Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 154 hír

Először nyert Pisont irányításával tétmeccsen a Honvéd

M4 Sport
-
  Tegnap 22:06 Foci

Szendrei bombagólt ragasztott a Loki kapujába.

Száz éve épült fel a világ első reptéri irányítótornya

AIRportal
-
  Tegnap 18:59 Gazdaság

A londoni Croydon légikikötőben 1920-ban épült fel a világ első repülőtéri irányítótornya: ezzel kezdődött a légiforgalmi irányítás azóta is töretlen fejlődése.

Rekordot döntött az érdeklődés az otthoni karantén iránt, de van egy probléma, amit még meg kell oldani

Parameter
-
  Tegnap 18:53 Határtalan

„Vasárnap délig több mint 5400 ember használja a telefonos alkalmazást, amely csütörtöktől már az App Store kínálatában is megtalálható” – nyilatkozta Barbara Túrosová belügyminisztériumi szóvivő. Elmondása szerint a biztonsági helyzet stabil, a határátkelőhelyek problémamentesen működnek. Az úgynevezett intelligens karantént május…

Koronavírus: második hullámot és eltitkolt adatokat rebesgetnek Iránban

Portfolio
-
  Tegnap 18:40 Gazdaság

Iránban vasárnap átlépte a 150 ezret a koronavírusos esetek száma, az ország egy második hullám elkerülése ellen küzd éppen – jelentette az AFP hírügynökség.

Az Everton és a BL-negyeddöntős Atalanta is érdeklődik a Dac védője iránt

Angol és olasz sajtóhírek szerint a Dac védője, Dominik Kružliak iránt a Premier Leauge-ben és Serie A-ban szereplő klub érdeklődik.

Ma megint örjöngés lesz a “várban” – Újabb mellbevágó írást tett közzé Farkasházy Tivadar

BalraMagyar
-
  Tegnap 17:55 Vélemény

Orbán Viktor tovább folytatja hazudozásait, a péntek reggelieket interjúnak hívják. Az első kérdés 258 betű, a válasz 6976 betű. A második kérdés 535 betű, a válasz 4876 betű, de inkább a tartalomról: „Az elmúlt tíz év egyik legjobb döntése volt, hogy a rendkívüli jogrendet bevezettük. Ha gyors döntést akarunk, tehát hajnali döntéssel nem lehet meg

Angol és olasz csapat érdeklődik a DAC hátvédje iránt

Parameter
-
  Tegnap 17:42 Határtalan

Michal Holeščák, a játékos ügynöke a tuttomercatoweb.com-nak megerősítette, hogy az angol Everton és az olasz Atalanta érdeklődik a júliusban 24. életévét betöltő játékos iránt. Kružliak állítólag az Európa-liga selejtezőjében nyújtott teljesítményével hívta fel a két klub figyelmét. A DAC védője három évvel ezelőtt még a Ružomberok…

Irán és Törökország is támogatja az amerikai zavargásokat

Neokohn
-
  Tegnap 17:22 Külföld

Hámenei ajatollah Twitter üzenetében így fogalmazott: „ha sötét bőrűként az Egyesült Államokban sétálsz, nem lehetsz biztos abban, hogy a következő néhány percben életben maradsz”.

A Premier League-ből és a Seria A-ból is van érdeklődő a DAC védője iránt

Kružliaknak 2023. június 30-ig tartó szerződése van a DAC-cal

Élőhalottak seregét irányítjuk a The Unlivingben

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 Gaming

A RocketBrush Studio első játéka egy roguelite-stratégia hibrid lesz, amelyben egy nekromantával kell meghódítanunk a véletlenszerűen generált világot. Nem leszünk persze egyedül, a halottakat feltámaszthatjuk, és sereget toborozhatunk belőlük.

Új iránymutatásokat adott ki a WHO a szabadtéri- és tömegrendezvényekre vonatkozóan

Liner
-
  Tegnap 15:49 Életmód

A szombati nap folyamán az Egészségügyi Világszervezet (WHO) új iránymutatásokat hozott nyilvánosságra a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen tiltólistára kerülő tömegrendezvényekre vonatkozóan, számos változást javasolva.

Idén felfuthat a belföldi utasbiztosítás iránti kereslet

Infostart
-
  Tegnap 10:48 Gazdaság

A belföldi utasbiztosítások fontosságáról beszélt az InfoRádióban Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének szóvivője, a várhatóan megnövekedő belföldi utasforgalom miatt.

A szerbiai áru nem szállítható Koszovóba a Koszovó Köztársaság iratai nélkül

A koszovói kormány döntése értelmében bármilyen, szerb árut szállító járművek nem léphetnek az ország területére, ha az áru kisértődokumentációjában nem szerepel Koszovó Köztársaság neve. A pristinai kormány számos intézkedést fogadott el, amelyek közé tartozik ez a tilalom is, tudatta a Beta. Koszovói sajtójelentések szerint a kormány úgy…

Éles Árpád: „Írásképek”

Tiszatáj
-
  Tegnap 03:22 Blog

Irodalom És Festészet Paul Klee Schriftbilder Című Korszakában „

Gólerős irányító érkezett a Budafoki Mte csapatához

Sport365
-
  20.05.30 19:14 Foci

Lőrinczy Attila 19 évesen a Budapest Honvéd színeiben már bemutatkozott az NB1-ben.