Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Sony szerint idén nyereséges lesz a mobilos üzletáguk

Mobilarena
-
  Ma 12:24 Mobiltech

Ez azért meglepő, mert eddig leginkább veszteséges volt.

A német kereskedésekben elindult az ID.3 roadshow

autopro
-
  Ma 12:20 Cégvilág

Már nagyon készül a Volkswagen az ID.3 első kiszállításaira, az értékesítők képzése már el is indult a német kereskedésekben.

Alsóbodok mindenkit szeretettel vár – és nem okoz csalódást

Az Alsóbodoki Isten Szolgája Esterházy János Zarándokközpont hűen a névadó keresztény elkötelezettségéhez az elkövetkező időszakban, a koronavírus-járvány ellenére számos rendezvénnyel várja az érdeklődőket, főleg a fiatalokat. Előre kérik azonban, hogy mindenki tartsa be a járvánnyal kapcsolatos előírásokat, a higiéniai utasításokat, és…

Tagi kölcsönt adott az önkormányzat a Pécsi Nemzeti Színháznak, ezért nem jöttek időben a bérek

Hétfőn nem kapták meg a színházi dolgozók a bérüket, mint kiderült azért, mert az önkormányzat az államkincstár ellenjegyzésére várt. Erre azért volt szükség, mert a városháza tagi kölcsönt adott a színháznak, amely eddig nem részesült állami támogatásban, mivel csak a napokban állapodott meg az önkormányzat és az állam a dotálásról.

Litvániába menekült a fehérorosz ellenzéki elnökjelölt, nem fogadja el a választás eredményét

Szvjatlana Cihanouszkaja egyik kampányképviselője szerint a politikusnak nem volt más választása.

A nyugdíjasokon csattan az ostor a friss adatok szerint

Meghaladta a konszenzust az áremelkedés júliusi üteme, a nyugdíjasok inflációja pedig tovább gyorsult. Az előző év azonos időszakához képest már 4,3% a pénzromlás üteme. A nyugdíjas érdekképviseletek csalódottak, mert bár tudják, hogy novemberben ezt kompenzálni fogja a költségvetés, de addig is hitelezik az államot.

Az egyiknek bukósisakja nem volt, a másiknak meg rendszáma

Egy hencidai és egy létavértesi férfit vettek szabálysértési őrizetbe hétfőn a berettyóújfalui rendőrök.

Matovič: Az orosz diplomaták tettei nem maradhatnak következmények nélkül

A szlovák külügyminisztérium hétfőn arról tájékoztatott, hogy Szlovákia kiutasított a területéről három orosz diplomatát. „Amikor néhány nappal ezelőtt tájékoztattak az orosz nagykövetség néhány munkatársának tevékenységéről, valamint arról, hogy bizonyítottan visszaéltek a vízumainkkal, és egy Németországban elkövetett gyilkossághoz…

A magyarok többsége beoltatná magát egy felmérés szerint

A magyarok többsége (egyébként még nem adatott be magának nem kötelező védőoltást.

Ingjük-gatyájuk rámegy a magyar szülőknek a sulikezdésre: gyerekenként 20 ezer forint nem is elég

Idén átlagosan 33 560 forintot szánnak a szülők iskolakezdésre. Nem egy nagy bevásárlás a jellemző, az alap dolgokat megvesszük augusztusban, majd szeptembertől novemberig beszerezzük a többi taneszközt. Idén nőhet a családokban

Japánban a Starbucksból is lehet dolgozni, és nem is akárhogyan

HVG
-
  Ma 12:03 Infotech

Bár a Starbucks kávézókban már korábban is lehetett dolgozni, Japánban most még magasabb szintre vitték a kávézóban történő távmunka lehetőségét.

Nem lesz melegvíz a kerületben karbantartás miatt

Nem lesz melegvíz a kerületben, mert a FŐTÁV Zrt. karbantartási munkálatokat végez.Az Észak-budai fűtőműben a karbantartás augusztus 12-én és 14-én a szolgáltatás időszakos kimaradásával jár. A  melegvíz-szolgáltatás ebben az időszakban 34747 lakásban, 824 intézményben és 35 ipari fogyasztónál szünetelni fog.A kerületben az…

Újabb probléma akadályozza a nemzetközi kereskedelmet

G7
-
  Ma 11:54 Külföld

Több áruszállító tengerjáró hajók legénysége is megtagadta a munkát, miután már akár több mint egy évet töltött el a fedélzeten.