Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hamarosan az ingázóknak is negatív tesztet kell felmutatniuk a határon

Marek Krajčí (Oľano) egészségügyi miniszter szokásos pénteki sajtótájékoztatóján arról is szólt, hogy december 7-től azon külföldön dolgozóknak és tanulóknak is negatív eredményű tesztet kell felmutatniuk a határon átkeléskor, akikre eddig kivétel vonatkozott.

A fehérgallérosok és a vallási vezetők együtt pakolják ki az unió pénztárcáját – Suburra könyvajánló

Megrázó, mégis tanulságos olvasmány a Suburra, a politika és a maffia összefonódásáról szóló gengszterregény.

Vörösiszap-katasztrófa: fenntartotta a Kúria a Mal Zrt. három egykori vezetőjének jogerős ítéletét

Fenntartotta a Győri Ítélőtábla tavaly kiszabott jogerős ítéletének hatályát a vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőügyben a Kúria pénteken nyilvánosan kihirdetett döntésével.

Véget ért a vörösiszapügy: börtönben marad a Mal Zrt. három vezetője

Fenntartotta a Győri Ítélőtábla tavaly kiszabott jogerős ítéletének hatályát a vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőügyben a Kúria pénteken nyilvánosan kihirdetett döntésével.

Technológiai vezetők is hátat fordítanak San Franciscónak

SG
-
 Ma 14:58Infotech

Az elmúlt hónapokban több vállalkozás első embere is máshová költözött.

Bodolay Géza lett az SZFE Színházművészeti Intézetének új vezetője

A Jászai Mari-díjas Érdemes művész egy éves szerződést írt alá az SZFE-nél.

Vezetés közben verte a nevelőapját egy somogyzsitvai férfi

A nevelőapa vezetett, így könnyen balesetet okozhatott volna.

A Kúria helybenhagyta a MAL Zrt. vezetőire a vörösiszap-perben kiszabott büntetést

A felülvizsgálati eljárás során nem talált olyan szabálytalanságot a Kúria, ami miatt felül kellett volna bírálni a győri ítélőtábla ítéletét.

Vezetés közben kezdte el ütlegelni a nevelőapját

A rendőrök hamar lekapcsolták a somogyzsitfai férfit.

Mi a csillagjegyed? Ez a Szellem, vezet át az életeden

Mindenki életében vannak nehéz helyzetek, ám ezekből valamilyen sugallat hatására mégis mindig összeszedjük magunkat, és találunk módot arra, hogy továbbmenjünk, de sokszor a legjobb pillanatainkban is úgy érezzük, egy különleges képesség vezérel.

Már vizsgálják a Duna alatt vezető vasúti alagút megépítését

Ha lényegesen növelni szeretnénk a fővárosi elővárosi vonatok kapacitását, akkor meg kell oldani Budapest vasúti áteresztőképességét. Ezt szolgálná a Déli és a Nyugat pályaudvart összekötő vasúti alagút.

A rendőség lecsapott: droghálózat vezetőit fogták el Rókuson

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három szegedi férfi ellen, akik az elmúlt évben kiterjedt fogyasztói kört építettek ki a városban, melyben főleg amfetamint tartalmazó kábítószereket értékesítettek.

Elutalta Pécs “az előző vezetés felelőtlen gazdálkodása miatt” kapott hitel idei törlesztőjét

A kormányhatározatban rögzített határidő előtt, november 27-én elutalta a pécsi önkormányzat “az előző városvezetés felelőtlen gazdálkodása miatt keletkezett hiány fedezetéül nyújtott, összesen 9 milliárd 540 millió forintos állami hitel erre az évre esedékes törlesztőrészletét” – írta péntek délutáni közleményében a pécsi önkormányzat. Pécs péntek

Vezetés közben kezdte ütlegelni nevelőapját, a marcali rendőrök nyomozást indítottak ellene

Vezetés közben kezdte ütlegelni nevelőapját, a marcali rendőrök nyomozást indítottak ellene Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 13:59 A közúti közlekedés biztonságát veszélyeztette a somogyzsitfai férfi.

Az EU vezetőinek súlyos összecsapásra kell számítani

Huppa
-
 Ma 13:58Vélemény

A Politico című amerikai portál európai kiadása ismertette a magyar és a lengyel miniszterelnök közös álláspontját, és emlékeztetett rá: a hozzáállás megkeményedése olyan időpontban következett be, amikor Angela Merkel éppen intenzív erőfeszítéseket tesz a vita rendezésére. Ez egyben azt jelenti, hogy az EU vezetőinek a december 10-11-én…