei farm

Alig egy kőhajításnyira vagyunk Szombathely belvárosától, mégis, mintha mérföldekre lennénk a várostól. Idillibb munkahelyet elképzelni sem lehet: egy mező közepén üldögélünk, mellettünk a karámban Vattacukor, a póniló legel. Az alig egyéves birtokon mintha állna az idő, csicseregnek a madarak, törpekecskék kergetőznek, és a farm…