Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghalt Ráduly Margit rádiós

24
-
  Ma 02:35 KultúraElhunyt

Halálhírét kollégája, Fodor János jelentette be. 

Zalában erős maradt a Fidesz

Zala megyében kikezdhetetlen a Fidesz, a megye minden nagyobb városát és a megyei közgyűlést is hozta a kormánypárt. Zala megyében a tízezernél több lakosú településeken a vasárnapi polgármester-választáson a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 96 százalékának összesítése alapján az alábbi – nem végleges…

Budavár új polgármestere Váradiné Naszályi Márta

Váradiné Naszályi Márta, a Momentum Mozgalom - Demokratikus Koalíció - Magyar Szocialista Párt - Párbeszéd Magyarországért - Lehet Más a Politika jelöltje lesz az I. kerület polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint. (A szavazatok 100 százalékának összesítése után.)A kerületi polgármesterjelöltek eredményei:Váradiné Naszályi…

Hajdú-Bihar: Maradt minden narancssárga

Index
-
  Ma 01:44 Belföld

Debrecenben minden a papírforma szerint alakult. Az ellenzéknek Nyírbátor és Püspökladány maradt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg: Hiába állt össze az ellenzék, Nyíregyháza marad kormánypárti

Index
-
  Ma 01:41 Belföld

Az ellenzéknek Nyírbátor és Nagykálló jutott. Utóbbiban indult a botrányairól elhíresült volt érpataki polgármester is, de veszített.

Zala megyében erős maradt a Fidesz

Index
-
  Ma 01:39 Belföld

Nagykanizsgán ellenzéki többséggel néz szembe az új polgármester, Zalaegerszegen és Keszthelyen viszont tarolt a kormánypárt.

A legszorosabb versenyt V. Naszályi Márta nyerte az I. kerületben

444
-
  Ma 01:19 Belföld

Ellenzéki kézbe kerül a Várnegyed, ahol Orbán és Áder székel.

Márki-Zay Péter: "Most elkezdődött 2022"

Hódmezővásárhelyen a kétharmad elment szavazni, és többségük Márki-Zay Péterre voksolt, az újraválasztott polgármesternek pedig nem kell majd ellenszélben vezetnie a várost, mert a közgyűlésben is többsége lesz. Márki-Zay Péter szerint a mostani választással nem csak Vásárhely, de a többi település felszabadítása is elindult.

Budapest az ellenzéké, a vidék maradt a kormánypártoké - minden eredmény térképekkel

A kerületek többségében ellenzéki polgármestert választottak, a Fővárosi Közgyűlésben is többségük lesz. A megyei közgyűlésekben viszont mindenhol többsége lesz a kormánypártoknak, a 23 legnagyobb vidéki település közül 13-ban lesz fideszes a polgármester, 10-ben az ellenzék nyert. A választás éjszakáján Karácsony Gergely, Tarlós…

Veszprém megye: minden marad a régiben

Index
-
  Ma 00:55 Belföld

Veszprémben, Ajkán, Pápán és Várpalotán sincs változás a polgármester személyében.

Szombathelyen tarolt az ellenzék, Vas megye Fideszes maradt

Index
-
  Ma 00:44 Választás

Az ország legaktívabb megyéjében zajlott az egyik legforróbb helyi kampány, Czeglédy Csabából is képviselő lett, megyei szinten viszont javított is a Fidesz.

Antal Szabolcs maradt Hajdúsámson polgármestere

Ismét Antal Szabolcs (FIDESZ-KDNP) lett Hajdúsámson polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges). A jelöltek sorrendje: 1. Antal Szabolcs (FIDESZ-KDNP) – 68,25 százalék (3087 szavazat) 2. Tóth János (ESHE) – 31,75 százalék (1436 szavazat)

Szólláth Tibor maradt Hajdúnánás polgármestere

Ismét Szólláth Tibor Zoltán (FIDESZ-KDNP) lett Hajdúnánás polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges). A jelöltek sorrendje: 1. Szólláth Tibor Zoltán (FIDESZ-KDNP) – 100,00 százalék (3399 szavazat)

Márki-Zay: A hódmezővásárhelyieknek elegük lett a korrupcióból és a megfélemlítésből

HVG
-
  Ma 00:31 Belföld

Hódmezővásárhely újraválasztott polgármestere elmondta, hogy a kormánnyal való kapcsolatokat továbbra is kiemelten fogják kezelni, mert a város 44 ezer lakójának szüksége van az őket megillető támogatásokra.

Szabados Ákos maradt Pesterzsébet polgármestere

Ismét Szabados Ákos, a Fidesz-KDNP által támogatott független jelölt lett Pesterzsébet polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 90,51 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).A jelöltek sorrendje:Szabados Ákos (Független) – 51,37 százalék (11 144 szavazat)Balog Róbert…