Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Kúria szerint nem történt eljárási hiba a vörösiszap-katasztrófa miatti büntetőügyben

A MAL Zrt. három, szabadságvesztésre ítélt vezetője kérte, hogy zárják ki az eljárásból az őket elítélő bírókat, mert azok összeférhetetlenek és elfogultak voltak.

Navalnij szerint nem Oroszországot, hanem Putyin barátait kellene szankciókkal sújtania az Európai Uniónak

„A legfontosabb kérdés az, hogy ezek az emberek miért mérgeznek meg és ölnek meg másokat és követnek el választási csalásokat” – mutatott rá az orosz ellenzéki vezető.

Kásler szerint nem vagyunk elég fegyelmezettek

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerint a kormány időben hozta meg a jó intézkedéseket, az emberek viselkedésével volt a baj. Facebook videójában értékelte a kormány intézkedéseit a miniszter – írja a 444.hu. Szerinte a kormány “mindig a fertőzés adott állapotának megfelelő, rugalmas intézkedéseket hozott, amiknek egyetlen egy…

Drgonec szerint megengedhetetlen az iskolalátogatás teszteléshez kötése

„Elég tapasztalt jogász vagyok ahhoz, hogy a jogot a jogtalanságtól megkülönböztessem. Az állami szervek ebben az országban vigyázzba állnak Matovič előtt és bólogatnak, bármit is találjon ki” – nyilatkozta a ParlamentneListy.sk számára Lenka Dale kérdéseire Ján Drgonec volt alkotmánybíró, alkotmányjogi szakértő, akinek a véleménye szerint…

A fejlesztők szerint PS4-en és Xbox One-on is meglepően jól fut a Cyberpunk 2077

GameStar
-
 Ma 15:55Gaming

Adam Kiciński elmondta, hogy a játék összes verzióját folyamatosan tesztelik, és ugyan vannak különbségek, de mindegyik jó teljesítményt nyújt.

Rossz hír az Orbán-kormánynak: Berlin kitart a jogállamisági mechanizmus mellett

MFor
-
 Ma 15:55Belföld

A német kormány ugyanakkor tovább tárgyal a lehetséges megoldásokról.

Navalnij szerint az EU-nak Putyin oligarcháit kéne célba vennie

Az ellenzéki politikus szerint nem a katonai vezetőket, és tisztségviselőket kellene szankcionálnia az Európai Uniónak, hanem azokat a milliárdosokat, akik az orosz elnök belső köréhez tartoznak. Navalnij szerint nem szabad politikai ügyként kezelni a dolgot, mert az orosz állam valójában „bűnözőkből” áll. Az orosz ellenzék vezéralakja, Alekszej

Ütemterv szerint haladnak a Csokonai Színház felújításának munkálatai

A jelenleg is zajló munkafolyamatokat tekintették meg a város előjárói a teátrum igazgatójával együtt november 27-én.

Ha Orbán vétózik, "a magyarok 14 ezer milliárd forinttól eshetnek el" a DK szerint

Ha Orbán Viktor miniszterelnök megvétózza az uniós költségvetést, a magyarok legalább 14 ezer milliárd forinttól esnek el, vagy legalábbis ennyi pénz kerül veszélybe – közölte a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc pénteki, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kormányfő háborúba hívta a nemzetét. Az ellenzéki politikus szerint ne

Huff szerint az MG-nél lenne értelme foglalkozni a WTCR-el

Eurosport
-
 Ma 15:32Sport

A korábbi világbajnok szerint viszont még van min dolgozni.

Egészen pofás miditornyok Sharkoon recept szerint

Azt ugyan nem állíthatjuk, hogy a szellőzés mindenek felett áll, viszont az árak sem vészesek és néhány légkavarót, illetve egy RGB kontrollert is kapunk a pénzünkért.

Őrsi Gergely szerint a napközbeni ingyenes parkolás megnehezíti a helyben élők életét

Az Orbánék által elrendelt nappali ingyenes parkolás forgalomnövekedést és káoszt okozott a kerületekben, városokban.

Polgárháború jöhet Lengyelországban a legendás politikus szerint

Napi.hu
-
 Ma 15:06Külföld

Lech Walesa a lengyel rendszerváltás előkészítésének legendás szakszervezeti vezetője, volt államfő attól tart, hogy az abortusztörvény módosítása miatt kirobbant tüntetésekre adott brutális rendőri választ borzalmas viszont válasz követheti.

Kásler szerint a kormány időben hozta meg a jó intézkedéseket, de az emberek fegyelmezetlenek voltak

Szerinte ha az emberek "mértéken felül nem terhelik túl az egészségügyi rendszert," akkor lesz elegendő szakember a járvány kezelésére.