Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Elsőfokú riasztást adott ki az erős szél veszélye miatt a meteorológiai szolgálat

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki az erős szél veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a széllökések sebessége meghaladhatja a 70 kilométer/órát is. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő térképen követhetik nyomon. Amennyiben az OMSZ…

Orosz szerverekhez kapcsolódó kémprogramot találtak brit iskolásoknak adott laptopokon

HVG
-
 Tegnap 20:03Infotech

A Microsoft 2012-ben fedezte fel a Gamarue.1 nevű rosszindulatú programot, amelyet most néhány brit gyermek számítógépén is megtaláltak. A készülékeket a brit kormány osztotta ki, hogy könnyebb legyen a járvány miatti otthoni tanulás.

„Napsugár kis plüsse adott erőt” – megszólalt a Semmelweis Egyetemen megmentett kismama

Szilvia 70 napot töltött az intenzíven, most végre együtt lehet kislányával, akinek kis játéka tartotta benne a lelket a súlyos betegség alatt.

Még nem veszik vissza a használatba adott gyilkostói területeket

Székelyhon
-
 Tegnap 19:21Határtalan

Ülésezett a gyergyószentmiklósi képviselő-testület csütörtökön, ahol többek között meghatározták az új vízszolgáltató által a szennyvízszippantásért számlázható árakat a városban, továbbá döntöttek arról is, hogy nem veszik vissza a Monturist Kft.-nek használatba adott gyilkostói

Kamatköltség levonása a vállalatfinanszírozás során

Jogászvilág
-
 Tegnap 17:00Gazdaság

Az EUB egy svéd ügyben kimondta, hogy a letelepedés szabadsága az adócsalás és adóelkerülés megakadályozása érdekében csak akkor korlátozható, ha azt közérdeken alapuló nyomós indokok igazolják.

Karácsony Gergely nem tudta megmondani, miért adott ötvenszeres előleget az A-Hídnak

A főpolgármestert az Inforádió Aréna című műsorának szerdai adásában kérdezték a főváros által az A-Hídnak adott, ötvenszeresre emelt előlegről, valamint a vállalkozó által fizetendő késedelmi kötbér megfelezéséről.

A vírus a polgárőröknek is bőven adott munkát tavaly

Sonline
-
 Tegnap 16:00Belföld

A koronavírus-járvány miatt jóval több időt, összesen 554 ezer órát töltöttek szolgálatban 2020-ban a somogyi polgárőrök. Idén csaknem annyiból – mintegy 31 millió forintból – gazdálkodnak, mint tavaly.

Türelmetlen turisták, zsúfolt sípályák – minden adott a balesetekhez

Székelyhon
-
 Tegnap 15:18Határtalan

Későn nyitottak meg a sípályák, a turisták a koronavírus-járvány miatt csak a hazai, a leginkább közeli pályákra szorultak, emiatt türelmetlenek, figyelmetlenek. Mindez növeli a pályákon történő balesetek számát.

Kegyelmet adott Trump a mérnöknek, aki üzleti titkokat lopott a Google-től

444.hu
-
 Tegnap 14:47Külföld

Anthony Levandowskinek másfél évig kellett volna börtönben ülnie.

Új gyártóüzemet adott át a szegedi Goodwill Pharma gyógyszervállalat

HírTV
-
 Tegnap 14:18Vélemény

Vadonatúj keverő, kapszulázó és tablettázó gépek álltak munkába.

Putyin utasítást adott a Covid-19 oltási kampány felgyorsítására

A tempó növelésének egyik módja, hogy egyebek között bevásárló központokban és az operában is megkaphatják az oltást az erre jelentkezők – írta a Businessinsider című német portál. Ehhez egyebek mellett mobiloltási állomásokat rendeznek be bevásárló központokban és a Helikon operában is, ahol az önként jelentkezők megkaphatják a…

Hamilton és a Mercedes még nem adott arról hírt, hogy megállapodtak volna az idei szezonra

Nuus
-
 Tegnap 11:48Forma1

Stefano Domenicali elárulta, Lewis Hamilton nem mondta el neki, hogyan fog majd dönteni.