Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 277 hír

Eb 2020: újabb önkéntes program a budapesti Eb-meccsek idejére

NSO
-
  Ma 22:36 Foci EB

A Volkswagen Mobility Makers önkéntes program keretein belül a leendő önkéntesek Budapest kijelölt, főbb területein, csomópontjain tevékenykednek majd.

Nyilvános a Magyar Mozgókép Szemle programja

A Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával 2020. február 26-29. között rendezi meg a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlét, melynek programja immár nyilvános. Idén összesen 114 filmalkotást neveztek az alkotók, melyek közül előzsűrik választották ki azt az 59, Magyar Filmdíjra jelölt alkotást, melyeket a…

IAESTE szakmai gyakorlati program

Pafi
-
  Ma 20:42 Gazdaság

Az IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) karrier fókuszú szakmai lehetőségeket kínál a világ több pontján. Olyanokat, amelyek segítenek tapasztalatokat szerezni, valamint növelik a fiatalok elhelyezkedési lehetőségeit.

Fehérvári programok a hétvégére: Velencei karnevál, farsangi felvonulás, The Biebers és A vadon hívó szava

fmc
-
  Ma 20:30 Kultúra

Bár az időjárás még nem az igazi, lassan, de biztosan beköszönt a tavasz. Ennek megfelelően a hétvégén számos télűző fehérvári (és környéki) program közül válogathattok: fedezzétek fel a karnevált a Velence Korzón, mutassátok meg jelmezeteket a Fehérvári Farsangfarki Felvonuláson, vagy bulizzatok egy nagyot Krúbi, illetve a The Biebers…

Programajánló jövő hétre: akár ingyen is mozizhattok a Corvinban

Február 26. és 29. között a Magyar Mozgókép Szemle programjának keretében 59 alkotást nézhettek meg a Corvin Moziban a Magyar Filmdíjra jelölt művek közül. A televíziós forgalmazású filmeket ingyenesen, a nagyjátékfilmeket 500 forintos áron tekinthetitek meg.

Elindulásról, a támogató környezet fontosságáról beszéltek a fehérvári tehetségek

Feol
-
  Ma 20:00 Megyei

Kellően laza és informatív volt az a beszélgetés, amelyen már ismert, tehetséges helyi fiatalok meséltek arról, ők hogyan tudtak, tudnak kibontakozni.

Teljessé vált a VeszprémFest programja

Idén július 14-18. között rendezik a 17. VeszprémFestet, amelynek az utóbbi évek hagyományának megfelelően a szervezők fokozatosan jelentették be a fellépőit, köztük a brit Dido-t.

Kiállításmegnyitó, kampányrendezvények, maszkabál a Lévai járásban – programajánló

A következő napok is tartogatnak érdekes programokat a szórakozni vágyóknak - kiállítás, bál, Vince-Pince Fesztivál. Íme a részeltek! 

Kövér László skizofréneknek nevezte a baloldalra szavazó keresztényeket!

OLKT
-
  Ma 18:46 Vélemény

A program első és leghangsúlyosabb kerekasztal-beszélgetésén Kövér László házelnök, Trócsányi László fideszes Ep-képviselő és biztosjelölt mellett Bogárdi Szabó István dunamelléki püspök, a református zsinat lelkészi elnöke járták körül a tanácskozás fő témáját, a keresztyéndemokráciát. A püspök arra a kérdésre, hogy van-e dolga…

Hétvégén jön a WEC austini futama - íme a program

Formula
-
  Ma 18:30 Forma1

Parc Fermé: Hétvégén jön a WEC austini futama - íme a program

Egy évig ünnepelt Békéscsaba – Lezárult a Munkácsy 175 programsorozat

Munkácsy Mihály egyértelműen ott van a legjelesebb békéscsabaiak között – fogalmazott a város polgármestere. A megyeszékhelyen egy éven keresztül ünnepelték a festőművész születésének 175. évfordulóját, amelynek nyitó- és a zárórendezvényén is jelen volt az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára,…

Alapjogokért Központ: Az elmúlt 10 év kormányzásának rendezőelvei az őszinteség, a bátorság és a büszkeség

Az Alapjogokért Központ bejelentette legújabb projektjét, amelynek címe: Újra naggyá teszik Magyarországot - 2010-2020.

Indul a 2020-as Első Otthon program

Maszol
-
  Ma 17:39 Határtalan

2019 végén az Első Otthon programban több mint 260 ezer garanciát és garanciaígéretet regisztráltak házak megvásárlásához vagy építéséhez.

A Five Finger Death Punch koncertje, a Magyar Korcsolyázás Napja és színházi bemutatók is színesítik a következő nap…

WeLoveBudapest
-
  Ma 17:00 Zene

Meglehetősen sokfélének ígérkezik a programkínálat az elkövetkezendő hét nap során, de éppen emiatt érdemes is böngészni a lehetőségek közt, hiszen biztosan mindenki megtalálja köztük a kedvére valót.

Ben Affleck brutális őszinteséggel vallott alkoholizmusáról

Nuus
-
  Ma 16:42 Film

A házassága is erre ment rá, a Batman-filmet is ezért kellett otthagynia.