Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már látszik, mire hajlandók a magyarok a munkahelyük megtartásáért

Napi.hu
-
 Ma 20:24Belföld

A munkahelyük megtartása érdekében a magyar dolgozók 68 százaléka hajlandó a saját költségén is tovább képezni magát, 66 százalékuk vállalna fél órával több utazást is ezért, 2019 decemberében ezen hajlandóságuk 33, illetve 19 százalékponttal kisebb volt - derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, 2020…

Koronavírus: már több mint százezren haltak meg az Egyesült Királyságban

Portugália fontolóra veszi, hogy segítséget kérjen más országoktól, hogy oda szállíthassák a COVID-betegeket.

Gyász: elhunyt Szabó Lászlóné Márta, óbudai óvodavezető

Szabó Lászlóné, Márta, az óbudai Cseresznyevirág Művészeti Óvoda tagóvodájának vezetője életének 59. évében elhunyt."Márta 2011 őszétől dolgozott kerületünkben, először a Cseresznyevirág Művészeti Óvodában óvodapedagógusként. Már ekkor szívügye volt a tehetséggondozás, amelyet kiváló szakemberként mindvégig folytatott is.…

Vége a várakozásnak, Vettel megérkezett az Aston Martinhoz

Origo
-
 Ma 20:12Forma1

A csapat videót közölt a látogatásról, amit a rajongók már szinte követeltek az interneten.

Több művét felhasználták már államvizsga-dolgozat alapjául

Duol
-
 Ma 20:00Megyei

Stoffán György: „Igyekeztem mindig az igazságot leírni, leplezetlenül és őszintén”

A legtöbb rászoruló már kapott tűzifát Baranyában

Bama
-
 Ma 20:00Belföld

Baranya 260 települése pályázott idén sikeresen a programra, megyénk dobogós a szociális tűzifa igények mennyiségét tekintve.

A gazdaság hajtómotorja a marketing

VG
-
 Ma 20:00Gazdaság

A megfelelő marketingnek kiemelt szerepe lehet a koronavírus-válság utáni gazdasági kilábalásban, az értékesítés átalakításában és az új piacok megszerzésében.

Már 90 éve a klebelsbergi úton a Rókusi Általános Iskola

A szegedi tanitézményt a dóm avatásával egy időben létesítették. Itt adták át 1930-ban az ötezredik népiskolai tantermet is.

A francia belügyminiszter feloszlatná az Identitás Generáció nevű szélsőjobboldali szervezetet

Az utóbbi napokban a francia-spanyol határon szerveztek akciót, autókkal zárták le a határt, így kiállva „a Pireneusok terrorista és migrációs veszélye ellen”.

Már komolyan érezhetők a Brexit negatív hatásai Nagy-Britanniában

Üres bolti polcokról, rothadó húsról és árrobbanásokról számolt be a svájci lap a Brexit kapcsán. Boris Johnson „fantasztikus megállapodást ígért honfitársainak az EU-val fenntartott kereskedelmi kapcsolatok terén, de a brit valóság minden más, csak nem nagyszerű – állapítja meg a Tagesanzeiger. Megfigyelők a brit egységre leselkedő…

The Medium: már az Xbox Series S is lenyűgözte a fejlesztőket

theGeek
-
 Ma 19:42Gaming

A csapat nem hitte el, amikor rájött, hogy nem az Xbox Series X-en játszanak, hanem csak az Xbox Series S-en. Az Observer, a Layers of Fear, illetve a Blair Witch fejlesztői a The Mediumon dolgoztak (most már talán jogos a múlt idő, mert nincs olyan messze a megjelenés, amit ők is egyszer elhalasztottak), és Jacek Zięba a VG247-nek adott…

3 egyszerű, de nagyszerű gyűrű márka, ha minimalista vagy, de feldobnád az outfited

Noizz
-
 Ma 19:39Divat

Ne ess kétségbe, ha a minimalista stílust képviseled, de kicsit unod az egyhangú outfiteket. Mutatunk három olyan egyszerű, de nagyszerű, letisztult, de különleges darabokat készítő gyűrű márkát, akiket bátran felkereshetsz, ha egy olyan darabra vágysz, amit egyszerűsége ellenére mindenki csodálni fog.

A legtöbb óriással már együttműködik a Honor

Origo
-
 Ma 19:38Infotech

A MediaTek, a Qualcomm, az Intel és az AMD is visszakerült a Honor partnerei közé.