Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy újszülött édesapjától loptak pénztárcát Vásárhelyen

Promenad
-
 Ma 06:50Megyei

Egy vásárhelyi étterem öltözőjéből loptak el egy pénztárát, amiben a tulajdonos minden pénze és irata benne volt. A jogosan felháborodott facebookos közösség arra kéri a tolvajt, hogy legalább az iratokat juttassa vissza.

Továbbra sincs egyezség a makói gumigyárban

24.hu
-
 Ma 06:43Gazdaság

Pénteken újra asztalhoz ülnek az egyeztető felek.

Vidam történet: elhagyott bójába kapaszkodva menekült meg egy óceánba esett tengerész

Tizennégy órán át egy elhagyott bójába kapaszkodva menekült meg egy hajómérnök, aki Új-Zéland és a Pitcairn-szigetek között esett a Csendes-óceánba egy szállítóhajóról. Vidam Perevertilov, a brit fennhatóság alatt álló Pitcairn-szigetek Silver Supporter szállítóhajójának főmérnöke a fedélzetről zuhant a vízbe. A tengerész egy hányódó régi…

A csimpánzok összefognak egy közös ellenség ellen

Amikor más csoportok fenyegetik az embereket, összetartóbbá és együttműködőbbé válnak. Úgy tűnik, a csimpánzoknál sincs ez másként.

Még a tudományos akadémia is kiállt az egyetemeink elfoglalása ellen

Elsietettnek tartja az egyetemek modellváltását a Magyar Tudományos Akadémia.

„Ha nem kapok segítséget, halálra fagyok!”

Igaz történet az emberi jóság erejéről, ami a szíveket is képes felmelegíteni!

„Ha nem kapok segítséget, halálra fagyok!”

Startlap
-
 Ma 06:30Bulvár

Igaz történet az emberi jóság erejéről, ami a szíveket is képes felmelegíteni!

Felismeri? – Borotvákat lopott egy üzletből

Felismeri? – Borotvákat lopott egy üzletből Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 02. 26., p - 06:30 A VI. kerületi rendőrök keresik a képen látható férfit.

Egy közösségi tér megnyitása a cél – előre terveznek a Játszótér Alapítványnál

Behír
-
 Ma 06:25Kultúra

A koronavírus-járvány a közösségi tereket is megtizedelte, hisz a pandémiás intézkedések miatt ezek sem működhetnek közel egy éve. A Játszótér Közhasznú Alapítvány békéscsabai, a fiatalok számára fenntartott közösségi tere is így járt. Az alagút végén látszik a fény, a cél egy új létrehozása.

Két fő oltóanyaggyártó, köztük a Pfizer szerint szükséges lehet egy harmadik oltás is

Az egyre több különböző variáns most már nyugtalanítja a gyártókat, hogy esetleg az eredeti két oltás nem lesz elég hatékony. Jelenleg az az elképzelés, hogy aki a harmadik dózist is megkapja, valószínűleg védettebb lesz a koronavírus újabb mutációival szemben. De talán kisebb adag is elég belőle. A Pfizer és a Moderna már azt is teszteli, hogy…

Halálra gázoltak egy kisfiút Eperjesnél

Halálra gázolt egy gyermeket egy személygépkocsi csütörtök délután Eperjes közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi haladt Gádoros irányából, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött egy úttesten tartózkodó gyereket. A balesetben a gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét…

Milyen oltásokat fogadnak el egy oltási igazoláshoz?

Liner
-
 Ma 06:09Életmód

Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón válaszolt rövidebben az ezt érintő kérdésre, miközben még mindig van pár döntés, amik egyelőre nem születtek meg az ügyben.

Ilyen kutyafajta illik az egyes csillagjegyekhez

Mindig apróka kutyát szerettünk volna? Vagy épp ellenkezőleg, nem is tudunk mást elképzelni magunk mellett, mint egy hatalmas masztiffot?

David Fincher és a Hetedik írója ismét egy sorozatgyilkosról forgat

David Fincher a Hetedik, a Zodiákus, és a Mindhunter után ismét egy gyilkosról forgat.

Hihetetlen felfedezést tett két városi felfedező egy elhagyott épületben

Manapság reneszánszukat élik az olyan videók, amelyeken magyar vagy akár külföldi videósok elhagyatott házakba, épületekbe hatolnak be és élményeiket, a látottakat rögzítik. Sokszor gondolkodik el a néző egy ilyen videó kapcsán, hogy vajon ezek a városi felfedezők nem félnek a váratlan meglepetésektől? Akár egy biztonsági őr, akár egy kutya,…