Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Botrányos kiszivárogtatás a nagy EU-s tervről: Magyarország komolyan aggódhat

Portfolio
-
  Ma 16:25 Gazdaság

Az Európai Bizottság berkein belül igen nagy botrány történt, hiszen már hétfő délután nyíltan elmondta a mindenki által nagyon várt uniós koronavírusos helyreállítási alap részleteit az osztrák hírügynökségnek Martin Selmayr, a Bizottság bécsi képviseletvezetője, noha a végső részleteket csak két nappal később, azaz holnap a déli órákban…

120 ezerre bírságolták Vajda Zoltán ellenzéki politikust a dudálós tüntetésen, de nem hagyja annyiban

Orbán rendőrsége úgy döntött, fontosabb a rendszer szolgálata, mint kevés megmaradt jogunk védelme. Ezért, mivel május 4-én részt vettem a Hadházy Ákos szervezte autós megmozduláson, 120 ezer forintra büntettek. Pontosabban: próbálnak büntetni. Mert nem hagyom annyiban”

Putyin kitűzte a moszkvai jubileumi győzelmi díszszemle időpontját

Az orosz elnök arra utasította Szergej Sojgu védelmi minisztert, hogy szavatolja: semmi sem veszélyeztetheti a díszszemle részvevőinek egészségét.

Putyin kitűzte a moszkvai díszszemle új idejét

Semmi sem veszélyeztetheti a díszszemle részvevőinek egészségét.

A diktatúrázó brüsszeli politikusok elutasítják a bocsánatkérést

A vádaskodókat az sem győzte meg, hogy a kormány benyújtotta a rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot.

EU-s pályázati pénzből és jelentős saját forrásból újították fel Hird óvodáját

Európai uniós pályázati forrásból újíttatta fel Pécs-Hird óvodáját a pécsi önkormányzat. A Keleti Városrészi Óvoda Hirdi Tagóvodája felújításának elkészültéről a pécsi önkormányzat kedden adott ki sajtóközleményt. Nem csak a meglévő, korábbi helyiségek újultak meg: az óvodai részen ugyanis korábban nem volt tornaszoba, mostantól…

Ferenc pápa a kézdivásárhelyi Kerekes Lászlót nevezte ki az új gyulafehérvári segédpüspökké

Dr. Kerekes László személyében új segédpüspököt kapott a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye – adta hírül az érseki körlevél nyomán a romkat.ro portál. A püspökszentelés helyszínét, időpontját a későbbiekben közlik.

Kerekes Lászlót nevezte ki gyulafehérvári segédpüspöknek Ferenc pápa

Ferenc pápa főtisztelendő dr. Kerekes László szentszéki tanácsost, a kézdivásárhelyi Boldog Özséb-plébánia plébánosát nevezte ki Tharros c. püspökévé és a Gyulafehérvári Főegyházmegye segédpüspökévé.

120 ezerre bírságoltak egy ellenzéki politikust a dudálós tüntetésen

HVG
-
  Ma 13:05 Belföld

Vajda Zoltán önkormányzati képviselőt 120 ezer forintra bírságolták. Ő is ott volt az Orbán-kormány elleni dudálós tüntetésen.

Itt az olaszok legújabb javaslata: június 15-én nyissa meg minden Eu-s ország a határait!

Luigi Di Maio olasz külügyminiszter azt javasolja, hogy az Európai Unió tagállamai egyidejűleg nyissák meg határaikat annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások után az idegenforgalom egyszerre indulhasson újra. ...

Ferenc pápa a kézdivásárhelyi Kerekes Lászlót nevezte ki gyulafehérvári segédpüspökké

Ferenc pápa a kézdivásárhelyi Kerekes László plébánost nevezte ki a gyulafehérvári főegyházmegye segédpüspökévé - közölte Kovács Gergely gyulafehérvári római katolikus érsek.

A tiszavirág korábban egész Európában jelen volt, az ókori görögök ‘egynapinak’ nevezték

A tiszavirág (Palingenia longicauda) egész Európában jelen volt korábban,  ám napjainkra az élőhelyét adó folyók 95 százalékáról eltűnt. Ennek oka a szennyezés, valamint a szabályozás. Lengyel Szabolcs, az Ökológiai Kutatóközpont

Gyurcsány-párti politikus: Ne tragédiaként éljük meg Trianont

Origo
-
  Ma 11:10 Belföld

Bauer Tamás elképesztő írása a magyar történelem nemzeti tragédiájáról. Vágó István után újabb DK-s gyalázkodik.

Az olasz baloldali politikus szerint Európa nyissa meg határait

Az idegenforgalomra hivatkozva szeretné Luigi Di Maio, hogy az Európai Unió június 15-én közösen oldja fel a határzárat.