Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Serie A: egy kapufa, egy gól, egy kiállítás – három római pont

NSO
-
 Ma 23:14Foci

Az AS Roma hazai pályán 1–0-ra nyert az Udinese ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.

Férfi vízi BL: egy nap alatt két győzelmet aratott az OSC

NSO
-
 Ma 22:39Vízilabda

Az OSC második meccsén is diadalmaskodott a férfi vízilabda Bajnokok Ligája első selejtezőkörében, csütörtökön, a fővárosiak 15–12-re nyertek a Kazany ellen.

Tokaji borászatot és bőkezű támogatást adott az állam az új egyetemnek

A Grand Tokaj Zrt. tulajdonjoga az államtól átkerült a Tokaj-Hegyalja Egyetem Alapítványhoz. Az új egyetemet fenntartó alapítvány sárospataki ingatlanokat és a fejlesztésekhez pénzt is kap az államtól.

A magyar startup-történelem egyik legnagyobb exitje

A mai Portfolio- Hvca éves befektetési konferencia - amely egyúttal a Hvca 30. jubileumi évfordulója is egyben - visszatekint a hazai kockázati- és magántőke iparág elmúlt három évtizedének főbb eseményeire, kitér a globális magán-és kockázatitőke trendekre, és olyan, a régióból induló globális sikertörténetekre, mint a Tresorit.

EU-felmérés: a tudományos felfedezéseket vizsgálva az uniót megelőzi Kína, az Egyesült Államok és Japán

Az európaiak pozitívan vélekedtek a tudósokról és meghatározó jellemzőiknek az intelligenciát, a megbízhatóságot és az együttműködést tartják.

Egy vérvád Amerikában

Massena jelentéktelen kisváros New York állam északi részén, mintegy tízezer lakossal. 1928 őszén egy incidens kapcsán neve mégis gyakran szerepelt az amerikai újságokban, ami az Egyesült Államok zsidó lakosságát félelemmel töltötte el. Szeptember 22-én, néhány nappal Jom …

Így tangózott Péterffy Attila Pécs főterén

Voltak a polgármesternél jobb táncosok is a Széchenyi téren, például a DK-s Zag Gábor alpolgármester is biztosabbnak tűnt a parketten téren, de ez most mellékes is, a lényeg sokkal inkább az, hogy Argentínát és a tangót ünnepelték. Tangó Ünnepet tartottak szeptember 23-án Pécsett, csak két nappal azt követően, hogy egy szimbolikus gesztussal…

Egy egyetemi alapítványhoz került a Grand Tokaj Zrt.

A társaság tulajdonjoga eddig az államnál volt.

Olaszországban felmentették a maffiával egyezkedő nyomozókat

Megváltoztatták az egyik legnagyobb maffiaper ítéletét.

Kövér László: a V4-ek egyetértenek abban, hogy az Eu-nak egyik ország számára sincs alternatívája

Kövér László a V4-ek házelnökeinek csütörtöki visegrádi találkozóján azt mondta, egyetértenek abban, hogy az Eu-nak egyik ország számára sincs alternatívája – adta hírül az Mti. 

Rászolgáltak az egy pontra a Fradi ellen

A foci igazi, hétközi ünnepe volt az Otp Bank Liga második fordulójából elhalasztott és pótolt rangadó. A Ferencváros egy pontrúgással volt jobb.

Halálra gázoltak egy kerékpárost Tasson

Egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze – adta hírül a police.hu.

Árokba hajtott egy furgon a 44-es főúton

Kecskemét és Nyárlőrinc között forgalmi akadályra kell számítani egy baleset miatt.