Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Japánban tart bűnmegelőzési és igazságügyi kongresszust az ENSZ

Két súlyos, egyértelműen a szervezett bűnözéshez kapcsolódó biztonsági kihívással néz szembe a világ, az illegális migrációval és a növekvő drogfogyasztással, és Brüsszel egyik ellen sem lép fel kellő mértékben - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Japánban, az Ensz bűnmegelőzési és büntető igazságügyi kongresszusát…

Óriási sikkasztás az OTP-nél, saját munkatársa lopta meg Csányi Sándor milliárdos bankvezért, menő borászok is érinte…

260 millió forintot sikkasztott el az OTP egyik régióvezetője, F. Balázs, aki még az otthoni bevásárlást is a bank pénzéből intézte. A Csányi Sándor milliárdos bankvezért lehúzó 19 vádlott között menő borászok és luxuséttermek vezetői is vannak, akiknél a férfi a bank pénzén mulatozott, majd visszakérte a részét a kifizetett tetemes számlából. Elgo

A Balatonon rohamtól tartanak a lezárások miatt

A hétfőn kezdődő, minden eddiginél szigorúbb zárlat miatt sokan dönthetnek úgy, hogy kimenekülnek a városokból. A Balatoni Szövetség elnöke önmérsékletet kér az utazóktól.

Vajon miről beszélgethet egy fogságban tartott és egy vadon élő elefánt?

Ugyanis Ázsiában az egyik még vacsorával is megvendégelte a másikat, és több órát csevegtek.

Vajon miről beszélgethet egy fogságban tartott és egy vadon élő elefánt?

Ugyanis Ázsiában az egyik még vacsorával is megvendégelte a másikat, és több órát csevegtek.

Titokban tartott kémbotrány Moszkva és Párizs között

Teljesen titokban, a nyilvánosságot megkerülve próbálta kezelni a tavaly év végén kibontakozó kémbotrányt Franciaország és Oroszország a napokban kiszivárogtatott információk szerint. A diplomáciai botrány veszélyeztethette volna Emmanuel Macron francia elnök közvetítői terveit, ezért inkább nem verték nagy dobra. A kiszivárogtatás…

Tart a nyomozás, következő üteméhez ért a kármentesítés Szigetszentmiklóson

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság lezárta a 2020 decemberében Szigetszentmiklóson észlelt olajszennyezés kivizsgálását, és felkérte a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóságot a helyreállítási terv elkészítésére – derült ki az Országos Vízügyi Főigazgatóság MTI-hez eljuttatott közleményéből. A rendőrségi nyomozás még tart.

Első fokon döntöttek: nem tartják őrizetben Jankovskát

Erről az ügyvédje, Peter Erdös tájékoztatta a közvéleményt, ugyanakkor hozzátette, az ügyész fellebbezett, így a döntés még nem jogerős, azt a fellebbviteli bíróságnak is meg kell erősítenie. Erdös elárulta azt is, hogy figyelembe vette a tanúk befolyásolására, összejátszásra vonatkozó érveket a vizsgálati fogságról való döntéskor, ám a kollúziós f

Online mesetárat nyitott a kisújszállási Vigadó

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Nem csak online mesék, hanem többek között gyermekkoncertek és természetfilmek is megtekinthetőek.

Most hogyan tovább? A termelői piacok működhetnek – zalai érintetteknél érdeklődtünk

Néhány kivételtől eltekintve hétfőtől két hétre bezárnak az üzletek és a szolgáltatók, a tavaszi szünet végéig pedig digitális oktatásra tér át valamennyi iskola. Összeállításunkban érintetteket kérdezünk, a gazdaság szereplőit például arról: most hogyan tovább?

Virágvasárnapig zárva tartanak a református és az evangélikus templomok

Virágvasárnapig zárva lesznek a református és az evangélikus templomok, a katolikus szentélyekben továbbra is tartanak miséket.

Hétfőtől zárva tart a boltok egy része - itt a lista a kivételekről

Hétfőn életbe léptek a március 22-ig tartó szigorított védelmi intézkedések.

Balesetek, torlódások ma reggel - minden, amit tudnod kell, mielőtt volán mögé ülsz

Femcafe
-
 Ma 06:53Utazás

Az M1-es autópályán Ausztria felé, Hegyeshalomnál több száz méteresre duzzadt a kocsisor.

„Egyszerűen nem akartam tovább élni” – Meghan Markle megrázó vallomása: most mindent lelepleztek Harryvel, fájhat …

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be az Oprah Winfrey-nek adott vasárnapi interjújában.

Minden eddiginél szigorúbb lezárásokkal élünk együtt mától

A kormány döntése értelmében hétfőn életbe léptek a március 22-ig tartó szigorított védelmi intézkedések, amelyeket a koronavírus-járvány harmadik hullámában a fertőzésszámok csökkentése érdekében hozott meg a kabinet. A nőnapra tekintettel a virágboltok hétfőn még nyitva maradhatnak, de utána nekik is be kell zárniuk.