Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Indul a hétvégi Normafa-járat: autósoknak való leginkább, akik nem szeretnének odafenn tilosban parkolni

Hétvégi Normafa-járatot indít a BKK a Hegyvidéki Önkormányzat javaslatára.Az elmúlt hetekben (meg igazából előtte is) komoly közlekedési és parkolási gondokat okozott a Normafára kiránduló tömeg. Az önkormányzat felhívásai ugyan jelentősen mérsékelték a látogatók számát, de a múlt hétvégén még mindig többen érkeztek a Normafára, mint…

Több mint 10 százalékkal csökkent az amerikai bankszektor nyeresége

Több mint 10 százalékkal csökkent az amerikai bankszektor teljes nyeresége a harmadik negyedévben éves összehasonlításban. A Szövetségi Betétbiztosítási Vállalat (FDIC) közölte, hogy a felügyelete alá tartozó 5033 kereskedelmi bank és takarékpénztár 51,2 milliárd dollár nettó nyereséget ért el a harmadik negyedévben, 10,7 százalékkal, 6,2…

A polgármester nem fizetett, a püspök nem hívta meg

Apor Vilmos utódja a jelek szerint egészen sajátosan értelmezi a keresztény vezetői küldetést.

Donald Tusk szerint a Fidesz nem illik az Európai Néppártba

A Twitteren szólt a néppárti képviselőkhöz a lengyel politikus.

Megvizsgálták a játékokat, nem találtak súlyos hibát a megyében

Szoljon
-
 Ma 17:30Belföld

Több mint százféle játékot vizsgáltak október végéig a gyermekek biztonsága érdekében. Megyénkben is talált kifogásolható játékot a fogyasztóvédelem.

Igaz-e, hogy nem virtuálisan kívánják megtartani a jövő évi Oscar-gálát?

IGN
-
 Ma 17:30Film

Teljes az összhang az amerikai szaksajtóban. Amerika vezető filmes szaklapjai közül kettő is a jövő évi Oscar-gála sorsáról cikkezett – csak épp teljesen mást írtak.

A nemzet egységéért fohászkodnak a református imanapon

Tizenötödik alkalommal rendezik meg december első vasárnapján a Kárpát-medencei református imanapot, amikor a nemzet határokon átívelő egységéért, valamint a Magyar Református Egyház részegyházaiért szólnak az imakérelmek.

Zalába már megérkezett a hó – Nem kell sokat várni rá, hogy Vas megyében is havazzon

Az előrejelzések szerint csütörtök hajnaltól várható havazás megyénkben.

A Blikk megtudta: ezért nem látni Marsi Anikót már hetek óta a képernyőn

Blikk
-
 Ma 17:23Bulvár

Két hete egyáltalán nem lehet látni Marsi Anikót a Tények műsorvezetői székében. Munkáját a TV2-nél kolléganője Vitányi Judit vette át. Anikó hirtelen tűnt el a képernyőről, hiszen a Tények beharangozójában még ő volt látható, de a műsort már nem ő, hanem kolléganője vezette.

Szijjártó Péter: „A futball lehet politikai kérdés, de a vakcina beszerzése nem”

Kemma
-
 Ma 17:22Belföld

Megviselte a vírus Szijjártó Pétert is, aki a 24 Órának és a Kemma.hu-nak elárulta: a futball szerinte lehet politikai kérdés, de a vakcina beszerzése nem.

Soha nem mért forróság volt Európában az év első 10 hónapjában

2020 első tíz hónapja azóta volt a legmelegebb a kontinens történetében, mióta hőmérőjük van a meteorológusoknak. De a Meteorológiai Világszervezet friss klímajelentése más lesújtó tényekről is beszámol.

Egy kis szórakozásra vágysz? Kattints erre a napi kvízre és nem fogsz csalódni

Alon
-
 Ma 17:15Megyei

Tíz különféle témát érintő kérdésünk van, neked csak annyi a dolgod, hogy minél többre helyesen válaszolj.

Kézilabda: a Gyöngyös kapusára felfigyeltek az amerikaiak, ott lehet a vb-n?

NSO
-
 Ma 17:14Kézilabda

Mint arról korábban beszámoltunk, az Egyesült Államok kézilabda-szövetsége az interneten keresett játékosokat a 2021. januári férfi világbajnokságon szabadkártyával részt vevő válogatottba. Az amerikaiak nyilvánosságra hozták 35 fős bő keretüket, amelyből húszan utazhatnak majd az egyiptomi tornára. A névsorban találjuk az NB I-ben szereplő…