Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 219 hír

Meg tudod nevezni az összes BEK/BL-győztes vezetőedzőt?

FourFourTwo
-
  Tegnap 23:13 Foci

Kedden és szerdán a nyolcaddöntők első felvonásaival folytatódott a legrangosabb európai kupasorozat. Anyalapunk is ennek apropóján állította össze a következő agytornáját.

Orvosi ügyeleti központ és rendelő építése kezdődik Szekszárdon

A tájékoztatás szerint a központot egy 1700 négyzetméteres, Ybl Miklós utcai épületben alakítják ki. Az épület földszintjén a központi ügyeleti helyiségek mellett felnőtt háziorvosi rendelő kap helyet, az emeleten a védőnői szolgálatot helyezik majd el.

Hivatalos Star Wars idővonalon láthatjuk a messzi-messzi galaxis összes filmjét és sorozatát

GameStar
-
  Tegnap 20:20 Film

Azoknak, akik nem tudják számontartani, hogy pontosan mikor játszódnak egymáshoz képest a trilógiák, az önálló filmek, az animációs és élőszereplős sorozatok, most egy kis puskával készült a Disney.

A lúgos orvos áldozatának ügyvédje szerint a felülvizsgálat nekik kedvez majd

Akár szándékos emberölési kísérlet is lehet a Kúria ítélete - közölte Gál András, Renner Erika ügyvédje.

Ez vethet véget az ajkai pernyehullásnak: végre kitisztul a levegő

Évek óta hullott a pernye a városban, de most korszerűsítették az ajkai Bakonyi Erőmű tízes számú kazánját. A modernizálástól azt várják, hogy 2020 végére teljesen megszűnik Ajkán az erőmű okozta pernyekibocsátás.

Már majdnem elfogyott az összes Bugatti Chiron

Player
-
  Tegnap 18:40 Színes

Három évvel az után, hogy a Bugatti kiszállította a legújabb szuperautója első példányát, a Chiron már a pályafutása felénél tart. A 250-edik darab egy teljesen fekete különkiadás lett.

Orvosi ügyeleti központ és rendelő építése kezdődik Szekszárdon

hirado.hu
-
  Tegnap 18:34 Belföld

A központot egy 1700 négyzetméteres, Ybl Miklós utcai épületben alakítják ki.

Újabb fordulat a lúgos orvos ügyében: megszólalt az áldozat ügyvédje

A lúgos orvos áldozatának kedvezhet az, hogy az ügy visszakerült a Kúriára felülvizsgálatra - erről beszélt híradónknak a nő ügyvédje. Most ugyanis nem csak az orvos, hanem az áldozat fellebbezését is felülbírálhatják, így az ügyet szándékos gyilkossági kísérletté minősíthetik át. Bene Krisztián korábban panaszt nyújtott be a másfél évvel ezelőtti

Négylábú segítőjük is van már az ajkai tűzoltóknak

Veol
-
  Tegnap 18:09 Baleset-bűnügy

Sugárcső Alhadnagy vagyis Buksi önként állt a lánglovagok közé.

Környezetszennyezés: jó hírt kaptak az ajkaiak

Korszerűsítették az ajkai Bakonyi Erőmű Zrt. tízes számú kazánját, ezzel csökken a környezetszennyezés, megszűnhet a városban évek óta tartó pernyehullás - tájékoztatta szerdán az MTI-t az erőmű vezérigazgatója.

Korszerűsítették az ajkai erőmű kazánját

Csökken a környezetszennyezés, megszűnhet a városban évek óta tartó pernyehullás.

Megkezdik az új orvosi rendelők építését Szekszárdon

KadarkaNet
-
  Tegnap 15:35 Megyei

2020.02.19. Folytatódik az egészségügyi alapellátás komplex infrastrukturális fejlesztése Szekszárdon. Kezdődhet a kivitelezés, megtörtént a munkaterület átadása a Szabó Dezső utcai új orvosi rendelőnél. Az elmúlt években négy orvosi rendelőt újítottak fel teljeskörűen Szekszárdon, most folytatódnak a fejlesztések. Szerdán megtörtént a…

Az intenzív kertészeti termelés teheti az ágazatot versenyképesebbé

Az intenzív, professzionális kertészeti termelés alapozhatja meg a hazai ágazat versenyképességét, amelyet jelenleg komoly kihívások elé állít több uniós tagállam és harmadik ország által biztosított zöldség-gyümölcs import is – hangzott el Kecskeméten a Malagrow Gazdasági Konferencia sajtótájékoztatóján szerdán. A szakmai rendezvényen…