Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Az Ötöslottó nyerőszámai a 3. héten

Pénzcentrum
-
 Tegnap 19:25Életmód

Kihúzták az Ötöslottó 3. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a várható főnyeremény 1 milliárd 140 millió forint lesz a 4. héten. Az

Szerbia egy héten belül olthat a kínai vakcinával

Egymillió dózist kaptak a Sinopharm vakcinájából.

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalom mellett csökkent BÉT részvényindexe a héten.

A jövő héten megérkeznek az adóvégzések

Magyar Szó
-
 21.01.17 14:25Határtalan

Az Adóhivatal kiszámolta az idei évre vonatkozó önfoglalkoztatásból származó jövedelemre vonatkozó illeték és a kötelező társadalombiztosítási járulék összegét az átalányadót fizető vállalkozók számára.

Heti makronaptár - Államháztartási adatok érkeznek a jövő héten

A következő héten a Központi Statisztikai Hivatal nem tesz közzé jelentést, így az egyetlen fontosabb adat a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatója lesz az államháztartás tavaly decemberi és egész éves helyzetéről.

Növekvő forgalomban csökkent a Bux a héten

Növekvő forgalom mellett csökkent a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 204,45 ponton zárt pénteken, 188,76 ponttal, 0,43 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróértékénél.

Megindultak az altcoinok: több is rekordot döntött a héten

BitcoinBázis
-
 21.01.17 14:34Gazdaság

A Bitcoin nem olyan régen, január elején döntötte meg a történelmi csúcsot és lépte át a 41 ezer dollárt. De

Jövő héten mutathatja be a Vidi a Svédországból érkező igazolását

NB1
-
 21.01.17 14:46Foci

Legalábbis ezt állítja egy ottani újság.

Melegszik a levegő a jövő héten

A hét második felében néhol plusz 10 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lesznek.

Melegszik a levegő a jövő héten

A hét második felében néhol plusz 10 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lesznek.

Melegszik a levegő a jövő héten

A következő napokban is havazhat, de emellett esőre, ónos esőre is készülni kell. Mindeközben fokozatosan melegszik majd a levegő, a hét második felében néhol plusz 10 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lesznek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Kánikula lesz a jövő héten a nagy mínuszok után

Kis túlzással legalábbis... Fokozatosan melegszik az idő a jövő hét folyamán, olyannyira, hogy a hét második felében több helyen akár plusz 10 Celsius-fok fölött is lehetnek a csúcsértékek - derül ki az Omsz országos, középtávú előrejelzéséből, melyet az MTI idéz.

Szerbia egy héten belül olthat a kínai vakcinával

Összesen egymillió dózis érkezett szombaton a belgrádi repülőtérre a kínai vakcinagyártó, a Sinopharm koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyagából. Aleksandar Vucic, szerb elnök szerint egy héten belül megkezdődhet a felhasználásuk.

Most tombol a tél, de a jövő héten melegebb lesz

24.hu
-
 21.01.17 15:27Belföld

Ilyen lesz az idő napokra lebontva.

Melegszik a levegő a jövő héten

Budapest - A következő napokban is havazhat, de emellett esőre, ónos esőre is készülni kell. Mindeközben fokozatosan melegszik majd a levegő, a hét második felében néhol plusz 10 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lesznek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az…