Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tiszaalpáron élő bábművész is oktat majd az SZFE-n

kecsUP
-
 Ma 08:20Megyei

Lénárt András nevét mindenki ismeri az országban, akinek valami köze is van a bábszínházakhoz. Külföldön is elismert szakember, hiszen rengeteg országban járt már és lépett fel. Most egy újabb munkát kapott. A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) ugyanis felkérte, hogy a 2021/22-es tanévben induló bábszínészosztálynak legyen az…

Borzalom: Agyonverte, majd elásta nevelőapját egy férfi 

A nyomozás szerint a 2020 novemberében eltűnt férfi és vele egy háztartásban élő nevelt fia szóváltásba keveredett, majd az idős férfit az 58 éves nevelt fia többször megütötte, és addig bántalmazta, amíg az áldozat a sérüléseibe belehalt. Az elkövető ezután a holttestet a házuk mellett elásta, amelyet a rendőrök január 26-án…

Négy határsértőt fogtak el éjszaka Lőkösháza külterületén

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza külterületén. Békés megyében az elmúlt 12 órában négy határsértőt fogtak el a rendőrök. A magukat marokkói állampolgárnak valló férfiakat 2021. január 26-án 23 óra előtt néhány perccel tartóztatták fel Lőkösháza külterületén. A csoport egyik tagja sem tudta hitelt érdemlően igazolni a…

Letarolt egy utcát a gyöngyösi ámokfutó, majd feladta magát a rendőrségen (videó)

Először egy autót zúzott le, majd letarolt egy egyirányú utcát Gyöngyösön egy mikrobusz sofőrje. A Borsonline beszámolója szerint a férfi azért hajtott olyan eszeveszettül, hogy odaérjen a rendőrségre és feladja magát.

Gyilkosság Bárnán: agyonverte, majd háza mellé elásta nevelőapját

A Nógrád megyei falucskában a 58 éves férfi egy vita lezárásaként addig verte az 75 éves nevelőapját, amíg az mozgott. Január 26-án a szomszédok telefonon riasztották a rendőrséget, mert hosszú hetek óta nem látták az 75 éves bácsit. A nyomozók kihallgatták a családtagokat, ismerősöket, majd őrizetbe vette az áldozat nevelt fiát. Kiderült: az…

Török embercsempészt és négy migránst fogtak el

A rendőrök egy török embercsempészt és négy illegális migránst fogtak el az elmúlt 12 órában a megyében.

Hamilton: Majd visszavonulok, ha elmúlik a varázs

Lewis Hamiltonnak továbbra sincs élő szerződése az idei szezonra, így egyelőre kérdéses, láthatjuk-e még az F1-ben a hétszeres világbajnokot, ám legutóbbi interjúja alapján ez elég valószínű.

Bölcsőde, óvoda, iskola: mindenkinek lesz megoldás Gárdonyban

Feol
-
 Ma 07:15Megyei

Új bölcsőde épül, s megkezdődnek a part menti fejlesztések is. A helyieknek és a turistáknak egyaránt kedvező változásokat ígér az idei évre Tóth István polgármester.

Üvegdarab lehet a sajtban – visszahívták a terméket

A Kőröstej Kft. elővigyázatosságból visszahívja a forgalmazásból egyes Kőrösi sajtkorong elnevezésű termékeit, mert üvegdarab lehet bennük - hívta fel a figyelmet a vállalat kedden.

A Covid miatt majd' 2 ezerre nőtt a bliccelők száma a tatabányai buszokon

Kemma
-
 Ma 07:07Belföld

A vírus a tömegközlekedésben nemcsak új szabályokat, de szabálysértőket is hozott!

Négy marokkóit fogtak el Lőkösházán

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza külterületén kedden éjszaka.

Mit eszünk majd?

444.hu
-
 Ma 07:01Vélemény

A magyar vendéglátóhelyek nyomorúsága, Putyin és Biden első dumcsija, és a legújabb dokumentumfilmünk a 444 napindító hírlevelében.

Helyi vállalkozások fogtak össze – Szerelemfalut álmodtak meg

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Online bemutatóval indult útjára a település új, átfogó kulturális gazdaságfejlesztő kezdeményezése, a szerelemfalu-projekt. Helyi vállalkozások fogtak össze, hogy egy márkanév alatt, az önkormányzattal, a helyi civilszervezetekkel és a művelődési házzal együttműködve erősítsék egymást.