Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 271 hír

9 hónapos kisbaba mellett tarthatunk-e tengerimalacot egy szobában?

A gyermek szempontjából semmilyen kockázatot nem jelent az állatok jelenléte a szobában

Jakab Pétertől elvették a szót, miután döntöttek a 4,4 milliós büntetéséről

A Jobbik elnöke a miniszterelnök vejéről kezdett volna beszélni, de a mondatot nem mondhatta végig.

Végzetes hibák, amiket sokan elkövetnek a madarak téli etetése során

Magro
-
 Ma 18:17Gazdaság

Az elmúlt évszázadban kialakult gyakorlat szerint a madáretetés a fagyos, havas, ónos esős időszak, tehát a késő ősztől kora tavaszig tartó hónapok madárvédelmi tevékenysége. Hazánkban szerencsére nincs szükség az egész éves etetés gyakorlatának bevezetésére, ezért a költési időszak márciusi kezdetével fejezzük be a kert…

A kormány kiáll Demeter Szilárd mellett, marad a helyén

Varga Mihály  pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes arról beszélt a parlamentben, nem váltják le Demeter Szilárdot, a PIM igazgatóját, miniszteri biztost a sorosozós, gázkamrázós cikke miatt, mert már elismerte a hibáját, a baloldal pedig szerinte amúgy is kettős mércével mér.

Sokan adományoztak élelmiszereket a rászorulóknak Szolnokon

Szoljon
-
 Ma 17:30Belföld

Péntektől vasárnap estig országszerte közel százhatvan település több mint kétszázötven áruházában várták a lakosságtól a tartósélelmiszer-adományokat.

Habár évezredekkel ezelőtt elveszett, ma is sokan kutatják a bibliai frigyláda hollétét

A frigyláda alighanem a történelem legkeresettebb ereklyéje. A sokak által a zsidó-keresztény kulturális örökség részeként számon tartott, de alapvetően a zsidó hagyományhoz kötődő tárgynak a Kr. e. 1. évezred közepén veszítették el a nyomát. Azóta a legkülönfélébb elméletek keltek szárnyra a szövetség ládájának hollétét illetően, amely az 1980-as

A két kutya mellett egy macska is beköltözhet a Fehér Házba

Joe Biden és felesége, Jill egy interjúban megemlítették, hogy két kutyájuk, Major és Champ mellett egy macska is megy velük a Fehér Házba. “Szeretem, ha állatok vannak a ház körül” – fogalmazott a leendő first lady. Bidenék állatkáikkal helyreállítják azt a hagyományt, miszerint az elnöki rezidenciának évtizedek óta négylábú lakói is vannak – ez…

Lesznek még érdekességek a Cyberpunk 2077 mellett is decemberben

Tény, hogy az év utolsó hónapjában a Cyberpunk 2077 megjelenése a legfontosabb, de akadnak még érdekességek, amikkel elidőzhetünk a téli szünetben.

Felelősségteljesen döntöttek: egy időre visszavonul Balázs Klári és Korda György

Life
-
 Ma 16:18Életmód

Balázs Klári és Korda György teljes karanténba vonult, nem merték elvállalni a fellépéseket, mert véletlenül sem szerették volna sem elkapni, sem átadni a koronavírust. Az énekesnő még azt is elárulta, hogy tavasszal egy gerincsérv műtéten esett át, és férje, a legendás táncdalénekes találta meg a számára megfelelő gyógynövénykeveréket.

Sokan meghaltak iszlamisták és fegyveres falusiak összecsapásában

"Az incidensben több mint húsz halott van mindkét oldalról" - ismertette Abdiasis Qoje magas rangú szomáliai katonai parancsnok, miután a szélsőségesek megtámadták a Ba'adweyne körzetet az északi Mudug régióban. "Az al-Shabaab harcosok rövid időre elfoglaltak több lakónegyedet, de aztán visszavonultak, és jelenleg a körzet határán…

Mark Hamill és sokan mások is megemlékeztek David Prowse-ról

Többen a Twitteren rótták le tiszteletüket a nemrég elhunyt színész előtt.

Sokan meghaltak Szomáliában iszlamisták és fegyveres falusiak összecsapásában

Az al-Kaidához hű al-Shabaab célja, hogy kiűzze az Afrikai Unió békefenntartóit az országból.

A kormány kiáll az Európát Soros György gázkamrájának nevező Demeter Szilárd mellett, marad a helyén

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója „elismerte a hibáját, visszavonta, törölte írását”, a baloldal pedig kettős mércével mér.

Hálaadásnapi partija miatt sokan kiakadtak Cardi B-re

Starity
-
 Ma 15:45Bulvár

A rapper a pandémia ellenére sok embert vendégül látott, nem tetszett a kommentelőknek.