Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Döntőbe jutott a magyar Exatlon-válogatott

Origo
-
  Tegnap 22:30 Bulvár

Pénteken lesz az összecsapás.

Ismét lecsaphat a koronavírus Ázsiára - szigorú intézkedésekkel előznék meg a járvány második hullámát

Kínában, Japánban és más országokban is újra emelkedni kezdett a fertőzöttek száma, mivel a külföldről érkezők ismét behurcolják a vírust.

Második babáját várja a Gossip Girl sztárja, Leighton Meester

Második babáját várja a Gossip Girl sztárja, Leighton Meester

A koronavírus áthúzta Cseh László terveit: így döntött az olimpiai bajnok

ATV
-
  Tegnap 21:53 Belföld

Az úszó korábban úgy határozott: az idei, tokiói olimpiával befejezi pályafutását, ám mivel a koronavírus miatt az eseményt elhalasztják egy évvel, Cseh tervei is módosulnak.

Euronews: A Néppárt a járvány miatt nem tud dönteni a Fidesz kizárásáról

ATV
-
  Tegnap 21:45 Belföld

Az Euronews információi szerint Orbán Viktornak egyelőre nem kell attól tartania, hogy az Európai Néppárt a közeljövőben kizárná a Fideszt. Az ilyen ügyekről ugyanis a pártcsalád Politikai Gyűlése dönthet, ennek összehívása azonban a mostani járványügyi helyzetben nem lehetséges.

Belgiumban már döntöttek, lezárták a futballbajnokságot

A koronavírus-járvány elhúzódása miatt az európai labdarúgó-bajnokságok közül elsőként Belgiumban lezártnak tekintik a 2019–2020-as élvonalbeli idényt.

Orbán ezt elmérte: az EU a második legszigorúbb vizsgálatot is elindíthatja az Orbáni-politikával szemben

Az Európai Bizottságtól a 7-es cikkelyes eljárás elindítását kérik Magyarországgal szemben EP-frakciók – írja az Eurologus. Ez már a második uniós “atom” ledobása lenne, olyan még nem volt, hogy egy ország kormányának politikájával szemben kettő eljárás is folyik egyszerre. Az Európai Parlament és a képviselőcsoportok elnökeiből álló…

Hidvéghi a Fidesz kizárásáról: Ilyen körülmények között döntést hozni nem lehet

444
-
  Tegnap 20:29 Belföld

A kormánypárt EP-képviselője azt a korábbi narratívát, hogy a kilépésről úgyis a Fidesz dönt majd, a csütörtök esti beszélgetésben egy szóval sem hozta fel.

Másolat: Így edzenek otthon a győri kosarasok – videón a második gyakorlat

Kisalföld
-
  Tegnap 20:20 Megyei

Minden felvételen egy-egy gyakorlat látható, összesen tizenöt ilyen felvétel lesz.

Lady Gaga nehéz döntést hozott

Ridikül
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

A világszerte egyre jobban terjedő koronavírus-járvány miatt sok sztár kénytelen volt lemondani vagy elhalasztani a fellépéseit, de Lady Gaga még mást is átgondolt, ezekben a nehéz napokban.

Lehetséges, hogy a járvány miatt nem tud összeülni a Néppárt, hogy a Fidesz kizárásáról döntsön

HVG
-
  Tegnap 20:16 Belföld

Nehezen elképzelhető, hogy a járvány idején összeüljenek az Európai Néppárt vezetői, arról pedig még nem volt szó, hogy nem csak személyes jelenlét mellett lehetne szavazni.

Dokumentumfilm és sorozat készült Radnóti életének utolsó szakaszáról

Baon
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

Tóth Péter Lóránt Radnóti születésének 110. évfordulója alkalmából tavaly elindult a Borból Abdáig tartó úton. A gyalogos zarándoklatból film készült.

"Reméljük, hogy ezzel véget ért Orbán Viktor pávatánca" - így reagáltak az Európai Bíróság döntésére

ATV
-
  Tegnap 20:00 Belföld

Magyarország elvesztette a kvótapert, négy és fél év után döntött úgy az Európai Bíróság, hogy Magyarország megszegte uniós kötelezettségeit, amikor a migrációs válság csúcspontján nem vett át menekülteket a túlzsúfolt olasz és görög menekülttáborokból. Az ítéletet egyébként lehetetlen végrehajtani, hiszen az érintett menekülteket azóta vagy…

Történelmi csúcsot döntött a munkanélküliség Ausztriában

Vaol
-
  Tegnap 19:57 Megyei

Erre 1946 óta nem volt példa. A koronavírus nyomot hagyott a munkaerőpiacon, és történelmi negatív rekordot hozott: március végén 52,5 százalékkal több volt a munkanélküli, mint az előző év azonos hónapjában.