Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Kordon mögül kérdezhetnek az újságírók a Képviselői Irodaházban

Népszava
-
  Ma 17:09 Belföld

Kövér László megmutatta, hogy a keresztény szabadság korszakában hol a helye a sok kérdezősködő firkásznak.

„Ne az asztal mögül akarjuk megoldani a dolgokat!”

IT Business
-
  Ma 08:00 Infotech

Kmoskó. Egy vezetéknév, ami önmagában is egyedi, akárcsak a birtokosának karrierútja, aki igen fiatalon az egyik legnagyobb világmárka vezetői székében ült, ahonnan nem volt megállás. Fittyet hányva az ősbölcseletre, miszerint „a csúcson kell abbahagyni”, az azóta eltelt évek során impozáns karrierbirodalmat épített fel, amelybe tizennégy év al

Karácsony köpönyegéből előbújnak Gyurcsány emberei

Lampert Mónika, Demszky Gábor és Magyar György neve is előkerült a Főpolgármesteri Hivatal környékén. Karácsony Gergely főpolgármester úgy tűnik, hogy megkezdte a régi, bukott balliberálisok és gyurcsányisták helyzetbe hozását Budapesten.

A SZTAKI vezetésével alakul meg a Mesterséges Intelligencia Kiválósági Központ

Technokrata
-
  Tegnap 06:00 Tudomány

Dr. Palkovics László, innovációért és technológiáért felelős miniszter az Infotér Konferencián bejelentette, hogy a SZTAKI vezetésével 2020-ban megalakul a Mesterséges Intelligencia Kiválósági Központ. A központot a Digitális Jólét Program keretében létrejött MI Koalíció hozza létre, vezetője a SZTAKI, tagjai az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat…

Kitért egy fékező autó mögül, egy szemből érkezőnvel ütközött egy motoros Nyíregyházán

Meghalt egy motoros, amikor csütörtök délelőtt Nyíregyházán a szemközti sávba sodródva összeütközött egy szembejövő autóval - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Pillanatokkal az ütközés előtt szedte ki a sofőrt a volán mögül egy rendőr

Bp-i Autósok
-
  19.10.18 19:10 Autó-motor

Egy vonatsínen ragadt autóból az utolsó pillanatban rángatta ki a sofőrt egy rendőr Utahban szerdán írja a hvg.hu Ruben Correa rendőrjárőr kapott arról...

A Sztaki vezetésével alakul meg a Mesterséges Intelligencia Kiválósági Központ

Dr. Palkovics László, innovációért és technológiáért felelős miniszter az Infotér Konferencián bejelentette, hogy a Sztaki vezetésével 2020-ban megalakul a Mesterséges Intelligencia Kiválósági Központ. A központot a Digitális Jólét Program keretében létrejött MI Koalíció hozza létre, vezetője a Sztaki, tagjai az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat…

Pillanatokkal az ütközés előtt szedte ki a sofőrt a volán mögül egy rendőr

HVG
-
  19.10.17 16:02 KülföldVonat

Egy vonatsínen ragadt autóból az utolsó pillanatban rángatta ki a sofőrt egy rendőr Utahban szerdán.

Nem tágítanak a szekér mögül a farkasok Csíkmenaságon

Székelyhon
-
  19.10.17 15:18 Határtalan

Két megtermett farkas követ egy szekeret Csíkmenaságon egy Facebookon közzétett videósorozat tanúsága szerint. A vadállatok látszólag nem tágítanak a szekértől, később pedig a szekér mellett haladó kutyával is összetűznek.

Az MTA központi könyvtára fogadta be átmenetileg a Ráday Könyvtárt

Infostart
-
  19.10.17 11:11 Kultúra

Csütörtöktől újraindítja kölcsönzési szolgáltatását a Ráday Könyvtár a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjában.

Az MTA professzora árulta el, kik is azok a kipcsakok

ATV
-
  19.10.16 21:48 Belföld

Az Orbán Viktor által emlegetett népcsoportról eddig keveset lehetett hallani, de kiderült, hogy csak azért, mert egy másik néven ismerjük őket.

MTA-kutató: Alig maradtak olyan vállalkozók, akik teljesen függetlenek a Fidesztől

HVG
-
  19.10.16 16:52 GazdaságFideszMTA

Van a Fidesz-közeli vállalkozók köre, majd egy hatalmas, kiterjedt szürkezóna, az együttműködőké, és szinte már nincs is fehér – összegzi vizsgálódása tapasztalatait Laki Mihály, a Magyar Tudományos Akadémia emeritus kutatója.

MTA Cloud és MI: tanfolyam kutatóknak

MTA
-
  19.10.16 13:33 Tudomány

A SZTAKI (MTA Kiváló Kutatóhely) Párhuzamos és Elosztott Rendszerek Kutatólaboratórium kutatói rendszeresen tanfolyamokat szerveznek az MTA volt kutatóintézeteiben dolgozóknak arról, hogyan tudják használni az MTA Cloudot, és hogyan tudnak a kutatásaikban a kutatói felhő segítségével mesterséges intelligenciát alkalmazni.

Annyira terjed egy veszélyes fűfaj Magyarországon, hogy már az MTA is vizsgálja a jelenséget

Player
-
  19.10.15 20:51 Tudomány

A vizsgálatok szerint pedig minden adott ahhoz, hogy még tovább terjedjen.