Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Decemberben kiderül, hogy piacra kerül-e az EU-ban az USA-ban fejlesztett védőoltás

December folyamán eldől, hogy zöld utat adnak, vagy sem a Pfizer amerikai gyógyszergyártó cég és német partnere, a BioNTech által kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyag forgalmazásának – jelentette be az Európai Unió gyógyszerügynöksége (EMA).

USA: Újabb különleges meccsre készül a nemzeti csapat!

FociClub
-
 Ma 09:50Sport

Még idén játszanak egy találkozót...

Osztrák cenzúra, Covid lezárás végét sürgető orvosok, USA-ból menekülő emberek… Ezek voltak a novemberi kedvenc…

Egy újabb hónap telt el 2020-ból, melyben rengeteg érdekes témával foglalkoztunk. Ha esetleg lemaradtál volna, olvasd el november legnépszerűbb cikkeit!

Kamerákkal szereltetnék fel a halászhajókat a delfinek védelmében

Az eddigi halászati szabályok nem hozták meg a várt sikert, a túlhalászás folytatódik az európai vizeken és rengeteg védett tengeri emlős pusztul el a legális halászat miatt.

Ismét az USA közlekedésbiztonsági hivatalának célkeresztjében a Tesla

Ezúttal az első felfüggesztések hibája miatt vetnek vizsgálat alá Model S és Model X típusokat, amikből Kínában már több tízezret hívtak vissza.

Németh Kristóf ezt a döntést hozta szerettei védelmében

Németh Kristóf a szerettei védelmében úgy döntött, hogy az idei karácsonyuk nem olyan lesz, mint az eddigiek: csak szűk körben ünnepelnek. 

Miley Cyrus karrierjét szabotáljak az USA-ban?

Starity
-
 Tegnap 19:06Bulvár

Az énekesnő rajongói frusztráltak, Miley pedig igyekszik nem törődni a helyzettel.

Covid-vakcina. A Moderna beadta engedélyezési kérelmét az EU-ban és az USA-ban

A Moderna amerikai gyógyszergyártó hétfőn benyújtotta kérelmét a koronavírus elleni vakcinája feltételes engedélyezésére az Európai Unióban és az Egyesült Államokban.

Az EU-ban és USA-ban is beadta engedélykérelmét a Moderna

A gyógyszergyártó cég által kifejlesztett oltóanyag hatékonysága 94,1 százalékos, és nincs jele komoly biztonsági kockázatoknak.

Bajban az USA szállodaipara, mit hoz Joe Biden az amerikai turizmusnak?

Turizmus.com
-
 Tegnap 16:52Utazás

Igen negatívan ítélik meg kilátásaikat az amerikai szállásadók egy friss felmérés szerint. Az aktuálpolitika kapcsán sokan felteszik a kérdést, hogyan fogja kezelni az új elnök a turizmust a koronavírus-járvány árnyékában.

Giga botrány lett Fidesz okostojásának írásából: már az USA nagykövetsége is megszólalt

Giga botránnyá dagadt Fideszék okostoljásának Demeter Szilárdnak, miniszteri biztosnak  igen csak aljasra sikerült írást az Origón. A hétvégén már megszólalt az ügyben a Mazsihisz: Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen és megbocsáthatatlan. Reagált az izraeli nagykövetség és American Jewish Committee (AJC) nevű amerikai zsidó…

Az USA budapesti nagykövetsége is elítélte Demeter Szilárd cikkét

A US Embassy Budapest facebook-oldalon jelent meg hétfőn délben az Egyesült Államok nagykövetségének nyilatkozata. “A budapesti Amerikai Nagykövetség határozottan elítéli a közelmúltban megjelent véleménycikk kijelentéseit, amelyek egyenlőségjelet tesznek a jelenleg Európában …