Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Eötvös Péter alapítványa Berlinben mutat be új zeneműveket

Berlinbe érkezik a világhírű zeneszerző és karmester, Eötvös Péter alapítványának felkérésére írt új zeneműveket bemutató nemzetközi turné, a hangversenyt csütörtökön tartják a német főváros magyar kulturális intézetében, a Collegium Hungaricum Berlinben (Chb). A Budapest-Berlin-Taiwan Express című koncertsorozaton az Umze…

Berlinben mutat be új zeneműveket Eötvös Péter alapítványa

Berlinbe érkezik az Eötvös Péter alapítványának felkérésére írt új zeneműveket bemutató nemzetközi turné, a hangversenyt január 23-án tartják a Collegium Hungaricum Berlinben.

Az Eötvös–Richter házaspár folytatja a Budapest Varietét

Lokál
-
  20.01.22 00:01 Életmód

A Budapest Varieté a tavalyi „tesztüzem” után, idén élesbe kapcsolt: hét előadást tartanak február 7–16 között. Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián nem csupán a villámöltözés művészei, hanem a varieté XXI. századi újragondolásával egy Magyarországon kis híján feledésbe merült műfaj újraélesztő mesterei is.

Hárommillió dolláros vérdíjat tűztek ki Trump fejére, “bárkinek, aki megöli”

3 millió dolláros vérdíjat ajánl egy iráni képviselő "bárkinek, aki megöli Trumpot". Ahmad Hamzeh iráni politikus az iráni parlament hírügynöksége, az Icana szerint kedden, a parlamentben tette meg bejelentését.

Hárommillió dolláros vérdíjat tűztek ki Trump fejére, “bárkinek, aki megöli”

Nyitókép: euronews Ahmad Hamzeh iráni politikus az iráni parlament hírügynöksége, az Icana szerint kedden, a parlamentben tette meg bejelentését. “Kijelentem a magam és a kerman-i lakosok nevében, hogy minden kermani a meggyilkolt Kászim Szulejmáni tábornok katonája, és egyikünkben sem fél attól, hogy feláldozza magát miatta. Három…

3 millió dolláros vérdíjat tűztek ki Trump fejére

Neokohn
-
  20.01.21 15:01 Külföld

A politikus a januárban likvidált Kászim Szulejmáni szülővárosát is képviseli az iráni parlamentben.

Tovább húzódik a Quaestor-ügy! Újabb 130 tárgyalási napot tűztek ki

Újabb, közel 130 tárgyalási napot tűzött ki a Fővárosi Törvényszék a Quaestor-ügyben a január eleje és július 15. közötti időszakban az eddig megtartott több mint 200 tárgyalási napot követően - közölte a törvényszék hétfőn az MTI-vel.

Bál a Batthyányért – A bevételt a gimi diákjaira, tehetséggondozásra fordítják

Szombaton rendezték meg az István Parkhotelben a Batthyány Középiskoláért Alapítvány Kuratóriuma 27. alapítványi bálját.

Eötvös Loránd-szobor állításával zárul az emlékév

Magyar Nemzet
-
  20.01.19 07:45 Kultúra

A fizika fejedelme halálának 2019-es centenáriumát az Unesco „az Unesco-val közös megemlékezésű évfordulóvá” nyilvánította.