Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Stop erőszak! A nők elleni erőszak, a vírushoz hasonlóan szedi áldozatait

Carrie
-
 Ma 22:20Életmód

A nők elleni erőszak világszerte hatalmas probléma,

Mesés felvétellel rukkolt elő A Dal felfedezettje

Ripost
-
 Ma 22:00Bulvár

Tündérmesébe illő történetet elevenít meg a The Sign.

Ez lesz a Biden-kormány, a felfordult állam élén készek a világot vezetni

Joe Biden a hétfői közleményében szereplő politikusokon kívül nem nevezett meg újabb kormánytag-jelölteket.

Elkezdik a korlátozások feloldását, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban

December közepétől este 9 órától reggel 7 óráig éjszakai kijárási tilalom lesz január 20-ig, kivéve az év végi ünnepi időszakban.

Zsédát saját fia sem ismerte fel

Life
-
 Ma 21:33Bulvár

Zsédát saját fia sem ismerte fel - Videó

Koronavírus-járvány: a nők és gyermekek elleni erőszak mellett az online szexuális zaklatások is erősödtek

Az Európa Tanács főtitkára, Marija Pejcinovic Buric kedden a nők és gyermekek fokozottabb védelmére szólította fel a szervezet 47 tagállamát a koronavírus-járvány időszakában.

Hét határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

Hét határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 21:30 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Odaítélték a 2020-as Magyar Üzleti felelősség Díjakat

November 23-án vált nyilvánossá a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak, védjegyhasználatra jogosult cégek, szervezetek nyertes pályázatainak listája. A Kulcs-Soft ebben az évben először mérettette meg a nyilvánosság előtt az elmúlt években végzett CSR tevékenységét, aminek eredményeként a vállalat két…

Fél tonna kokain volt a banánok között

Banán közé rejtett 475 kg kokaint foglaltak le a holland vámosok Vlissingen kikötőjében egy konténerben. A vámhatóságnak szabálytalanságok tűntek fel az Ecuadorból származó konténernél, amikor elektronikusan átvilágították, és egy kábítószerkereső-kutyát is bevetettek. A konténer tüzetesebb átvizsgálásakor banánok közé rejtve találták a…

Magyar felmenőiről is beszélt bemutatásán az USA leendő külügyminisztere

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban. Joe Biden a hétfői közleményében szereplő politikusokon kívül nem nevezett meg újabb kormánytag-jelölteket. Hétfőn a külügyminisztérium és a belbiztonsági tárca várományosait, Antony…

A családok több mint fele eladósodott a koronavírus-járvány alatt

Liner
-
 Ma 21:25Külföld

Az Independent legutóbbi információi szerint a háztartások legnagyobb hányada egyszerűen képtelen kifizetni a tartozásait, mivel a lezárások következtében kevesebb bevételre tettek szert az elmúlt hónapokban.

Magyar és román felmenőkkel rendelkező politikusok is kulcsfontosságú tagjai Biden leendő kormányának

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban.  

Ritkán látni ilyen természeti csodát: felhőben fürdőzött a Badacsony – Elképesztő fotó

Blikk
-
 Ma 21:18Belföld

A természet csodáját örökítette meg egy zúzmarás, ködös reggelen Varga Norbert. A fotós hosszú éveken keresztül várt a megfelelő pillanatra, hogy végre lencsevégre kaphassa a Badacsony ébredését. Festői szépségű képét elnézve vitathatatlan, hogy sikerült neki.

Támogatással érdemes felújítani a panellakást

A korszerűsített ingatlanok fenntartása kevesebbe kerül, piaci értékük viszont emelkedik.

Félezer kiló kokaint pakoltak banánok közé, a 23 millió eurós cuccnak annyi

A vámhatóság keddi közlése szerint szabálytalanságok tűntek fel az Ecuadorból származó konténernél, amikor elektronikusan átvilágították és egy kábítószerkereső-kutyát is bevetettek. A konténer tüzetesebb átvizsgálása során banánok közé rejtve találták a mintegy 23 millió euró értékű drogot. A kokaint lefoglalták és megsemmisítették. MTI