Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Napi horoszkóp 2021. 03. 05. – Változás az életedben

Szokatlanul temperamentumos vagy ma, s egyben nagyon nyugtalan lehetsz a napi horoszkóp szerint.

Fürjes Balázs elég keményen odaszólt a NER-elitnek

24.hu
-
 Tegnap 22:59BelföldLuxus

Szerinte van, amit politikusként nem lehet megcsinálni.

Ha lesz elég oltott, május közepétől fellélegezhetünk – Interjú Merkely Bélával

Mikor lesz vége a járványnak? Kombinálhatók-e egymással a vakcinák? A Semmelweis Egyetem rektora válaszol.

Opitz Barbinak néha két kép is elég ahhoz, hogy a követői csak rá figyeljenek

Liner
-
 Tegnap 22:43Divat

Noha ugyanabban a ruhában láthattuk ismét Opitz Barbit, a szín más, de ez is nagyon jól áll neki, kiemeli a formáit.

Diána titka: Ezzel a 6 szóval traumatizálta őt élete végéig Károly herceg

Joy
-
 Tegnap 22:22Bulvár

Károly herceg és Lady Di 1981. február 24-én szerepeltek először együtt egy Tv-interjúban. A felvétel apropója az eljegyzésük volt, de boldogság helyett valami egészen mást lehetett rajtuk érezni. Károly egy bizonyos, a mai napig sokat idézett mondata mindenkit megdöbbentett, Diánát pedig élete végéig elkísérte.

Az Európai Parlament bíróságra citálja az Európai Bizottságot

Az Európai Parlament az Európai Unió (EU) luxemburgi székhelyű bíróságához fordul, amiért az Európai Bizottság elmulasztotta érvényesíteni az EU és az Egyesült Államok között fennálló vízumkölcsönösségre vonatkozó kötelezettségeket - közölte Jaume Duch, az Európai Parlament szóvivője a Twitteren csütörtökön.

Egy éve robbant be az életünkbe a koronavírus

Maradj otthon! - sosem hittük, hogy egyszer ezt kérik még tőlünk.

Egy éve már, hogy belegázolt az életünkbe a koronavírus

Maradj otthon! - sosem hittük, hogy egyszer ezt kérik még tőlünk.

Merkely: A súlyos esetek száma elérte a novemberi csúcsot

A rektor azt mondta, a beoltásuk óta csak 5 pozitív koronavírus-eset van az 5800 orvos és szakdolgozó között, vagyis „a humánerőforráson nem fog múlni a betegek ellátása”.

Meghan Markle azt állítja, már nagyon sok mindent elvesztettek a királyi család miatt

A sussexi hercegnő szerint nem várhatja el a Buckingham-palota, hogy csendben maradjanak Harry herceggel, ha a palota maga is hozzájárult a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásához.

Minden, amit az Európai Unió vakcina-fiaskójáról tudni érdemes: hogyan csúszott félre minden?Elemzés 

Liner
-
 Tegnap 21:10Külföld

Az elmúlt hét során összesen négy ország jelentette be, hogy nem vár tovább az Európai Bizottságra és az Európai Gyógyszerügynökségre, és önállóan kezd el vakcinákat beszerezni. Szétesőben van az egységes európai vakcina-program, így muszáj feltennünk a kérdést: mégis hogy jutottunk el ide?

Koronavírus - Az év eleje óta nem tapasztalt ütemben javulnak a nagy-britanniai adatok

A brit egészségügyi minisztérium ismertetése szerint a csütörtök este zárult egy hétben országszerte 46 796 koronavírus-fertőzést azonosítottak szűrővizsgálatokkal, 24 524-gyel, 34,4 százalékkal kevesebbet, mint egy héttel korábban. A csökkenés ütemét mutatja, hogy az év elején voltak időszakok, amikor naponta szűrtek ki 60 ezernél több,…

Kiderült: ebből az élelmiszerből spájzoltunk be legjobban tavaly!

Lényegesen több kekszet eszünk, mióta kitört a járvány. A tavaly márciusi nagy felhalmozás során, a háztartási kekszből 50 százalékkal nőtt a forgalom, és az extrudált kenyerekből is ennyivel több fogyott. Az adatok azt mutatják, hogy nem egyszeri vásárlásokról volt szó, hiszen ezekből az élelmiszerekből tartósan többet adnak el a boltokban,…

Elégedett edző

Feol
-
 Tegnap 20:48Sport

A Merkantil Bank Nb Ii 27. fordulójában az Aqvital Fc Csákvár csapata a Dorogi Fc otthonából rabolt egy pontot, miután 1-1-es végeredménnyel zárult a találkozó.

Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének csaknem teljes egészén elérhetővé vált a Vodafone kültéri 5G hálózata: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t csütörtökön - jelentette be Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország Zrt. vezérigazgatója online sajtótájékoztatón.