Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 415 hír

Az Arktika orosz atomjégtörő megtette első útját az északi-tengeri útvonalon

BDPST24
-
 Ma 17:00Életmód

2020. november 24-én az Arktika univerzális orosz atomjégtörő az Ob-torkolattól megérkezett Szabetta kikötőjébe, ahol befejezte első útját, amelynek során a Szijányije Szeverá (Észak fénye) nevű teherszállító hajó előtt törte a jeget az északi hajózási útvonalon. Ez volt az orosz atomjégtörő első küldetése az üzembe helyezése óta. A hajó a Kara-ten

Az orosz hadsereget elkezdték beoltani a koronavírus elleni vakcinával

Megkezdődött az orosz fegyveres erők személyi állományának beoltása, amelynek keretében több mint 400 ezren kapják majd meg az új típusú koronavírus elleni vakcinát - jelentette be Szergej Sojgu védelmi miniszter pénteken a tárca vezetői kollégiumának ülésén.

Az orosz katonákat már oltják a koronavírus ellen

Megkezdődött az orosz fegyveres erők személyi állományának beoltása, amelynek keretében több mint 400 ezren kapják majd meg az új típusú koronavírus elleni vakcinát.

Nem mozdul előre az oroszvári kastély rekonstrukciójának ügye

Továbbra sem mozdul előre az oroszvári kastély rekonstrukciójának ügye.

Navalnij szerint nem Oroszországot, hanem Putyin barátait kellene szankciókkal sújtania az Európai Uniónak

„A legfontosabb kérdés az, hogy ezek az emberek miért mérgeznek meg és ölnek meg másokat és követnek el választási csalásokat” – mutatott rá az orosz ellenzéki vezető.

Magyar orvosok Oroszországban vizsgálhatják a Szputnyik V előállítását

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyar szakemberek helyszíni látogatásának lehetősége felgyorsítja az oltóanyag magyarországi használatáról szóló döntést.

Megkezdődött az orosz katonák beoltása koronavírus ellen

Több mint 400 ezren kapják majd meg az új típusú koronavírus elleni vakcinát.

Szankciókat kér az orosz oligarchákra Navalnij

Az ellenzéki vezető a nyáron túlélt egy mérgezéses merényletet. Az Európai Parlamentben most azt mondta, Putyin strómanjait kell célba venni. Ezt az oroszok többsége is támogatná szerinte.

Az Uniónak rá kéne szállnia Putyin bűnöző barátaira, az orosz oligarchákra, javasolta Navalnij

“Amíg Uszmanov legdrágább yachtja Barcelonában vagy Monacóban horgonyozhat, Oroszországban senki sem fogja komolyan venni a szankciókat”.

450 kilométerrel arrébb lévő célpontot semmisített meg az új orosz szuperfegyver

HVG
-
 Ma 16:03Infotech

Az orosz Cirkon robotrepülőt ezúttal a Fehér-tengeren tesztelték.

Megkezdődött az orosz hadsereg beoltása

888.hu
-
 Ma 16:02Külföld

Nyilván azért oltatják be az orosz katonákat, mert nem működik a vakcina.

Beoltják az orosz katonákat és a vérplazmájukkal gyógyítanak

Megkezdődött az orosz fegyveres erők személyi állományának beoltása, amelynek keretében több mint 400 ezren kapják majd meg az új típusú koronavírus elleni vakcinát – jelentette be Szergej Sojgu védelmi miniszter pénteken a tárca vezetői kollégiumának ülésén.

Moszkva belépési engedélyt adott magyar orvosoknak az orosz víruslaborokba

A kormány azért dolgozik, hogy a magyar emberek a lehető leggyorsabban biztonságos vakcinához jussanak, mert ez jelenti az igazi megoldást a járvány okozta kihívásokra - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten. The post Moszkva belépési engedélyt adott magyar orvosoknak az orosz víruslaborokba first appeared on…

Robotháborúvá válik a Black Friday

Van egy terület a BBC szerint, ahol a robotok más most legyőzik az embereket. A Black Friday akciók során az igazán kedvezményes áron beszerezhető termékeit nem az emberek fogják megvenni.