Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Így reagált a közösség az új bitcoincsúcsra

Újabb történelmi pillanatnak lehettünk részesei, a bitcoin értéke újra rekordmagasságba szökött. Két vezető tőzsdén, a Bitstampen és a Binance-en a bitcoin árfolyama átlépte 2017-es csúcsát, a 19.800 dollárt. A 20.000

Karácsony Gergely egy Pilinszky-idézettel reagált Szájer József botrányára

Bár a lemondott EP-képviselő nevét nem említette, a főpolgármester annyit fűzött a Facebook-bejegyzéséhez, hogy "a tegnap kapcsán, a holnap érdekében".

Így reagált a nemzetközi sajtó Szájer József szexbotrányára

A csehek az ereszcsatornára, a szlovákok a drogokra, az angolszász sajtó a Fidesz melegellenességére koncentrál a Szájer-botránnyal kapcsolatos beszámolókban. A brit bulvár persze ezúttal is hozza a formáját.

Így reagált a nemzetközi sajtó Szájer József botrányára

A csehek az ereszcsatornára, a szlovákok a drogokra, az angolszász sajtó a Fidesz melegellenességére koncentrál a Szájer-botránnyal kapcsolatos beszámolókban. A német sajtó visszafogott, a brit bulvár persze ezúttal is hozza a formáját.

Így reagált Karácsony Gergely a Szájer-botrányra

Bár a lemondott EP-képviselő nevét nem említette, a főpolgármester annyit fűzött a Facebook-bejegyzéséhez, hogy "a tegnap kapcsán, a holnap érdekében".

„Viccnek is durva” – reagált Deutsch Tamás arra, hogy kizárnák őt az Európai Néppártból

Több néppárti képviselő sértőnek találta, hogy a jogállam tiszteletben tartásához való ragaszkodásukat a nácizmushoz, illetve a kommunizmushoz hasonlítta Deutsch Tamás, ezért aláírásokat kezdtek gyűjteni a párton belül, a magyar politikus kizárása érdekében.

Így reagált a magyar mémvilág a Szájer-ügyre

Nem túlzás azt írni, hogy december elsején délután és este felrobbant a magyar internet a Szájer József lemondott európai parlamenti képviselő körül kialakult botránytól. Mint ismert, a fideszes politikus péntek este egy körülbelül 25 fős, férfiakból álló orgián vett részt Brüsszel egyik melegbárjában. Miután a rendőrök megjelentek, az ereszcsatorn

“Ez viccnek is durva” - reagált Deutsch arra, hogy kezdeményezik a kizárását

Az ügy tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli jogállamisági mechanizmusra - Deutsch Tamás ezt mondta arra, hogy kezdeményezik a kizárását a néppárti frakcióból a Gestapózása és ÁVÓ-zása miatt.

Leállhatnak a külföldi beruházások Magyarországon – Orbán vétójára reagált a német tőke

A korábban ritkán nyilatkozó Varga Mihály ma már szinte minden nap megszólal. Legutóbb a parlamentben beszélt arról a pénzügyminiszter, hogy az idei válságévben sem lesz pénzhiány a magyar gazdaságban. Igaz, egy nappal korábban Orbán Viktor sikerként elkönyvelve jelezte, hogy Magyarország 2.5 milliárd eurós hitelt vett fel. Varga szaporodó…

„Viccnek is durva” – Deutsch Tamás reagált az ellene irányuló kezdeményezésre

Az ellene indult kizárási kezdeményezésre reagált a politikus: szerinte mindez ékes példája annak, miért is kellene megtagadni a brüsszeli jogállamisági mechanizmus bevezetését.

Vona Gábor elegánsan reagált a Szájer-ügyre, pedig lenne oka rá, hogy ne így tegyen

Vona Gábor is megszólalt a közvéleményt megbotránkoztató Szájer-ügyben.