Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Games with Gold: Lássuk, karácsonyi hangulatban volt-e a Microsoft! Itt a decemberi kínálat

Boldog(abb) karácsonyt!. Habár a koronavírus-járvány miatt nem lesz felhőtlen ez a karácsony, talán az Xbox Games with Gold decemberi kínálata némi mosolyt csal az arcokra.

Így fut majd PS4-en és PS5-ön a Cyberpunk 2077

Az Xbox One-os és Xbox Series X-es változat után végre bemutatkozott a Cyberpunk 2077 PS4-es és PS5-ös változata is, ugyanis megvillantott a CD Projekt Red egy vadonatúj gameplay videót, amin a Sony masináin fut a program. A PS4-es verzió esetében itt-ott látni néhány FPS-zuhanást, főleg amikor a városban botorkál a főhős, ...

Ennyi volt: búcsút int a Kowalsky meg a Vega zenekar

Life
-
 Ma 19:18Zene

Ennyi volt: búcsút int a Kowalsky meg a Vega zenekar

„5 éves volt, amikor egy pap először abuzálta”

marie claire
-
 Ma 19:07Szex

A keresztény egyház dogmái tökéletes fedezéket biztosítanak a szexuális ragadozóknak – miközben az áldozataikat némaságra kárhoztatják.

Halálos áldozatai is voltak a járványnak Zalalövőn

Zaol
-
 Ma 19:04Megyei

Elérte a helyi intézményeket a koronavírus-járvány, azért a védekezés érdekében újabb intézkedésekre volt szükség Zalalövőn, jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Gyarmati Antal polgármester.

Nem láttak el egy törött lábú férfit, mert koronavírusos volt

Az ortopéd orvos megtagadta a férfi ellátását a sürgősségi osztályon, mert a beteg koronavírus-fertőzött volt.

A Netflix volt a Nemzetközi Emmy győztese

A Netflix streamingszolgáltató a két fő kategória, a legjobb drámasorozat és a legjobb vígjátéksorozat díját is megszerezte.

Orbán Győző: eddig voltam udvarias

Az M4-es mellett az M3-as autópálya, illetve a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal építkezéséhez is szállított alapanyagot a miniszterelnök édesapjának, idősebb Orbán Győzőnek a cége - ezt a Direkt36 oknyomozó portál hozta nyilvánosságra. A lap munkatársa a gánti bányánál személyesen is találkozott Orbán Győzővel, ám beszámolója…

Meghalt XVI. Benedek volt komornyikja, a Vatileaks-botrány kirobbantója

Paolo Gabriele 54 éves korában a Vatikán kórházaként ismert római Gemelli-klinika sürgősségi osztályán halt meg. Családja közlése szerint régóta súlyos betegségben szenvedett.

Megölném a világ felét – mondta Thanos, majd beállt zöldaktivistának

Mi a különbség Thanos és egy mezei „zöldaktivista” között? Ha már eleget és elég erősen gondolkodtunk a dologról (hiába), akkor...

Ricciardo: Ez volt karrierem eddigi legnehezebb szezonja…

Motorsport
-
 Ma 18:30Forma1

Sokakat meglepetésként ért, amikor Daniel Ricciardo 2018 nyarán úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését a Red Bull csapatával, és a folytatás helyett inkább a Renault-hoz igazol 2019-re.Mint ismeretes, a renault-s időszaka két szezon után véget fog érni, a francia istállóval pedig egyelőre két dobogós helyezés jelentette a csúcsot az…

Meghalt XVI. Benedek pápa volt komornyikja, a Vatileaks-botrány kirobbantója

Meghalt kedden Paolo Gabriele, a nyugalmazott pápa, XVI. Benedek egykori személyi inasa, aki több ezer bizalmas vatikáni dokumentum kiszivárogtatásáról vált ismertté az úgynevezett Vatileaks-botrányban.

A kormányfő megcsípésének majdnem pillanata

Antimagyar brüsszelita legyen a sorosista libernyák talpán, aki a honi médiaszisztémán a legapróbb fogást megleli.