Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 175 hír

Megvannak az ötöslottó nyerőszámai – lássuk, nyert-e valaki az év második hetén

Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők: 19; 23; 45; 5

Az Ötöslottó nyerőszámai a 2. héten

Pénzcentrum
-
 21.01.16 19:20Életmód

Kihúzták az Ötöslottó 2. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a várható főnyeremény 940 millió forint lesz a 3. héten. Az Ötöslottó

Mohácson, Pécsett és Görcsönyben várhatóak adóhivatali ellenőrzések jövő héten

Pécs Aktuál
-
 21.01.15 04:20Belföld

.A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek használatát, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is. A megye építkezésein továbbra is folytatódnak a szabályos foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellenőrzések. Kiemelt képünk illusztráció.

A havazással együtt a takarítás is megindult a héten

Haon
-
 21.01.15 08:35Belföld

A városgazdálkodási vállalat továbbra is megrendelés alapján végzi a munkát.

Minimálbér: a jövő héten folytatódnak az egyeztetések

ATV
-
 21.01.15 08:38Belföld

A Munkástanácsok Országos Szövetsége nyitott arra, hogy megállapodás szülessen a munkáltatókkal a minimálbérek négyszázalékos emeléséről - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Palkovics Imre, a szervezet elnöke.

A jövő héten felpörög a gyorsjelentési szezon

Portfolio
-
 21.01.15 09:53Gazdaság

A héten már elstartolt a vállalati gyorsjelentési szezon a Wall Streeten, amely az előttünk álló hetekben is várhatóan hatással lesz a piaci mozgásokra. Egyelőre még csak az Egyesült Államokból érkeznek majd beszámolók, a fontosabb európai gyorsjelentésekre még várni kell.

Akciófigyelő: 12 ezer forintos játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Leet
-
 21.01.15 11:30Gaming

Hatalmas meglepetés volt az Epic Store heti ingyenes játékkínálata. A Star Wars Battlefront II talán az egyik legkedveltebb online és offline Star Wars játék, így azt gondolom, sokan örülnek most az Epic ajánlatának. Közben persze már tudható, hogy mivel lep meg minket az Epic jövő héten. Messzire nem megyünk, ugyanis a helyszín továbbra is az

Markáns enyhülés jön a jövő héten

A hétvégén és a jövő hét első napjaiban még folytatódik a hideg, téli idő több helyen kisebb havazással. Jövő hét közepén erős melegedésre számíthatunk, a déli megyékben kora tavasziasan egyhe időjárással.

Mennyibe kerülnek a borok az új évben? - a legjobb akciók a héten

Akcióvadászatunk célkeresztjében ezúttal a nagyobb boltok kedvezményes áron kínált bortermékei állnak, természetes szigorúan csak 18 éven felüli vásárlóknak.

Növeli európai vakcinagyártó kapacitását a Pfizer/BioNTech, de jövő héten átmenetileg kevesebb dózist szállítanak

A gyártókapacitás növelése érdekében a Pfizer és a BioNTech módosította a gyártási folyamatot, ezért a jövő héten ideiglenesen csökken a belgiumi gyártóhelyről szállított dózisok mennyisége - közölte a vakcinagyártó.

Lánchíd-tender: jövő héten lesz eredmény

Népszava
-
 21.01.16 06:20Belföld

Már csak a technikai jellegű egyeztetések, illetve a végső hiánypótlások begyűjtése maradt hátra a Lánchíd felújítására kiírt közbeszerzési eljárásban – értesült a Népszava több forrásból.

Herczeg-Kis Bálint is párbajesélyessé vált a harmadik héten

Baon
-
 21.01.16 07:00Belföld

Elképesztő menetelés után, a legfontosabb napon maradtak alul a Kihívók, ezzel pedig Herczeg-Kis Bálint is párbajesélyessé vált. Mutatjuk a részleteket.

Fontos adatok jönnek a jövő héten, rendkívüli EU-csúcstalálkozó is lesz

Növekedés
-
 21.01.16 07:09Gazdaság

Bár kevés hazai makroadat jelenik meg a jövő héten idehaza, azonban a fejlett piacokon izgalmasnak ígérkezik a jövő hét.